Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Форма вух і характер людини. Вуха видають наші розумові здібності


Опубликованно 24.08.2018 07:00

Форма вух і характер людини. Вуха видають наші розумові здібності

Китайські цілителі були переконані, що вуха людини такі ж унікальні, як і відбитки пальців. Більше того, вони є своєрідним "пультом управління" організму. На поверхні вуха знаходиться 150 точок, кожна з яких відповідає за роботу певного органу, залози або системи. Фахівці можуть по формі вух розповісти про людину те, що вона приховує від оточуючих, включаючи особливості його характеру. Інтелект

Фізіономісти давно вже навчилися визначати рівень людського інтелекту за положенням верхньої лінії вуха. Так, вуха видають наші розумові здібності. Тут все дуже просто: якщо лінія вуха знаходиться на рівні брів, це говорить про високий інтелект. Розташування на рівні очей свідчить про середніх розумових здібностях, а якщо лінія вуха знаходиться нижче рівня очей, значить у людини низький рівень інтелекту.

Також про тонкому розумі кажуть вуха, щільно притиснуті до голови. Лопоухие люди вважаються допитливими і відкритими, щоправда, у них погано з аналітичним мисленням. Варто відзначити, що генії мають широкі, пологі, тонкі вушні раковини. Довга мочка говорить про мудрість і духовності (не дарма Будду зображують з довгою мочкою вуха, яка стосується плеча).

Тільки не потрібно бігати за знайомими з лінійкою і вішати на них ярлики людей недалеких і обмежених. Фізіогноміка не визнано дійсним науковим методом, тому ці висновки - всього лише припущення. Дисгармонія

Про що ще може розповісти форма вух? Якщо у людини вуха відрізняються один від одного, це свідчить про душевної і фізичної дисгармонії. Зазвичай з такими людьми дуже складно спілкуватися, вони швидко переходять з однієї теми на іншу, а про перепадах настрою і говорити нічого. Підступність і довголіття

Якщо людина володіє формою вух, загострених догори і трохи відстовбурчених (так звані "лисячі вушка"), його можна характеризувати як упертої і жорстокої, від нього можна очікувати чого завгодно. Вони завжди чинять егоїстично, керуючись виключно своїми інтересами. Ці люди розумні й підступні, не дарма раніше художники зображували чаклунів та вампірів саме з такою формою вух.

Великі вуха з подовженою вушною раковиною і потовщеною мочкою свідчать про довголіття. У 85% людей старше 90 років саме такі вуха. Вважається, що чим довше мочка вуха, тим довше житиме людина. А якщо у нього ще й червона родимка на вусі, він точно проживе більше ста років. Зрада і незалежність

Якщо форма вух людини плоска, з внутрішнім обідком, вивернутим назовні, і покрита легким пушком – перед співрозмовником заклопотаний і хтивий чоловік. Він схильний до зрад, відрізняється завидною непостійністю у всіх сферах життєдіяльності.

Про незалежне і твердому характері кажуть відстовбурчені вуха. Така людина ніколи не буде підлаштовуватися під оточуючих і дивитися, що роблять інші. Його не буде хвилювати суспільну думку, чиста совість і власне розуміння того, що добре і погано – ось на чому він зосереджує свою увагу. Природно, така поведінка приносить масу проблем, але воно того варто.

Якщо у людини оттопырено тільки праве вухо, то для нього завжди на першому місці стоїть робота - він самостійний, незалежний і діловий. Коли оттопырено ліве вухо, можна сказати, що людина незалежна в особистому житті. Відмінник і дипломат

Якщо вуха притиснуті до голови так, що майже торкаються її, значить перед вами слухняний і правильний чоловік. Він суворо дотримується всі закони, норми, писані і неписані правила. Від нього не потрібно чекати несподіваних і навіжених вчинків - він навіть швидкість не перевищить. Це типовий конформіст, який до того ж трохи боягуз. Хоча з іншого боку він ніколи не потрапить в неприємні ситуації, йому не доведеться за себе червоніти.

Якщо верхня частина вуха притиснуті до голови, а нижня трохи відкопилена, значить людини можна без сумнівів назвати справжнім дипломатом. Він знайде підхід до будь-якого співрозмовника і зуміє домовитися на вигідних для себе умовах. Великим плюсом вважається вміння поставити себе на місце іншої людини під час конфлікту і зрозуміти його. Велике вухо і маленьке

Великі, з чіткими контурами, вуха зустрічаються у людей активних і цілеспрямованих. Акуратна і правильна раковина свідчить про логіку і високому інтелекті, таким людям можна довіряти.

Але якщо у співрозмовника товсті і маленькі вуха, значить він брехун і брехун. Дуже мінливий, з ним краще не заводити розмов про мистецтво і високі матерії - вони йому незрозумілі і нецікаві.

Тонкі і маленькі вуха, навпаки, говорять про витончений смак. Але якщо вони занадто тонкі, майже прозорі, значить їх володар дуже пристрасний, але в той же час нервовий і запальний. Інші форми

Зазвичай довгими і вузькими вухами володіють люди розсіяні і невизначені. Їм важко зосередитися на чомусь конкретному та визначитися в житті. Люди з загостреними, як у котів, вухами - суперечливі особистості, їм важко довіряти людям і заводити нові знайомства.

Щоб визначити характер за формою вух, потрібно звертати увагу на мочку вуха. Приміром, якщо вона майже відсутня, значить людина володіє жорстким характером, який приховує за ввічливим і м'яким спілкуванням.

Якщо мочка вуха подовжена і трохи загинається – це говорить про душевності володаря. З ним завжди можна поговорити. Здоров'я

Як вже згадувалося, вуха можуть показати, в якому стані перебуває здоров'я людини. Приміром, велике вухо правильної форми свідчить про хорошу спадковість, міцне здоров'я. Маленькі – говорять про зворотне.

Якщо вуха горять, значить, у людини проблеми з судинами, він страждає від підвищеного тиску, а за характером дуже дратівливий. Однак у критичних ситуаціях приймає практично блискавичні рішення. Коли вуха раптово стають холодними – проявляється гіпотонія. Його розумова активність знижена, він відчуває млявість і сонливість практично постійно.

Якщо колір вух темно-червоний, потрібно обстежувати печінку, ШЛУНКОВО-кишкового тракту і підшлункову залозу. Синюшність свідчить про серцевій недостатності, захворюваннях бронхів і легенів. Якщо на вухах блищить шкіра, як ніби її покрили лаком, – у людини проблеми в роботі кишечника. Коли біля вух спостерігається багато зморшок, значить, організм виснажений. На вухах або біля них з'явилися коричневі або темно-червоні плями? Можливі захворювання тонкого і товстого кишечника.

Мочки вух теж можуть розповісти багато цікавого про здоров'я. Приміром, нормального розміру і кольору мочка говорить про хороше здоров'я, спокою та працьовитість людини. Якщо ж вона занадто велика, має неправильну форму і неоднорідну консистенцію – у людини генетична схильність до онкологічних захворювань. Маленька або майже відсутній, говорить про вродженою формою розумової неповноцінності.

Якщо мочка вуха подушкообразная, товста і м'яка, значить людина схильна до ожиріння, у нього чітко простежується зниження розумової активності. Тонка і трохи тверда мочка говорить про нестачу енергії і сил. Якщо на мочці вуха є складки, то людина схильна до інсульту, інфаркту або діабету. Квадратна мочка вуха є показником богатирського здоров'я і великого запасу фізичних сил, але разом з тим позиціонує людини як агресора. Якщо мочка вуха гострої форми, велика і витягнута, значить у людини присутні видатні розумові здібності, він працьовитий і володіє великим запасом внутрішніх сил. Корисні поради

Якщо знати, якими способами можна використовувати вуха, крім основного їх призначення, то можна істотно спростити собі життя. Приміром, якщо людина не може довго заснути, йому потрібно покласти руку під вухо. Тепло, що виходять від долоні, подарує приємні відчуття і вмить занурять в царство Морфея.

Щоб зняти стрес, потрібно помасажувати верхню частину мочки вуха. Впливати потрібно на ту область, де мочка поступово переходить у твердий хрящ. Масажувати потрібно по 3-5 хвилин перед сном і після конфліктних ситуацій.

У давнину цілителі радили погладжувати краю вух з ранку, щоб швидше прокинутися і відразу налаштуватися на робочий лад. Трьома пальцями проведіть зверху вниз дуже повільно. На це потрібно витратити 2-3 хвилини, а потім п'ять разів потягнути за мочки вух вниз, в сторони і вгору. Ці маніпуляції допоможуть активувати роботу мозку, людина відчує себе бадьорим, упевненим і готовим до прийняття будь-якого рішення.

Вуха привертали увагу людей ще з давнини. Починаючи з Гіппократа і Піфагора, філософи намагалися знайти зв'язок між характером людини і його фізіогномікою. Фізіогномікою в свій час цікавився Леонардо да Вінчі. А в 1658 році світ побачив книга Кардана Медічі, де вперше були проілюстровані типи людських осіб та їх елементи. Збираючи по крихтах знання, сьогодні можна визначити, ким є співрозмовник, подивившись лише на форму його вух. Автор: Ірина Букач 23 Серпня 2018


banner14

Категория: Развлечения

Форма вух і характер людини. Вуха видають наші розумові здібності


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.