Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Ознаки того, що ти подобаєшся чоловікові. Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові


Опубликованно 14.08.2018 03:15

Ознаки того, що ти подобаєшся чоловікові. Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові

Фліртував самець і закоханий чоловік – це дві зовсім різні істоти. Як же відрізнити одного від іншого? Не так вже й складно, як може здатися на перший погляд. Звичайно, універсальних визначень не існує, оскільки у кожної людини свій характер, а ось ознаки того, що ти подобаєшся чоловікові, давно відомі. Дівчатам на замітку

Отже, як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові? По-перше, слід усвідомити, що багато чоловіки – істоти боязкі і соромляться зробити перший крок. Звичайно, можна безпосередньо його запитати, але рідко у якої дівчини вистачить на це сміливості. По-друге, не треба судити по собі. Чоловіки і жінки – істоти з різних планет. І тільки чоловікові може прийти в голову жартувати над тією, яка йому дійсно небайдужа. Контакт

Першою ознакою того, що ти подобаєшся чоловікові, є близький контакт. Чоловік, можна сказати, підсвідомо бажає опинитися поряд з предметом свого обожнювання. Якщо він виявляється в підозрілої близькості раз в день, а то і більше, це може говорити про його почуття. Мабуть, цим ознакою добре користуватися, щоб дізнатися, подобаєшся ти комусь із колег по роботі. Адже саме там можна знайти безліч причин, щоб наблизитися до колеги: подати одяг з вішалки, попросити запасну ручку і т. д.

В іншому випадку, якщо дівчина не працює, потрібно звернути увагу на частоту, а на близькість контакту. Якщо чоловікові подобається дівчина, він буде хотіти доторкнутися до неї, знаходячи при цьому самі різноманітні причини: поправити комір, струсити неіснуючу порошинку і т. д. Голос

Так вже закладено природою, що під впливом гормонів (тобто почуттів, але не будемо заглиблюватися), голос закоханого чоловіка стає м'якше, в ньому з'являються хрипкі або «воркуючі» нотки. Якщо чоловік звертається тільки до вас, то це ще одна ознака того, що ти подобаєшся чоловікові. Якщо в розмові з рештою таких ноток не прослизає, можна з упевненістю сказати, що чоловік дійсно до вас нерівно дихає, намагаючись зміною тембру заховати природну агресивність. Погляд

Чоловіки – це такі істоти, які люблять очима. Ось ще одна ознака того, що ти подобаєшся чоловікові. Закохана людина дивиться на об'єкт свого обожнювання такими очима, що все відразу стає зрозумілим. Але якщо дівчина не вміє читати погляди, їй потрібно звернути увагу на те, як часто вона їх ловить на собі. Чоловік, якому приємно на вас дивитися, буде робити це при першій же можливості.

Також закоханий чоловік буде постійно намагатися зловити погляд своєї коханої. Якщо йому не вдається подивитися в її очі, він напевно уставится на той самий предмет, що і його дівчина. У той час, коли він не може перехопити погляд своєї коханої, він все одно не в змозі залишити її в спокої. В такі моменти можна помітити, що чоловік пильно дивиться в одну точку. Вона знаходиться десь між грудьми і підборіддям (трохи нижче підборіддя і трохи вище грудей). Це дозволяє чоловікові периферичним зором охоплювати губи і груди своєї обраниці одночасно. Довіра, паузи, ревнощі

Отже, як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові, якщо попередні ознаки нічого не виявили? По-перше, якщо чоловік закоханий, він обов'язково розповість про свої плани, успіхи і досягнення. Таким чином він показує, що розглядає дівчину як свою потенційну обраницю і підсвідомо бажає розділити з нею свої плани і пов'язати майбутнє.

По-друге, в розмові все частіше і частіше стануть з'являтися паузи. Коли чоловік знаходиться поруч з дівчиною, яка йому подобається, він буде відволікатися на її зовнішність, почне думати і мріяти про щось своє. Це і призведе до паузи при спілкуванні.

По-третє, ревнощі. Звичайно, коли відносини ще не почалися, про справжню ревнощів не може йти і мови. Однак нескладно помітити, як він напружується, коли дівчина розмовляє по телефону з приятелем, обіцяє комусь сходити в кіно і т. д. Похмурий погляд, стиснуті губи, напружена поза – все це говорить про ревнощі, а її, як відомо, без почуттів не буває. Жести

Іноді чоловіки можуть прямо заявляти про свої наміри і почуття. І природно, дівчата вірять кожному слову. Дійсно, є чоловіки, які звикли прямо говорити про те, що думають і відчувають. Однак зустрічаються екземпляри, які шукають в цьому вигоду. І якщо чоловік може стежити за своєю мовою, то мимовільні рухи і жести він контролювати не в змозі. Отже, як по жестах зрозуміти, що подобаєшся чоловікові? Тут теж все не так складно, як може здатися на перший погляд: Він, бачачи вас, засовує великі пальці рук за ремінь або в кишені. Насправді чоловік бажає вам доторкнутися, але поки у нього не вистачає на це сміливості, і він намагається знайти руках якесь застосування (щоб вони «не розпускалися»). Осмикує сорочку, поправляє краватку, пригладжує зачіску – таким чином проявляється бажання сподобатися своїй обраниці. Копіює позу співрозмовниці. Людина несвідомо копіює позу і жести того, хто йому подобається і якого він сам хоче сподобатися. Доторкається до свого обличчя і куйовдить собі волосся – дуже хоче, щоб все це робив об'єкт обожнювання і такими жестами, немов закликає до цього.

Любов і "все серйозно"

Як визначити, що ти подобаєшся чоловікові, тепер зрозуміло. Але варто замахнутися на рівень вище і навчитися розрізняти звичайну симпатію і серйозні наміри. Отже, що зробить чоловік, який любить по-справжньому: Познайомить дівчину зі своєю сім'єю. Природно, кожну нову пасію чоловік в будинок водити не буде. Якщо дівчину запросили, то можна з упевненістю сказати, що у чоловіка на неї великі плани. Ви разом увесь вільний час. Якщо ви багато гуляєте, подорожуєте, дивіться фільми, катаєтеся на велосипедах – це, найімовірніше, любов. Плани на майбутнє. Якщо чоловік будує плани на найближче майбутнє, в яких ви фігуруєте, – це непряме підтвердження тривалих відносин. Ревнощі (але в цьому випадку справжня). До подружки на одну ніч чоловік не буде пред'являти ніяких претензій. Якщо ж він закоханий, то у нього виникне бажання володіти дівчиною повністю (так, чоловіки - великі власники). Турбота. Закоханий чоловік – турботливий чоловік. Такий і двері відчинить, і пальто подасть, і навіть від риболовлі відмовиться, якщо ви захворіли. Прагне показати, на що він здатний. Навіть якщо здібностей у чоловіка як таких немає (а найчастіше саме так і буває), він просто хоче вам сподобатися. Тому чоловік і романтичну вечерю приготує, і собаку выгуляет, і навіть щось полагодить в будинку.

Контрольний постріл

Щоб переконатися напевно, що ти подобаєшся чоловікові, є ще кілька дуже корисних порад. Отже, які ознаки, що ти подобаєшся чоловікові, говорять самі за себе? По-перше, це незручність. Закоханий чоловік дійсно стає дуже незграбним, і це стосується всіх. Він може ненавмисно розбити чашку, спіткнутися, щось підпалити і т. д. У закоханого чоловіка все буквально валиться з рук.

По-друге, випадкові зустрічі. Ви ще не зустрічаєтеся, але часто стикаєтеся в місті. Випадковість? Анітрохи. Просто чоловік бажає постійно бути поруч, а як він дізнався траєкторію ваших пересувань, про це краще запитати в нього самого трохи пізніше. Випадкові зустрічі – це невипадкові речі на світі.

По-третє, закоханий чоловік обов'язково подзвонить або напише, навіть якщо ви не залишили йому свій номер телефону (він знайде його). Йому вкрай важливо постійно бути з тобою на зв'язку.

По-четверте, він раптово дурнішає. Закоханий чоловік може розповідати анекдоти десятирічної давності і буде реготати над ними. А варто лише раз продемонструвати йому поблажливу посмішку, як купа несмішних анекдотів поллється рікою.

По-п'яте, чоловік, якому подобається дівчина, може її підколювати і глумитися над нею, але робити це в міру. Подібного роду баламутство – ще одна ознака симпатії. Таким чином хлопець намагається викликати в дівчині емоції. І по-шосте, рано чи пізно він запитає про колишнього хлопця, симпатіях, перспективі заміжжя і т. д. Таємничий незнайомець

Варто відзначити одну важливу річ: зрозуміти, що ти подобаєшся незнайомому чоловікові, як-то простіше, ніж розкусити того, з ким знайомий не перший день. Зрозуміти це легко: При вигляді вас незнайомий чоловік розправить плечі і втягнути живіт. Зміниться його вираз обличчя. Його тіло буде постійно повернене в вашу сторону. Постійно дивиться на вас і намагається наблизитися. Смикає одяг і волосся, а при розмові починає говорити дуже швидко або змінює тембр. «Одружена проблема»

Ситуації в житті бувають різні, іноді навіть з одруженим чоловіком можуть виникнути відносини. Звичайно, розбивати сім'ю не слід, але любов - річ підступна, ніколи не вгадаєш, на кого в цей раз впаде вибір. Отже, як дізнатися, що ти подобаєшся одруженому чоловікові? Зрозуміти справді важко, якщо тільки чоловік не закоренілий донжуан, який навіть не намагається цього приховувати.

Одружений чоловік (особливо той, кому важливо зберегти свою сім'ю) до останнього буде дотримуватися байдужість до дівчини, яка йому сподобалася. І все ж розпізнати цього звіра можна: Він почне чепуритися. Може змінити навіть стиль одягу та парфуми. У присутності об'єкта свого обожнювання він починає вести себе нарочито голосно і голосно. Починає нервово крутити обручка на пальці. Бачачи предмет свого обожнювання, злегка посміхнеться. У вашій присутності його поза і жести будуть відкритими.

Якщо ж чоловік не сильно буде намагатися зберегти сім'ю, то буде вести себе так само, як і будь-який інший закоханий чоловік. Тобто буде намагатися доторкнутися, стане незграбним, дурним і турботливим. І що з ним робити?

Тепер абсолютно зрозуміло, як поводяться чоловіки, коли їм хтось подобається. Питання в іншому: що робити, якщо ти подобаєшся чоловікові, а він тобі ні? Так, таке зустрічається дуже часто. Головне - не давати йому брехливу надію. Це тільки в приказці говориться, що стерпиться - злюбиться. У житті все буває зовсім по-іншому: з роками прірву між людьми тільки розростається. Якщо хлопець виявиться хорошою людиною, то дівчина зненавидить себе з-за того, що не зуміла дати ту любов, яку отримала від нього. Якщо ж він буде поганим, то зненавидить його.

Потрібно відразу сказати все начистоту. Не виходить сказати, що можна написати. Краще так, ніж мучити людини марними надіями. Автор: Ірина Букач 9 Серпня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Ознаки того, що ти подобаєшся чоловікові. Як зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.