Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Іцхак Пінтосевич: біографія, особисте життя, коучинги, книги і фото


Опубликованно 25.09.2018 23:41

Іцхак Пінтосевич: біографія, особисте життя, коучинги, книги і фото

Іцхак Пінтосевич сьогодні відомий як бізнес-тренер і коуч. Народився він р. в Харкові (Україна) 5 травня в 1973 році. Він популярний серед російськомовного суспільства, має велику аудиторію слухачів. Його філософія змінила не тільки його особисте життя, але й багатьох людей, які відвідали тренінги або купили книги.

Витяги з біографії

Іцхак у минулому був професійним спортсменом і тренером. У свій час він став бронзовим призером з легкої атлетики. Це відбувалося на чемпіонаті світу.

У 26 років юнак керував багатомільйонним бізнесом. Про себе він розповідає просто і не приховує, що багато разів «обламувався» у своїх очікуваннях.

Він поставив собі за мету, щоб в бігу на 110 метрів з перешкодами отримати статус рекордсмена, але на чемпіонаті світу тоді зайняв лише 3 місце і вважав це своєю поразкою.

А дефолт 1998 року призвів до того, що він втратив свій торговий бізнес, який розвивав з нуля. Були і великі, і маленькі розчарування, але він все намагався брати уроки. Духовний пошук

Коли Іцхаку виповнилося 26 років, він поїхав в духовну подорож по світу, під час якого збирав досвід різних культур. Це багато в чому змінив його світогляд. Після цього оселився в Ізраїлі. На новому місці він 5 років присвятив тому, щоб вивчити Каббалу і П'ятикнижжя, ці знання дали йому розуміння структури Всесвіту. Щоб отримати базові знання, з якими він працює зараз, він витратив більше 10 років. На даний час коуч має знання про всіх системах прикладної психології, які існують.

Шлях вперед був прокладений не тільки вдалими моментами. Коли під час операції у Іцхака Пінтосевіча помирала дружина, він ставив Богу питання: «За що мені ці нещастя?» І відповідь прийшла до нього, всеосяжний і приголомшливо простий: «З тобою сталося те, що маєш, бо робив те, що робив. Те, що ти отримуєш, є результатом твоїх дій».

Не для кожного такі ситуації стають приводом для змін в житті, але тоді в лікарні він прийняв рішення з цього моменту діяти за велінням Бога. Вийшовши з операційної, лікар сказав, що операція пройшла успішно, але дітей у пари не буде. Іцхак не повірив у це, він знав, що Той, хто відповів на його запитання, дасть їм дітей, якщо це буде в Його волі. В нинішній час у Іцхака Пінтосевіча і його дружини Ривки троє дітей – дівчинка і два хлопчики.

Сьогодні він є бізнес тренером і коучем НЛП. Зібравши воєдино всі знання, Іцхак Пінтосевич працює по своєму унікальному методу навчання. У своїй роботі він використовує особисто розроблені техніки, в які входить моделювання найуспішніших компаній світу та окремих особистостей. Але його знання не засновані тільки на особистому пошуку, він отримав диплом тренера у доктора психології Мерилін Аткінсон.

Компанії зі світовим ім'ям відправляли своїх співробітників до нього на навчання. «Тренінг для бізнес-тренерів» пройшли більше 300 людей зі всього світу. Багаторічне навчання

Успіх не прийшов в один день, це були роки інтелектуальної праці. У свій час він ознайомився з системою розвитку людини з Р. В. Гурджієва, і це повело його по шляху розвитку та пошуку. У той період пише книги Іцхак Пінтосевич, створює тренінги й навчає. Сьогодні він радий, що може допомагати людям, всі пазли його робіт нарешті склалися в одну картинку в 2011.

Свою методику він назвав «Система Плюс». Варто сказати, що зараз - це найкраща система в світі за розвитком. Без перебільшення можна стверджувати, що в неї включені «діаманти», які взяті з систем Мерилін Анткинсон.

Він вивчив практику Джека Кенфилда, Стівена Кові та Ентоні Роббінса. Також близькими по духу йому стали думки Джима Рона і Вернера Ерхарда. Так закінчився шлях торговця Іцхака Пінтосевіча і почалася нова епоха в його житті.

Сьогодні він є одним з найпопулярніших тренерів в російськомовному світі. Соцмережі налічують більше 1 200 000 чоловік передплатників. Його пости і відео за тиждень переглядають понад 10 млн людей. За весь час продано більше 800 000 примірників книг, деякі з яких, наприклад, "Багатій!" (Іцхак Пінтосевич) стали бестселерами.

Коли йому виповнилося 33 роки, і він отримав диплом, то став активно будувати свою кар'єру. Сьогодні Іцхак може похвалитися тим, що до нього на навчання відправляли своїх працівників такі компанії, як AVON, Isaac Pintosevich Systems, MasterCard, Procter&Gamble та інші транснаціональні корпорації. Практична діяльність

Академія Експертів Іцхака за рік випускає більше 1000 коучів і бізнес-тренерів. Команда Іцхака на своєму порталі публікує навчальні матеріали, замітки і статті, його відвідують понад 6 млн користувачів в рік.

Унікальні тренінгові програми, книги стали синтезом знань з різних культур, такого більше неможливо зустріти ніде. Все це - багаторічний шлях, який пройшов Іцхак Пінтосевич. Відгуки учасників на 100% підтверджують, що програми працюють. Серед клієнтів багато успішних людей, що до нього їдуть люди з усього світу. Тренінгові програми відвідували учасники понад 22 країн світу, часто вони проходять у Києві та Москві.

Про діяльність Іцхака зняли 7 науково-публіцистичних фільмів і десятки програм. Бажаючі отримувати свіжі публікації в соцмережах можуть підписатися на сторінку Isaac Pintosevich Systems в Facebook. Там вже підписані майже 600 000 чоловік. Система навчання входить у двадцятку найпопулярніших закордонних брендів, які працюють в Україні. Автор унікальних книг

Для тих, хто працює над самовдосконаленням, книги автора стануть справжньою знахідкою. Іцхак Пінтосевич проводить тренінги на тему особистісного зростання і про це ж всі його книги. НЛП-тренер Міжнародної асоціації професіоналів розвитку особистості. У цьому рейтингу він посідає друге місце. У російськомовному просторі він – тренер № 1.

Написав книги, які стали керівництвом до дії багатьох людей, одна з таких книг Іцхака Пінтосевіча - «10 заповідей успіху». В ній описані прості правила життя. Якщо їх виконувати, то можна забути про страхи і невдачі, тримати себе в тонусі і отримати порцію натхнення для подальших дій. Це не просто книга – це тренінг, який підказує, як правильно зробити перший крок, щоб отримати позитивні зміни в житті.

Розроблена ним програма – це синтез відкриттів в області менеджменту, психології та особистісного зростання, вся інформація, яку вдалося отримати до цього часу. В роботі використовувались закони світобудови з Каббали і секрети підготовки спортсменів-олімпійців. Достатньо приділити читанню 30 хвилин і заповіді Іцхака Пінтосевіча почнуть працювати. Іцхак робить акцент на тому, що він не дає ніяких порад, він допомагає людині самостійно розібратися у всьому, що відбувається з його життям. У книзі є програма до дії. Якщо працювати по ній, то вдасться збільшити свою ефективність в кілька разів, а також досягати високих результатів у будь-якій справі. Ідеологія тренера в дії

Те, що прожито і пропущено через себе, приховувати неможливо. Автор каже, що все пов'язане з уявленнями про те, що можна робити. Початок усього – це встановлення мети, а рівень цієї мети безпосередньо пов'язаний з самооцінкою. Високі устремління завжди провокують великі зусилля для їх досягнення. Навіть якщо кінцеву мету досягти не вийде, то все одно вдасться домогтися багато чого, тому що, чим більше прагнення, ніж воно глобальніше, тим краще результати.

Іцхак Пінтосевич розробив серію книг, яка дозволяє людині рости. Але зростання триває до певного моменту, потім потрібна команда. Все залежить від лідерських задатків, наскільки людина може вести за собою. Найкраще для своєї аудиторії

Коли Іцхак працює над якоюсь темою, вибирає до 20 книг, які були написані на цю тему за останні 20 років. Робота над матеріалом полягає не тільки в прочитанні, але детальному вивченні структури, суті, подачі матеріалу і навіть джерел та посилань. Це дозволяє розібратися в ході думок автора. Для того щоб це зрозуміти, у Іцхака є ціла технологія.

Коли він вивчає до 10 бестселерів, то у нього складається повне розуміння того, якою інформацією на цю тему володіє людство. Автори написаних книг теж вивчали дану тему і вибрали саме основне. Поле виконаної роботи залишається чистий залишок, який у спрощеній формі формулюється в 7-10 простих реченнях.

Ці тези шліфуються до того, щоб їх зміг зрозуміти навіть маленька дитина. Але недостатньо однієї книги або тренінгу, щоб людина, назавжди надихнувшись цією думкою, йшов вперед. Він повинен помістити себе в середовище однодумців. Хорошим прикладом є працівники компаній мережевого маркетингу: вони вірять в успіх. Важливо вміти створювати навколо себе групу підтримки, іноді достатньо навіть однієї людини. Нові пропозиції на тренінговому ринку

Такої популярності Іцхаку допоміг добитися формат навчання, по якому він діє. Він працює над тим, щоб людина могла максимально швидко зрозуміти, чого йому не вистачає, і навчиться. Успішний коуч також відвідує тренінги, але вибирає людей, які, на його погляд, успішні і відповідають його особистим уявленням про гармонійної особистості.

Людина має бути не просто майстром, учні бажають бачити, як знання вплинули на його життя. Рівень тренера видно по тим людям, які до нього приходять. Людина не знаходиться на одному місці, завжди відбувається або зростання, або деградація. Щоб мати те, чого ніколи не мав, потрібно робити те, чого ніколи не робив. Це і є шлях розвитку. Моральні принципи

Автор книг і тренінгів людина релігійна і дотримується у своєму житті Божих стандартів. До нього звертаються різні люди, в тому числі і політики. Але не з усіма він погоджується працювати. Адже в цю сферу люди йдуть в основному за владою. А з такими у нього мало спільного. Там практично немає персон, які діють, щоб дійсно зробити щось хороше іншим. Також дає пораду ніколи не розповідати, скільки у вас грошей. Іцхак говорить про те, що все приходить від Бога, а тому потрібно шукати своє благословення в правильному місці. Книги, які варто почитати

Хітом продажів стала книга «Дій! 10 заповідей успіху», про неї було сказано вище. Також варто почитати книги: «Живи! 7 заповідей енергії і здоров'я». «Продавай! Секрети продажів на всі випадки життя». «Виступай! Впевненість у собі і ораторська майстерність за 30 днів». «Багатій! 4 основи і головний секрет». «Впливай! 7 заповідей лідера». «Онлайн кар'єра для мам». Якщо потенціал мами не вміщується в рамках побуту і для неї важлива реалізація без відриву від сім'ї, то ця книга буде корисна. Вона адаптована саме для жінок. У ній описано, як знайти себе в інтернеті справу по серцю і поєднувати роботу і сім'ю. Жінці під силу виростити бізнес і дитини одночасно. «Став мети! Знайди свою мету і досягай її за 1 рік». «Зроби твій перший крок». «У цьому вся людина». «Притчі. Основи мудрості». «Свій бізнес - найпростіший шлях в процвітаючий бізнес». «Повний контроль! Тайм-менеджмент нового покоління за 30 днів». «Будь ефективним! Ефективність від А до Я». «Вчіться бізнесу! Найпростіший шлях в процвітаючий бізнес».

Всі книги можна придбати як у друкованому вигляді, так і в електронному. Також можна купити аудіокниги. Знайомство з його працями вже змінило життя багатьох людей. Автор: Oksana Fedorenko 25 Вересня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Іцхак Пінтосевич: біографія, особисте життя, коучинги, книги і фото


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.