Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Від яких жінок чоловіки сходять з розуму: набір якостей, психологічні методи


Опубликованно 14.08.2018 03:15

Від яких жінок чоловіки сходять з розуму: набір якостей, психологічні методи

Жінки здатні йти на будь-які жертви заради того, щоб привернути увагу чоловіків. Але чому в одних представниць прекрасної статі виходить знайти прихильників, а інші дівчата залишаються самотніми? Від яких жінок чоловіки сходять з розуму? Про все це і не лише читайте нижче. Красива зовнішність

Чоловіки люблять очима, і це ні для кого не секрет. Якщо ви хочете знайти собі гідного кавалера, то і виглядати треба відповідно. Від яких дівчат чоловіки сходять з розуму? Від красивих. Подивіться в дзеркало і критично оцініть свою зовнішність. Якщо ви бачите висипання на обличчі, потребують фарбування коріння волосся або погано оформлену зачіску, вирушайте в салон краси. Дівчина повинна виглядати приголомшливо, щоб залучити багатого й розумного чоловіка. Приділіть увагу своєму одязі. Від яких дівчат хлопці сходять з розуму? Точно не від тих дам, які виставляють всі свої принади напоказ. У жінці повинна бути загадка. Виберіть собі відповідні наряди, які будуть підкреслювати ваші достоїнства і приховувати недоліки. Відверті сукні залиште в магазині. Міні-спідниці та глибокі декольте сьогодні не в тренді. Жіночні сукні довжиною до колін буде виглядати куди сучасніше і симпатичніше. Приділіть увагу аксесуарам. Підкреслити тонке зап'ястя зможе витончений браслет, а акцентувати увагу на ключицях - тонка ланцюжок.

Почуття гумору

Діви, Скорпіошки, Козероги... Від яких жінок чоловіки сходять з розуму? Знаки зодіаку не мають ніякого значення! А от почуття гумору відіграє важливу роль. Дівчина повинна бути дотепна, щоб завоювати прихильність вподобаного чоловіка. Дама, яка добре і доречно жартує, чи зможе стати тією персоною, яку хлопець захоче бачити поряд з собою постійно. Представники сильної статі люблять тих жінок, які вміють сміятися не тільки над своїми, але і над чужими жартами. Для будь-якого чоловіка важливо, щоб вона могла оцінити його гумор. Жарти здатні розрядити атмосферу і задати потрібний тон розмові. Якщо жінка цінує гумор чоловіка, йому це лестить. Будь-який хлопець хоче бути героєм для своєї обраниці, і йому треба бачити підтвердження неперевершеності в улюблених очах. Але реготати і хихикати над кожним висловом об'єкта симпатії не варто - будьте щирі.

Жіночність

Дівчина – це ніжне створіння, яким можна захоплюватися. Саме так думають всі чоловіки. Тому дама повинна підтримувати цю теорію і вести себе відповідно. Чоловіка чекають від жінки прояви ніжності. Хлопцям подобається виглядати поруч зі своєю обраницею сильним і розумним. Чоловіки хочуть захищати свою даму серця і домагатися її розташування. Грубість, відсутність кокетливості і плоскі жарти ставлять чоловіків в безвихідь. Вони не знають, як вести себе з жінкою, яка нагадує своєю поведінкою чоловіка, сама дотягне кілограм десь з п'ять - десять картоплі і пересуне диван або шафа без його участі. Таких дам хлопці сприймають як друзів, але не як об'єкт для захоплення. Жіночність повинна виявлятися у всьому - починаючи від одягу (рвані джинси і об'ємні сорочки геть з гардеробу!) і закінчуючи поведінкою дівчини. У цьому випадку хлопець зможе захоплюватися своєю обраницею і відчувати себе поряд з нею впевнено.

Холодність

Дами, які бігають за хлопцями, залишаються одні. Жінка повинна бути холодна й неприступна. Але перегинати палицю і перетворюватися в Снігову Королеву теж не варто. Все добре в міру. Така персона ставить себе високо і чекає, поки знайдеться гідний кандидат, здатний розтопити лід її серця. Від яких жінок чоловіки сходять з розуму, а яких кидають? Дівчина, яка не дає проходу чоловікові, дзвонить йому щогодини і постійно вимагає уваги, незабаром залишиться одна. Дама ж, яка поводиться холодно, здається загадковою і цікавою, притягує представників сильної статі. Чоловік хоче знайти ключик до серця і зрозуміти, що ховається під маскою напускного байдужості. Хлопцям приємно брати фортецю штурмом. Якщо дівчина буде старанно демонструвати хлопцеві свою симпатію на першому побаченні, другої зустрічі чекати не варто. Те, що саме приходить в руки, люди не цінують. А от приз, якого доводиться домагатися, особливо цінний. Так, час від часу дівчина повинна показувати своє розташування, але воно не повинно бути на постійній основі. Дамі слід весь час тримати чоловіка в напрузі. Тоді кавалер не буде втрачати пильності і навіть після довгих романтичних залицянь не припинить дарувати жінці подарунки і не втомиться її дивувати. Самовпевненість

Дівчина повинна бути впевнена в своїх силах, таланти і здібності. Такі дами цікаві, з ними хочеться спілкуватися. Зверніть увагу на те, від яких жінок чоловіки сходять з розуму. Відгуки впевнених у собі красунь дозволяють зробити висновок, що представників сильної статі притягують самодостатні особистості. Жінки, які можуть забезпечувати себе, які мають цікаву роботу, хобі та своє коло спілкування, є привабливими. З цікавою людиною завжди приємно спілкуватися. Від нього можна дізнатися багато нового і багато чому можна навчитися. Здоровий егоїзм повинен бути присутнім в будь-персони. Підлаштовуватися під партнера потрібно, але при цьому не варто втрачати себе. Розчиняються у відносинах ті, хто не знає собі ціну. Вони жертвують усім заради іншого і в результаті залишаються у програші. Не можна відмовлятися від своїх принципів, особливо на початку відносин. Якщо дівчина знає собі ціну, вона буде виглядати набагато привабливіше в очах чоловіка, ніж та, яка згодна присвятити своє життя дурному преклонению. Любов до себе

Від яких жінок чоловіки сходять з розуму і закохуються (бабії не в рахунок)? Егоїстичні чарівні створення завжди оточені численною кількістю шанувальників. Дами, які ведуть себе як стерви, привабливі і чарівні. Але життя з ними перетворюється в муку. Інша справа - здорова любов і самоповагу. Людина, що любить себе, видно здалеку. А якщо дівчина кохана, то вона притягне до себе масу кавалерів. Не шкодуйте грошей на власні задоволення. Проводите час в спа, частіше їздите на озера, відпочивайте, насолоджуйтеся життям. Самодостатня людина, яка дозволяє собі слабкості, буде щасливий. А щасливі люди завжди привабливіші від тих, хто вирішує економити на собі. Внесок в свою красу, здоров'я і моральну задоволеність переоцінити неможливо. Пам'ятаєте відому приказку: якщо ви себе не любите, ніхто вас не полюбить. Тому не потрібно відкладати задоволення на потім або ділити їх з кимось ще. Життя одне, і прожити його потрібно так, щоб у старості ні про що не шкодувати.

Власна думка

Будь-яка людина повинна мати власну думку і не боятися її висловлювати. Від яких жінок чоловіки сходять з розуму і закохуються? Представникам сильної статі подобаються дами, з якими можна поговорити і посперечатися. Хлопці люблять обговорювати світові події та цікаві ідеї. Чоловіки люблять плітки, і їм не подобається перемивати кісточки знайомим. Тому дівчина, яка бажає роздобути розташування чоловіків, повинна мати широкий кругозір, щоб зуміти підтримати будь-яку розмову. Не варто боятися висловлювати свою думку. У суперечці народжується істина. Чоловік не засудить даму, навіть якщо її думка буде невірним. Сам факт того, що жінка відкрито говорить про те, що їй подобається і що викликає у неї антипатію, гідний поваги. Деякі жінки соромляться відмовлятися від тих занять, які їм не подобаються. Так поступати не варто. Адже якщо на початку стосунків поставити себе неправильно, чекати хорошого роману нерозумно. Жінка повинна отримувати задоволення від відносин нітрохи не менше, ніж те, яке отримує чоловік. Не потрібно боятися показувати характер, чоловікам це подобається. Інтелект

Чоловіки люблять обговорювати світові проблеми. Хлопцям подобається дискутувати про книгах і фільмах про. Щоб бути зі своєю другою половинкою на одній хвилі, потрібно саморозвиватися. Від яких жінок чоловіки сходять з розуму? Психологи стверджують, що чоловікам подобаються розумні дівчата. З красивою, гламурно, але дурною блондиночка (це ні в якому разі не означає, що всі блондинки позбавлені розуму, просто приклад) можна провести одну ніч, але розумний і заможний хлопець не пов'яже з нею життя, не стане створювати з красивою дурепою сім'ю. Адже в першу чергу чоловік вибирає собі жінку, здатну народити і виховати спадкоємців. Розумна мати багато зможе дати дітям, а дурна, нехай і дуже красива, не дасть нічого. Розвивайте свій інтелект, більше читайте, дивіться наукові передачі і вдосконалюйте свої навички. Дама повинна бути цілісною особистістю зі своїми інтересами. Але в той же час її кругозір не повинен обмежуватися роботою. В ідеалі потрібно домогтися того, щоб зуміти підтримати будь-яку тему, а у випадку, якщо тема дамі не подобається або вона з нею не знайома, дівчина повинна вміти перевести розмову в більш зручний для себе русло.

Вміння надати підтримку

Жінка повинна стати для чоловіка іншому. Хлопці обожнюють допомагати своїм обраницям. Вони відчувають себе героями, коли вб'ють цвях в стіну або ж повісять полку на потрібне місце. Не варто боятися звертатися за допомогою до чоловіка. Хлопці тільки і чекають можливості продемонструвати дамі свої здібності. Але і від жінки вони чекають того ж завзяття. Від яких жінок чоловіки сходять з розуму? Психологи стверджують, що хлопцям подобаються ті дами, які в змозі надати своєму коханому допомогу і підтримку. Дама не повинна кидати чоловіка в складній життєвій ситуації. Якщо зараз коханий переживає не найкращий період, потрібно бути поруч. Прості слова підтримки можуть зробити чарівний ефект. Чоловіки ніколи не забувають тих, хто знаходився поряд у складний життєвий момент. Вірні друзі перевіряються горем. І якщо жінка не кинула хлопця в біді – це показник справжніх почуттів. Слова для чоловіків відіграють меншу роль, вони більше довіряють вчинків.

Вмійте слухати

Дівчата дуже багато розмовляють. Вони можуть обговорювати з хлопцями моду, спільних друзів або знаменитостей. Такі розмови не дуже подобаються сильній половині людства. Від яких жінок чоловіки сходять з розуму? Хлопцям імпонують ті дівчата, які вміють слухати. Чоловікам подобається висловлювати свою думку з хвилюючої їх питання, а також ділитися своїми робочими проблем. Дама повинна проявляти інтерес до всього, що їй розповідає чоловік. Довіру і увагу – ось основа будь-яких здорових відносин. Навіть при першому знайомстві хлопці звертають увагу на те, наскільки цікаво слухачці те, що вони говорять. Якщо чоловік бачить щирий інтерес з боку дівчини, він буде намагатися продовжувати стосунки. Дама, яка залишається байдужа до чоловічих проблем, незабаром залишиться самотньою. Нормальні людські стосунки будуються на взаємності. Якщо дама не буде звертати увагу на те, що цікаво хлопцеві, він швидко втратить інтерес до своєї співрозмовниці.

Будьте унікальними

Дівчина може вразити чоловіка своєю унікальністю. Тому не варто перетворюватися в одну з типових красунь. Створюючи свій образ, подумайте про родзинку, яка буде залучати протилежну стать. Від яких жінок чоловіки сходять з розуму? Від тих, які можуть заворожити погляд і полонити душу. Дама повинна навчитися бути привабливою не тільки зовні, але і всередині. Постарайтеся виробити свої прийоми залучення й утримання уваги. Це можуть бути забавні жарти або милі історії з життя. Будьте кокетливі і привабливі. Проявляйте ініціативу

Чоловіки повинні надавати знаки уваги, але і жінки повинні відповідати взаємністю. Якщо дама буде весь час холодна, хлопець подумає, що він їй зовсім нецікавий, і знайде більш підходящу кандидатуру. Від яких жінок чоловіки сходять з розуму? Від тих, які правильно дозують свою холодність. Час від часу будь-яка дівчина повинна проявляти ініціативу. Призначайте побачення, вибирайте цікаві заходи та запрошуйте чоловіка на вечірки. Автор: Ksenga 8 Серпня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Від яких жінок чоловіки сходять з розуму: набір якостей, психологічні методи


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.