Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Афірмації для чоловіків: для чого потрібні, як скласти. Готові варіанти афірмацій


Опубликованно 13.09.2018 21:54

Афірмації для чоловіків: для чого потрібні, як скласти. Готові варіанти афірмацій

Протягом усього життя чоловік змушений відповідати нормам, встановленим для нього суспільством. Він зобов'язаний добре заробляти, бути привабливим для жінок, проявляти силу і завзятість. Не кожна людина швидко досягає успіху в житті, і невідповідність стандартам призводить до заниженої самооцінки.

Афірмації для чоловіків – це короткі фрази, підкріплені позитивними думками, при багаторазовому вимові яких людина налаштовується на успіх, підвищує самооцінку і робить своє життя щасливішим. Для чого потрібні афірмації

Якщо ви вважаєте, що вам постійно чогось не вистачає в житті, але ніяк не можете почати змінювати її на краще, спробуйте афірмації.

При постійному повторенні однієї і тієї ж фрази, що містить позитивні думки, людина підсвідомо налаштовується на конкретну справу або закріплює потрібну установку в своїй голові. Це допомагає рухатися по наміченому плану і не звертати з шляху заради непотрібних цілей.

Використовуючи афірмації на успіх і удачу, людина вселяє собі, що у нього все вийде. А віра у свої сили – це перший крок на шляху до гармонії з собою і щасливого життя.

Афірмації допоможуть, якщо ви вже давно не наважуєтеся зрушити з місця і йти вперед або не знаєте, в якому напрямку варто прокласти свій шлях. Вони змінять ваше мислення і підштовхнуть до активних дій.

Як скласти афірмацію

Афірмація для чоловіків, і для жінок, що складається за одним принципом. Це має бути ствердна фраза, в якій не буде заперечення. Якщо ви використовуєте фразу «Я не буду нещасною», з часткою «не», ваш мозок налаштовується на негатив. І в підсумку ви отримаєте неправильну, а не позитивну афірмацію.

Для чоловіків дуже важливий їх достаток, вони мріють отримувати більше і стати багатшими. Але вам не потрібно думати про те, як це буде чудово надалі. Складаючи афірмацію, говорите про свій успіх в теперішньому часі, немов ви вже маєте все, що хочете. Наприклад: «Я маю високий, стабільний дохід».

Важливо розуміти, що афірмація на успіх і успіх – це не заклинання, вона не повинна бути довгою і походити на монолог. Вона повинна містити в собі коротку фразу з конкретною установкою. Не намагайтеся вмістити все бажане в одне речення, а розділіть його на декілька тверджень.

Використовуйте для складання тільки займенник «я». Не кажіть: «Моя дружина мене любить». Правильно буде: «Я любимо своєю дружиною».

Повторюйте афірмації кожен день по кілька разів. Або запишіть на диктофон і слухайте, зосередившись, щоб вас ніщо не відволікало. Афірмації для чоловіків

Вкладіть в свої слова впевненість у силах і майбутньому. Якщо ви не будете вірити в те, що афірмація дійсна здатна допомогти вам, вона не буде діяти. Якщо ви поки не можете самі сформулювати свої думки чітко і зрозуміло, ознайомтеся з популярними аффирмациями для чоловіків і виберіть з них ту, що потрібна саме вам.

«Я впевнений у собі та своїх силах» – додає рішучості і підвищує самооцінку. «Я любимо своєю дружиною» – допомагає в пошуку обраниці. «Я завжди отримую те, чого хочу » – налаштовує на здійснення своїх планів і виконання бажань. «Я справжній чоловік» – допомагає при недоліку мужності, робить привабливішою для протилежної статі, додає впевненості у своїй чоловічій силі. «Я отримую від життя задоволення» – підходить для тих, хто постійно відчуває нестачу радості в житті і не вміє відпочивати. «Я випромінюю позитивну енергію» – допомагає краще справлятися зі стресом і не впадати в апатію. «Я маю багато друзів і однодумців» – покращує відносини з оточуючими і рятує від самотності.

Вищеописані афірмації для чоловіків - це тільки мала частина тих, що ви можете використовувати кожен день. Придумуйте свої, доповнюйте запропоновані, але пам'ятайте, що вони не будуть працювати, якщо ви не допоможете їм. Дійте самі і допоможіть висот у будь-якій справі. Як зробити дієвими афірмації

Якщо ви будете постійно відволікатися на крики і шум машин за вікном, афірмації не будуть працювати. Щоб налаштуватися на позитивні думки, залишіться в тиші або увімкніть спокійну музику. Розслабтеся і дійсно думайте про хороше, не перемикаючись на думки про повсякденних справах і турботах.

Ранкові афірмації діють ефективніше. Відразу після пробудження людина найбільш сприйнятлива, і його мозок ще не заповнений думками і переживаннями, отриманими за день.

Вірте в афірмації, і вони допоможуть вам здійснити всі плани, стати щасливішими і впевненіше. Автор: Юлія Шишкіна 13 Вересня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Афірмації для чоловіків: для чого потрібні, як скласти. Готові варіанти афірмацій


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.