Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Як вселити людині думка на відстані? Техніка навіювання


Опубликованно 06.08.2018 03:55

Як вселити людині думка на відстані? Техніка навіювання

Передача думки на відстані навіть зараз звучить не зовсім природний процес. Але це можливо. І можна це зробити не просто дивлячись на фото, а при спілкуванні з людиною по телефону або скайпу. Так зазвичай надходять новачки. У статті ми розповімо, як вселити людині думка на відстані, що для цього потрібно робити. Далі ми розглянемо особливості того, як можна навчитися такої здатності. Реально навіювання думок на відстані іншій людині?

На цю тему перші роздуми вчених і психологів з'явилися ще в 19-му столітті. І відповідь була позитивною. Найбільше такого впливу піддаються люди, що знаходяться не в стабільному нервовому стані. Наприклад, коли людина засинає або прокидається, при сильному нервовому виснаженні або в період агресії.

Але найбільше впливати на відстані можна на близьких людей, так як з родичами завжди існує невидимий зв'язок. Це навіть виражається в тому, що людина відчуває, коли з близьким трапилася біда. І для цього необов'язковий вихід в астрал.

Це можуть бути необов'язково кровні родичі. Такий зв'язок виникає у людей, які багато часу проводять разом. Між кращими друзями, закоханими і так далі. Іноді навіювання думки на відстані пов'язано з тим, що людина добре знає звички навіюваному.

Іноді людині цього стає замало. Тоді він хоче дізнатися, як вселити людині думка на відстані. Далі статті буде присвячена саме цій темі. Техніка навіювання. Що необхідно людині для освоєння?

Це досить трудомісткий процес і вимагає постійних тренувань. Рекомендується навчитися керувати силою думки спочатку на близьких родичів. А вже потім переключатися на навіювання на сторонніх людей.

Що для цього потрібно?

Повністю звільнитися від сторонніх думок. Вірити в свої сили. Новачкам перший крок може даватися дуже складно. Так як не кожен може повністю звільнити голову від зайвих заважають думок. Повністю сконцентрувати увагу на людині, з яким буде призначатися інформація. Можна взяти фотографію і спробувати пожвавити її, згадавши голос, сміх і жести. Коли з'явиться відчуття, що вибраний чоловік опинився поруч, потрібно намагатися подумки направити йому свої слова, для початку можна прості. Потрібно уявити, як передана думка тече по своєрідного каналу (по телефону) прямо в мозок невидимому співрозмовнику. Якщо все зроблено правильно, то вибраний для передачі думки на відстані співрозмовник може почути слова. Хоча він може це сприйняти як власні думки. Обов'язково потрібно попросити поділитися людини отриманою інформацією. І якщо передані слова співпадуть з його думками, значить, є результат. Вправи проводити щодня і не по одному разу. На одне заняття повинно йти хвилин тридцять-сорок. В подальшому часом буде зменшуватися, а досвід і здатність рости. Йога і передача думок

Додатково рекомендується зайнятися йогою. Вона допоможе швидко концентруватися і звільнятися від непотрібних думок. Тіло і душа завжди будуть сповнені енергії. Саме йога допоможе здійснити вихід в астрал. Це дозволить швидше навчитися керувати думками інших людей. Навчитися тому, як вселити людині думка на відстані, можна кожному. Було б бажання, і, звичайно ж, потрібні необхідні тренування.

Об'єкт. Кого вибрати для навіювання?

Як вже було написано вище, об'єктом для навіювання спочатку краще вибирати найближчого родича. Потім вже можна пробувати на інших людях.

Найчастіше об'єктами для навіювання бувають: Любі. Наприклад, дівчині дуже подобається молодий чоловік, але він не звертає на неї особливої уваги. Вона щодня починає вселяти йому, яка вона красива і подобається йому. Молодий чоловік сприймає це як свої думки і згодом закохується в цю дівчину. Діти. Ця здатність потрібна матерям. Особливо коли дитина хвора. Вони вселяють дитині, що він йде на поправку, що все буде добре. Тут спрацьовує дія плацебо, організм сам починає прикладати більше зусиль на одужання. Також можна допомагати дітям у навчанні, але не потрібно намагатися взяти над ними повний контроль. Інакше дитина може втратити себе як особистість. Просто близькі та рідні люди. З допомогою думок на відстані можна їм надати впевненості, сили, дати зрозуміти, як сильно їх люблять і чекають. Як передати думки?

Як передати думку на відстань іншій людині? Навчитися впливати на свідомість сторонньої людини складніше, ніж близьких людей. Але теж можливо. Що потрібно робити поетапно? Звільнити себе від непотрібних думок. Голова повинна бути повністю чистою від всіх роздумів. Після вибору людини, якому будуть перенаправлені думки, потрібно дізнатися про нього якомога більше. Його хобі, смаки, манеру спілкування, голос і так далі. Якщо є можливість, то потрапити в коло його знайомих. Перед початком навіювання думки необхідно уявити собі цю людину і намагатись оживити його образ. Коли буде обрана потрібна думка і увагу повністю сконцентрована, потрібно докласти до відправленої інформації як можна більше емоцій. Для початку можна спробувати це проводити у вечірній або нічний час. Саме в цей період людина більш відкритий для стороннього втручання. Додатково можна навіювати людині необхідну інформацію при спілкуванні. Але не безпосередньо, а навідними темами. Готувати ґрунт для прийому інформації на відстані. Не сваритися з тим, кому буде призначена інформація на відстані. Не викликати в нього агресію. Навпаки, при спілкуванні повинен бути тільки позитив. Інакше навіть інформація, надіслана на відстані, може бути не просто не прийнята, а відторгнута. Дієвий спосіб

Є ще один метод, не зовсім стандартний. Але теж користується популярністю. Потрібно повністю розслабитися, закрити очі і уявити диск сонця. Чекати, поки диск не стане зовсім реальним.

Потім необхідно подати потрібну людину. І намагатися оживити цей образ у себе в голові. Далі в самому диску уявити напис свого послання. А вже потім на цей диск перемістити образ людини, якій призначено це послання.

Важливі пункти, про які слід пам'ятати тим, хто хоче вселяти думки

Ми вже розібралися в тому, як вселити людині думка на відстані. Тепер розглянемо важливі моменти цієї справи: обов'язкова віра в себе, навіть якщо не вийшло з першого, другого або третього разу; щоденні тренування і не по разу; відправляти послання силою думки різних людей; важливо правильне дихання в процесі передачі інформації; бути в розслабленому стані, бажано, щоб і отримувач був у такому ж стані (тому і рекомендується вечірній час); бути позитивно налаштованим, інакше негатив може передатися з думками і нашкодити здоров'ю людини; бути у відокремленому приміщенні; світло в приміщенні має бути не яскравим, не дратувати очей. Можна проводити процедуру і без світла; розвивати свою фантазію, щоб максимально реалістично уявляти собі людину, якій буде перенаправлена інформація.

Дотримання цих пунктів, а головне, наполегливість допоможуть впливати на думки людини на відстані. Користь

Можна духовно бути з людиною і підтримувати його, коли у нього важлива подія і немає можливості знаходитися поруч. Відчуваючи поруч близьку душу, людина стає більш впевненим, а значить, буде гарантований позитивний результат.

Дівчата люблять цим користуватися, щоб своєрідним чином помиритися з коханим під час сварки. Але бажано не вселяти йому почуття провини. А навпаки, посилати своє почуття каяття. Також дівчата ще й силою думки можуть закохати в себе обранця.

Мами так лікують та оберігають своїх дітей. Тут головне - повністю перейнятися станом людини. Уявити, як думки рятують дітей від хвороби. Можна в цей час перебувати зі сплячим малюком поруч. Направляти йому думки про одужання. А дотиком представляти, як недуга концентрується в руці. А можна це робити і на відстані. Тут торкатися до дитини має своєрідний (представлений) енергетичний куля з думками. Саме він і повинен поглинути хвороби і послати дитині позитивні емоції та думки.

Можна на початковому етапі просто намагатися вселити людині думку про необхідність дзвінка. І якщо звернути на це увагу, таке буває нерідко (особливо обдарованих людей). Іноді людина тільки подумає, що йому такий-то давно не дзвонив і вже хоче сам набрати номер, як лунає дзвінок від потрібного абонента. Висновок

Тепер ви знаєте, як вселяти своїми думки людей. Найважливіше правило - бути в довіру у людини. Тоді передача думки на відстані обов'язково вийде. Автор: Кіра Ифеевская 30 Липня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Як вселити людині думка на відстані? Техніка навіювання


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.