Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Феміністки, або як називаються жінки, які не люблять чоловіків


Опубликованно 19.09.2018 01:04

Феміністки, або як називаються жінки, які не люблять чоловіків

У статті ви знайдете інформацію про деяких термінах, які начебто знають всі, але не до кінця розуміють їх значення. І проблема торкнеться різних груп населення. Наприклад, як називаються жінки, які не люблять чоловіків? Про це та інше поговоримо далі. Як називаються жінки, які не люблять чоловіків?

Є такі жінки, які не люблять чоловіків, вони їм просто не потрібні. Таких жінок називають мужененавистницами, або ж феміністками. В основному такі жінки мають чоловічий склад характеру і звички. Для них чоловік – це конкурент, суперник. Такий вибір вона може зробити як в дитячому віці, так і в зрілості. З дитинства це може бути із-за відносин з батьком, може, він її бив чи принижував. Втім, усвідомлений вибір теж не варто списувати з рахунків.

Така жінка будує своє життя так, щоб чоловікові було в ньому місця. У неї сильний характер, вона не вимагає чоловічої підтримки або чиєї-небудь. У неї свої життєві пріоритети і цінності. Також причиною ненависті може бути нерозділене кохання в шкільному віці, з-за якої жінка розлютилася на всіх чоловіків. З-за одного випадку у неї сформувалося погане думку про всіх чоловіків.

У феміністок не стільки ненависть, скільки заздрість щодо жінок, які щасливі, у яких хороші стосунки з протилежною статтю. Ці жінки всього в житті добиваються самі, будують кар'єру, виховують дітей і їм нічого не треба від чоловічої статі.

Так як називаються жінки, які не люблять чоловіків? Розумні люди

Чоловіків з якоїсь причини відлякують розумні жінки. Може, вони бояться виглядати нерозумно в їх очах. Адже якщо жінка щось робить краще, ніж чоловік, то його це зачіпає. Чоловікам цікавіше спілкуватися з тими жінкам, які дурніші їх. Виходячи з цього, багато роблять не зовсім вірний висновок про те, що більше подобаються дурні жінки.

Однак слабкої статі подобаються розумні чоловіки. Адже з такими завжди є про що поговорити, що обговорити. З ними ніколи не буде нудно й сумно. У важкій ситуації розумний чоловік візьме відповідальність на себе, а слабкий - перебере на жінку. Розумний чоловік вміє добре і правильно спілкуватися, піклується про свою жінку, виявляє до неї ніжність, зможе розвеселити і підняти настрій, може дарувати і підкорювати, а найголовніше, що він вміє вирішувати проблеми, домовлятися.

Розумна людина буде хвалити іншої людини, а не тільки себе, він не стане принижувати і ображати, він буде проявляти повагу. Він любить і буде любити і себе, і свою жінку. Як називається жінка, любляча розумних чоловіків? Їх називають сапиосексуалками. Бабій, ось він хто

Є такі чоловіки, які люблять багато жінок чи дівчат. Чому ж так відбувається? Зараз це вже як хвороба або епідемія. Не кожен чоловік здатний цінувати і любити жінку, її красу, характер. У нього немає поняття про правильні взаємини, він не розуміє змісту відносин між чоловіком і жінкою, не знає, чим вони цінні. Для нього жінки - іграшки. Він користується ними у своїх цілях.

У звичайному житті чоловік образ відносин отримує з відносин своїх батьків. Якщо ж він часто міняє жінок, це означає, що він сам себе позбавляє щастя. Як називається чоловік любить багато жінок? Таких чоловіків називають бабіями, ловеласами. Такому хлопцеві не потрібна єдина дівчина, йому і так зручно і добре.

Щоб змінити таку людину, жінці потрібно показати свою любов, свою турботу, ніжність, те, якими можуть бути їхні відносини на іншому рівні, вірність і відданість, мудрість і повагу. Розумний чоловік зрозуміє, що таку жінку не можна відпускати. Дамочки у віці

Не всі чоловіки люблять молодих дівчат, є і ті, які люблять жінок старшого віку. Це чоловіки, які шукають спокою. Адже жінки старшого віку більш стримані і адекватні. Вони знають, чого хочуть чоловіки, для них важливі відносини. Вони не влаштовують сцен ревнощів і не вимагають від партнера неможливих дій. Такі жінки більш спокійні, на відміну від молодих, які занадто емоційні. Вони приймають чоловіка таким, який він є, з усіма його недоліками, не намагаються його змінити.

Старші жінки вміють цінувати партнера і бути вдячними. Вони не грають його почуттями, а навпаки, відповідають взаємністю. Тому багато молоді парубки вибирають собі в обраниці жінку старшого віку, адже вона буде зберігати родинне вогнище, цінувати і поважати свого чоловіка, буде вірна йому, надійна і вдячна за все. Шукаємо маму

Чоловіки, які вибирають собі жінок у віці - це психологічно незрілі, безпорадні, невпевнені в собі або ж корисливі хлопці, які шукають собі «матусю». Але така пара не буде разом довго. Як називаються чоловіки, які люблять старих жінок? Такий тип чоловіків називають геронтофилами. Як правило, такі стосунки тримаються за рахунок вигоди, яку отримує молодий хлопець. Найчастіше це гроші, так як сам він не може себе забезпечити.

Але буває й таке, що жінка просто приваблює і подобається, без будь-яких корисливих думок. Адже є жінки, які за собою доглядають, вони виглядають в свої 40 не гірше, ніж молоді в 20-25, ще не варто забувати про притаманному їм досвіді та мудрості.

Тепер читачі знають, як називаються жінки, які не люблять чоловіків і багато іншого. Адже в сучасному світі ці знання будуть корисні. Автор: Оля Новак 18 Вересня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Феміністки, або як називаються жінки, які не люблять чоловіків


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.