Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Поради, як стати поганою дівчинкою для свого хлопця


Опубликованно 06.08.2018 03:55

Поради, як стати поганою дівчинкою для свого хлопця

Про те, як стати поганою дівчинкою для свого хлопця, замислюються мало не зі шкільної лави. Комусь це може здатися неправильним, але факт залишається фактом, дорослішання настав і щось потрібно змінювати, щоб не тільки закохати в себе свого хлопця, але й утримати його. В інтернеті існує велика кількість курсів особистісного зростання про те, як знайти та утримати свою любов, але, на жаль, курс, як стати поганою дівчинкою все ще нонсенс. Тому спробуємо розібратися в цьому детальніше. Змінися зовні

Звичайно, у всіх різні поняття про ідеальну красу, і всім не догодиш, але нам-то треба сподобатися тому єдиному, своєму хлопцеві, тому потрібно діяти згідно з обстановкою. Наприклад: Якщо твій хлопець брутальний мачо, який не мислить себе без відвідування спортзалу, а відсутність кубиків на пресі для нього трагедія, то і тобі потрібно відповідати. Відкинь лінь, стань спортивної, відвідуй спортивні заняття разом з ним або ж запишись на фітнес. Зміни зачіску і колір волосся. Якщо твоєму хлопцеві подобаються пекучі брюнетки, так стань нею, а якщо він так і мліє від блондинок, стань білявою бестією. Не бійся експериментувати, адже колір волосся завжди можна поміняти. Але тільки не треба ставити досліди над собою в домашніх умовах, для цього існують спеціалізовані салони. Кардинально змінити свій образ. Запам'ятай, якщо ти не знаєш, як стати поганою дівчинкою, то перше, що ти повинна зробити, це змінити свій бляклий гардероб скромниці на модний, яскравий і спокусливий. Але тільки не перестарайся, ти повинна стати поганою дівчинкою, а не виглядати легкодоступною. Поміняй свій сленг. Якщо раніше ти промовляла незрозумілі фрази, чим дуже дратувала свого молодого людини, то саме час почати розмовляти його мовою. Однак, важливо не перегинати палицю, адже межа між сучасною мовою і мовою п'яного сусіда дуже тонка.

Покажи свої кігтики

Не знаєш, як стати поганою дівчинкою і сподобатися? Все простіше простого, покажи свої кігтики! Так-так, і не треба виправдань, типу якщо я не буду йому підкорятися, він мене кине. Не кине і не розлюбить. У чоловіків спочатку закладена програма мисливця, це їх улюблене хобі - полювати, завойовувати і перемагати, тому час від часу потрібно доставляти йому таке задоволення і стає недоступною. Спробуй зникнути, розчинитися, відключити телефон, скасувати побачення або похід в кіно просто тому, що тобі так хочеться.

Чини так, як ти хочеш, а не так як хочеться йому. Стань недоступною, нехай постарається знову тебе завоювати, як в той перший раз. Якщо тобі не подобається його спілкування з протилежною статтю, не мовчи, влаштуй йому сцену ревнощів, але не зі сльозами і криками, просто пішли його на подалі, а сама вирушай у клуб з подругами. Однак і тут важливо не переборщити, щоб не уславитися нестерпним стервом, та іноді час від часу показуй, як сильно ти його любиш.

Геть стереотипи

Вважаєш, що дівчина повинна бути ніжною, недоступною і скромною? Забудь про це. Так, ти можеш бути такою для інших, але якщо ти хочеш стати поганою дівчинкою, то ти повинна стати прямою протилежністю вищепереліченого. Ні, не грубою і легкодоступною, а сміливої і рішучої у своїх діях. Приймай залицяння, ходи на побачення, час від часу дозволяй залишитися у себе, або сама залишайся з ночівлею у свого хлопця. Перестань відповідати словом "ні" на всі його запити, звичайно, в розумних межах.

Відчуй смак свободи

Замучила його своєю необґрунтованою ревнощами? А тепер вчини по-іншому, подаруй йому повну свободу. Іноді гуляйте і відпочивайте з друзями окремо. Ходіть в бари, клуби і дискотеки, але тільки не вдвох. Це дозволить вам відпочити один від одного, зрозуміти, що можна жити, не зациклюючись один на одному, а це в свою чергу сприяє тому, що, швидше за все, ваш молодий чоловік просто згорить від нетерплячки, чекаючи вашої зустрічі.

Не відповідай відразу відмовою, якщо хлопець попроситься на риболовлю чи на футбол з друзями, нехай їде, тобі і так є чим зайнятися. Адже ти вивчаєш курс "Як стати поганою дівчинкою", щоб підкорити його назавжди. Відпусти його з друзями, а сама тим часом займися собою: зроби зачіску, манікюр, педикюр, на худий кінець, вирушай у кафе з подружками, напевно вам є, що обговорити. Полюби своє тіло

Все ще носиш об'ємні і безформні вбрання, соромлячись своєї фігури? А даремно. Адже якщо ти шукаєш відповідь на запитання про те, як стати поганою дівчинкою, то в першу чергу тобі треба розслабитися і полюбити своє тіло. Адже якщо він вибрав тебе, а не ту худу Свєтку з сусіднього під'їзду, значить, йому подобається пишні реготухи. І не біда, якщо іноді він все ж оглядається на ту саму Свєтку, собаки теж задивляються на кістки. Забудь про безформні балахони, навчися не тільки приховувати недоліки, але і підкреслювати достоїнства своєї фігури. Ти як ніхто інший знаєш своє тіло, тому постарайся подати його правильно, щоб при одному тільки твоєму вигляді він пускав слину.

Трохи про інтим

Хочеш, але не знаєш, як стати поганою дівчинкою, а тим часом вважаєш, що до весілля займатися "цим" не можна, а публічні поцілунки для тебе є верхом непристойності? Викинь це все з голови, живи тут і зараз. Полюби себе. Фліртуй. Полюби секс і урізноманітни інтимні ласки. Адже твій хлопець просто мріє, коли ти перша виявив ініціативу, застанеш його зненацька де-небудь в ліфті або в машині і запропонуєш йому те, від чого він просто не зможе відмовитися. Адже тільки погана дівчинка здатна на палкі поцілунки, від яких паморочиться голова, а від її ласок весь світ пливе перед очима. Експериментуй! Стань для нього привабливою і спокусливою, і тоді напевно від нього почуєш своє заповітне: "Моя погана дівчинка, я люблю тебе".

Стати поганою дівчинкою для свого коханого хлопця не складно. Проте варто пам'ятати, що про це варто замислюватися в більш дорослому, усвідомленому віці. І вже тим більше про те, як стати поганою дівчинкою в 14 років, краще навіть не думати. Автор: Олена Щаслива 30 Липня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Поради, як стати поганою дівчинкою для свого хлопця


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.