Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Функції та режим роботи наркологічного диспансеру в Астрахані


Опубликованно 23.09.2018 01:03

Функції та режим роботи наркологічного диспансеру в Астрахані

Одна з найбільш поширених і небезпечних проблем людства в наш час – проблема наркоманії. Найчастіше наркотики вживає недосвідчена молодь, яка хоче «спробувати щось новеньке і думає, що «від одного разу нічого не буде». Однак це велика помилка. Наркотики викликають звикання настільки швидко, що людина, спробувавши раз, захоче і іншого. Щоб допомогти людям, залежним від наркотичних речовин, по всьому світу створюються наркологічні лікарні, диспансери, де працюють досвідчені фахівці, до яких можна сміливо звернутися за допомогою. Одним з таких споруд є наркологічний диспансер в Астрахані.

Характеристика диспансеру в Астрахані

Астраханський наркологічний диспансер пропонує всілякі види допомоги по позбавленню від наркотичної та алкогольної залежності як у жінок, так і чоловіки, а саме: Стаціонарна допомога. У диспансері присутній відділення невідкладної наркологічної допомоги, де проводять діагностику, обстеження та лікування від прийому заборонених речовин. Також тут є наркологічні відділення для чоловіків, жінок і навіть дітей, і здійснюють соціальну та медичну реабілітацію, куди включаються психотерапевтичні програми. Амбулаторна допомога. Пацієнтів направляють в кабінети профілактичних медичних оглядів, наркологічної допомоги та детоксикації (яка здійснюється анонімно), медичного огляду, де їм пропонується пройти обстеження, не тільки вносячи особисті дані, але і анонімним способом. Дитяча поліклініка надає ті ж послуги дітям і підліткам. Діагностична допомога. Тут пацієнти можуть пройти УЗД, а також функціональну і психологічну діагностику. Різні види дослідження хворих проводяться в клініко-діагностичній лабораторії. Фізіотерапевтична допомога. Пацієнтів лікують за допомогою електрофорезу – методу електротерапії, в результаті якого на організм людини діють струмом і лікарськими препаратами.

Медогляд

У диспансері надається можливість пройти ретельний платний медогляд, підписавши і заповнивши договір. Деякі громадяни можуть пройти його на пільгових умовах. Повний список платних послуг і пільг розташовується на офіційному сайті диспансеру.

Режим роботи наркологічного диспансеру в Астрахані

Астраханський диспансер працює в будні з 9:00 до 17:00. В суботу та неділю – з 9:00 до 15:00. Розташований він за адресою: р. Астрахань, вулиця Адмірала Нахімова, 70В. Автор: Вікторія Цыплюк 22 Вересня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Функції та режим роботи наркологічного диспансеру в Астрахані


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.