Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Як стати магнітом для чоловіків? Прості кроки і легкі способи


Опубликованно 08.08.2018 01:05

Як стати магнітом для чоловіків? Прості кроки і легкі способи

Кожна дівчина мріє бути привабливою для протилежної статі. І багатьох мучить питання: чому ж до деяким дамам хлопці так і липнуть, а от на інших і зовсім не звертають уваги? У даній статті постараємося відповісти на це питання, а також дізнаємося, як стати магнітом для чоловіків. Що найважливіше?

Напевно багато дівчат задають собі це питання. А дійсно, що в жінці найважливіше? Може бути, краса? Або фінансове становище? Чи внутрішній світ? Але насправді найважливіше – це самооцінка. Якщо дівчина себе не любить, вона ніколи не дізнається, як стати магнітом для чоловіків. А вся справа криється в маленькій таємниці. Насправді магніт – це і є внутрішня жіноча енергія, повз яку не може пройти жоден чоловік. І вона є у кожної дами, просто не кожна вміє цим користуватися. Все залежить від середовища, в якій росла дівчина, від виховання, від минулого досвіду і багато-багато чого іншого.

«Світло мій дзеркальце, скажи...»

Для того, щоб знайти той самий магніт, який буде залучати всіх чоловіків, що проходять повз вас, слід уважно вивчити свої сильні і слабкі сторони. Уважно подивіться на себе в дзеркало, особливо в очі. Саме вони завжди виражають те, про що мовчить серце людини. Тепер, скажіть собі: «Я тебе люблю». Повторіть цю фразу кілька разів і уважно відчуєте емоції, які ви відчуваєте.

Якщо з вашої самооцінкою все в порядку, ви відчуєте щастя, почувши ці слова від самої себе. Якщо ж вам стало сумно або і зовсім складно сказати, значить, є проблема і її треба вирішувати. Як стати магнітом для чоловіків, навіть якщо ви самі себе не залучаєте? Звичайно, це практично неможливо.

Прості правила

Полюбити себе – обов'язкова умова, якщо хочете, щоб протилежна стать звертає на себе увагу. Для цього слід: Прийняти себе і свою зовнішність, навіть якщо вона не ідеальна. Кожна людина може знайти в собі масу недоліків, але достоїнств не менше. Якщо ви хочете, щоб оточуючі вами захоплювалися, акцентуйте увагу саме на своїх позитивних якостях і рисах характеру. Стати більш впевненою. Постарайтеся контролювати свої жести, погляди, ходу. У кожному кроці, в кожному русі повинна проглядатися впевненість у собі. Стати оптимісткою. Як стати магнітом для чоловіків? Все дуже просто: потрібно перестати бурчати. Навіть сім'ї розпадаються через те, що жінка надто багато бурчить. Хто ж захоче собі таку дружину брати? Чоловіки хоч і сильна стать, але слухати постійне ниття для них - та ще катування. Навчіться довіряти людям, а особливо протилежної статі. Так, зробити це непросто, особливо якщо за спиною є сумний досвід. Але поки ви не довіряєте чоловікові, ви закриті для нього. Не треба бути наївним, але при цьому приймайте компліменти, частіше посміхайтеся і ведіть себе природно. Знайти захоплення. Чоловікам дуже цікаво спостерігати за дівчиною, коли вона чимось зайнята. А якщо вона це робить із задоволенням і посмішкою на обличчі, це подвійно приємно. Життя пані не повинна бути зациклена на чоловіках, і тоді вони з радістю прийдуть в її життя.

Люблю себе

Виявляється, що і у дівчат із завищеною самооцінкою теж виникає питання, що зробити, щоб стати магнітом для чоловіків. І пояснюється це досить просто – надмірна любов до себе викликає масу критеріїв при виборі чоловіків. Дівчина вважає, що для такої королеви, як вона, знайти гідного супутника – неймовірно складно. І звичайно, це відштовхує протилежну стать. У всьому потрібна міра і в почуттях до себе також. Слід постаратися стати більш стриманою і спокійною. На що чоловіки звертають увагу?

Як стати магнітом для чоловіків? В уроці окремо розглянемо питання і про те, як хлопці вибирають собі дівчину. На що вони звертають увагу? Відповісти на це питання складно, так як у кожного чоловіка свої смаки та уподобання. Але в цілому, якщо опитати близько 1000 чоловіків, можна зробити висновок, що головне, на що вони звертають увагу, - це: Як дівчина стежить за собою. Доглянуті дами завжди викликають більше симпатії, ніж ті, які навіть не знають, де знаходиться їх гребінець. Щасливий вигляд. Чоловікам хочеться, щоб кохана просто світилася від щастя. Вони настільки люблять, коли дівчина посміхається, що готові кожен день робити сюрпризи, тільки щоб знову побачити милу ямочку на щоці. Товариськість. При цьому важливо, щоб дама могла підтримати розмову, інколи навіть пожартувати.

Робота з думками

Всіх жінок цікавить, як стати магнітом для чоловіків. Урок 2: не менш важливо, про що думають дівчата. Звичайно, думки чоловіка читати не вміють, але будьте впевнені: вони вміють відчувати. "Завантажена", втомлена дівчина може викликати тільки жалість. Хочете стати магнітом для чоловіка? Змінити образ думок і спосіб життя. Станьте цікавою для самої себе.

Ви не повинні робити щось для того, щоб сподобатися кому-небудь. Всі зміни присвятіть тільки собі, коханій. Відчуйте радість від відвідування салону, від покупки нового карколомного сукні. Просто живіть і насолоджуйтесь життям. Повірте, зі сторони такі люди виглядають дуже привабливими. А чоловік, коли він поруч з такою дамою, насолоджується цим прекрасним станом, яке відчуває дівчина.

Всі жінки – відьми

Такі слова доводилося чути часто. І справді, жіноча енергія неймовірно сильна. Варто тільки сильно захотіти, і біля вас буде будь-який чоловік, який ви побажаєте. Так, за допомогою магії стати магнітом для чоловіків неймовірно просто. Слід просто звернутися до природи та її дарів.

Наприклад, є в природі дивовижна камедистая смола – мірра. Вона знімає напругу і вселяє оптимізм у людини. Дівчатам рекомендується приймати ванни з розігрітого на водяній бані миррою. Вона заспокоїть нерви і допоможе розслабитися. Коли ви будете приймати ванну, постарайтеся уявити себе поряд з бажаним чоловіком. Візуалізуйте, як він на вас дивиться закоханими очима. Якщо дістати мирру складно, можна використовувати іншу смолу – ладан. Вона володіє схожими властивостями і не менш приємним ароматом.

Замовляння

Це ще один потужний засіб, який може допомогти налагодити особисте життя. Звичайно ж, дуже важливо, щоб дівчина дійсно вірила в те, що вона робить. Якщо ви ставитеся до подібних ритуалів з недовірою, не варто навіть пробувати, так як нічого не вийде. Стати магнітом для чоловіків змови допоможуть, тільки якщо ви щиро повірите в їх дієвість. Крім того, до певних змов потрібно виконувати певні дії. І робити це потрібно строго по інструкції. Змова на свічки

Коли сяде сонце, потрібно постелити на стіл чисту білу скатертину. З трьох свічок потрібно утворити трикутник. Всередину покласти миску з водою, мило, рушник, крем або будь-яку косметику, яку постійно використовуєте. Скажіть слова: "Творець роду людського, того, хто дав нам благодать вищу, духовну. Дарователю вічного спасіння кожній людині. Самому Господу Богу, Отцю, Сину і Духу Святому. Допоможи мені Боже, благослови, силу свою на мене застосуй, врятуй моє тіло, як і душу врятуєш мою, раби Божої (ім'я). Хай буде на все воля твоя, прошу тебе, благаю, дай мені красу тілесну і душевну. Так буду я магнітом для чоловіків. Амінь. Амінь. Амінь".

Після цього слід задути свічки і, ні з ким не розмовляючи, лягти спати. Вранці вмивайтеся водою з миски, витріться рушником і намажте кремом обличчя. Такий ритуал можна робити раз на тиждень. Автор: Марія Кравець 4 Серпня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Як стати магнітом для чоловіків? Прості кроки і легкі способи


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.