Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

15 правил мотивацій для студентів Гарварду з описом


Опубликованно 02.08.2018 03:05

15 правил мотивацій для студентів Гарварду з описом

Мотивація для студентів Гарварду – це знаменита пам'ятка, яка складається з 15 правил. Кожна з них направлена на те, щоб навчити людей цінувати час, правильно використовувати його, проводити день максимально продуктивно, позбавлятися від ліні. Здавалося б, всі ці правила знає кожна людина. Однак саме гарвардські випускники часто досягають таких висот, про які можна тільки мріяти.

Преамбула

Гарвардський університет знаходиться в Кембриджі, штат Массачусетс. Цей навчальний заклад є одним з найстаріших, але в той же час шанованих в усьому світі. Його хоч і заснували в 1636 році, але університет досі не втратив свою значимість, вплив і повагу.

Вступити в Гарвардський університет не так вже й просто. Більшість російських вузів навіть не зможуть змагатися з престижністю і рівнем освіти цього навчального закладу. І це не дивно, адже кожна людина, що надійшов в університет, або здатний оплачувати космічну вартість навчання, або неймовірно геніальний і талановитий.

15 мотивацій для студентів Гарварду – саме те, що доводить серйозне ставлення учнів до свого життя, а також те, що робить їх успішними.

Головні правила

Їх повинен засвоїти кожен чоловік, який зміг якимось чином поступити в гарвардський університет: Якщо ви любите спати і дивитися сни, то пам'ятайте, що вони не реальні. Але якщо ви віддаєте перевагу не просто спати, а ще і вчитися, то всі ваші бажання збудуться. Коли ви впевнені, що вже занадто пізно, значить, ще є час. Страждання від навчання носить тимчасовий характер. Страждання від невігластва є більш постійним. Навчання – це не час, а зусилля. Життя створена не для навчання в самоті. Але навіть якщо ви змогли пройти через цей тернистий шлях без підтримки, то у вас будуть серйозні проблеми після закінчення університету. Всі докладені зусилля дійсно можуть доставити задоволення і задоволення. Тільки ті, хто докладає великі зусилля, можуть бути по-справжньому захоплені своїм успіхом. Досягти успіху в усьому – не для всіх. Успіх виходить тільки з самовдосконалення і рішучості. Час йде. Насолода сьогодні перетвориться в сльози завтра. Реалісти – це ті, хто що вносить у майбутнє. Ваша зарплата прямо пропорційна вашому рівню освіти. Сьогодні ніколи не повернеться. Кожну хвилину ваші вороги віддаляються від вас на кілька кроків вперед. Тільки з допомогою старанного навчання і докладеним зусиллям ви почнете заробляти більше.

Що все це означає?

Гарвард створює всі необхідні умови, щоб кожен студент отримав дійсно якісну освіту і мав сильне бажання розвиватися після закінчення навчання. Цей університет сповнений не просто амбіційних людей, а перспективних і кваліфікованих фахівців, які можуть внести вклад в розвиток майбутнього. До цього і закликає мотивація для гарвардських студентів. Давайте розберемо кожне правило на прикладі: Правило 1. Не потрібно жертвувати сном і повноцінним відпочинком, зрощуючи в собі люту ненависть до навчання. Також не треба будувати ілюзії і уявляти своє майбутнє, нічого при цьому не роблячи для досягнення своїх цілей. Правило 2. Ніколи не буває пізно взятися за свою освіту і самовдосконалення. Не важливо, скільки вам років, які були у мрії раніше і життєвий досвід. Правило 3. Важливо бути освіченим. Якщо ви за час навчання в університеті зростив у собі пристрасть до знань, то навіть після закінчення будете самовдосконалюватися. Правило 5. Навчіться ладити з людьми, контактувати з ними співпрацювати. Це допоможе вам вести справи в майбутньому і будувати успішну кар'єру. Правило 8. Тут йдеться про те, що вступити у Гарвард можуть і ті, хто має більш високий соціальний статус. Про це університет не приховує, адже у нього є величезний бюджет і престиж. Однак лише ті, хто готовий присвятити час на розвиток своїх здібностей, може домогтися більш високих вершин. Правило 10. Сьогодні ви лінуйтеся, дивіться серіал, слухаєте музику і витрачаєте час на безглузді заняття. Завтра починаєте картати себе, що втратили цілий день, хоча могли наблизитися до виконання своєї мети. Правило 11. Не треба мріяти про майбутнє, будувати ілюзорний світ, а після розчаровуватися в реальності. Оцініть свої можливості, подумайте, як ви можете допомогти собі надалі, щоб рухатися в потрібному напрямку.

Висновок

Ми не пояснювали деякі правила (наприклад, під номером 9 і 13), адже вони очевидні. Пам'ятайте, що час швидкоплинний, його не можна зупинити, і ви просто зобов'язані використовувати кожну хвилину на благо. Мотивація для студентів Гарварду в пам'ятці ось вже довгі десятиліття відкриває зовсім інший світ для людей, які хочуть досягти чогось більшого. Навіть якщо ви не навчаєтеся в такому престижному місці, то немає виправдань безпричинної ліні і апатії. Читайте книги, розвивайтеся, будьте відкриті до нового досвіду, щоб стати успішним і багатим людиною. Автор: Рита Лаки 30 Липня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

15 правил мотивацій для студентів Гарварду з описом


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.