Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Завал на роботі: дієві способи, які допоможуть вирішити всі справи


Опубликованно 18.10.2018 02:24

Завал на роботі: дієві способи, які допоможуть вирішити всі справи

Завал на роботі - завжди стресова ситуація, яка здатна вибити навіть самого стійкого людину з колії. Як впоратися з величезною кількістю справ і придбати душевний спокій?

Зібратися і взяти себе в руки

Не важливо, з якої причини у вас утворився завал на роботі (начальник попросив написати звіт за сусідній відділ, ви занадто ліниві і не стежили за дедлайном). Зараз перед вами стоїть головне завдання - взяти себе в руки і опрацювати ретельний план.

Усвідомте, що час йде, і з кожною хвилиною справ стає все більше. Виділіть декілька вечорів, щоб як слід відпочити і розробити план дій. Намагайтеся не навантажувати себе домашньою роботою, але і не витрачайте енергію на даремні заняття (перегляд телевізора, комп'ютерні ігри).

Практикуйте медитацію, прийміть гарячу ванну, прочитайте нехитру книгу, прогуляйтеся на свіжому повітрі в самоті. Ви повинні зрозуміти, що найближчий період буде складним, потрібно буде працювати оперативно і ні на що не відволікатися. Боріться з лінню

Якщо потрібно, беріть звіти та документацію додому. Чим швидше ви впораєтеся з завалом на роботі, тим краще будете себе відчувати.

Коли ви перед кимось звітують і несете відповідальність за який-небудь проект, то за кожний прострочений день стає мукою і справжнім випробуванням. Чим більше справ, тим складніше взяти себе в руки і почати їх вирішувати. Через деякий час це призводить до апатії та зневіри, а самооцінка падає.

Як впоратися з завалом на роботі? Пам'ятайте, що лінь - ваш найбільший і найлютіший ворог. Не дозволяйте собі розслаблятися до тих пір, поки не вирішите всі справи. Звичайно, в цей момент буде хотітися розслабитися і подивитися ще одну серію улюбленої екранізації, пограти в нову гру, зустрітися з друзями в клубі. Важливо боротися і говорити собі «ні» кожен раз, коли захочеться ухилитися від роботи.

Нагадуйте собі як можна частіше, що невирішені справи впливають на вашу кар'єру, особистий успіх і заробітну плату. Ніщо так не мотивує, як втрата роботи або грошей, адже в більшості організацій штрафують за прострочений дедлайн. Опрацюйте дієвий план

Як все встигнути на роботі, коли завал? Зазвичай суєта і паніка застають тих, хто не вміє планувати свій час.

Заведіть щоденник і завжди носіть його з собою. Кращим рішенням буде записувати всі не тільки на папері, але і ставити нагадування в телефоні. Складіть список справ, які накопичились, а потім розставте їх по важливості і терміновості. Додайте до кожного пункту примітка, чи є якась додаткова інформація або труднощі, які можуть зустрітися під час вирішення черговий завдання. Наприклад, при написанні прес-релізу необхідно звернутися до КК будинку (керуюча компанія), яка працює тільки два рази в тиждень.

Щоб впоратися з завалом на роботі, необхідно в першу чергу вирішувати тільки важливі і термінові завдання. Безсумнівно, всі вони потребують вашої уваги, але завжди є ті справи, які ставлять під удар кар'єру і заробітну плату.

Робота з розгрібання завалів на роботі завжди повинна починатися з найбільш неприємних справ, які вас турбують найбільше. Як тільки ви впораєтеся з ними, то відчуєте прилив бадьорості і впевненості, тому всі інші звіти і проекти будуть йти легко. Мотивуйте себе

Що робити з завалом на роботі? Відповідь: почати вирішувати всі справи, що нагромадилися. Але як це зробити, коли з'являється відчуття, ніби вас змушують писати звіти, складати плани і працювати над проектом?

Ви повинні правильно мотивувати себе, щоб було бажання і прагнення пройти цей складний період: Ви самі вибрали цю роботу. А це означає, що колись давно у вас не було іншого вибору, як погоджуватися на вакансію, або ви завжди мріяли оволодіти цією професією або потрапити в дану компанію. Вам озвучували список ваших обов'язків, а деякі фірми і зовсім змушують співробітників підписати посадову інструкцію. Ви можете відмовитися виконувати свою роботу, але тоді під удар потрапляє все - кар'єра, оклад, повагу і статус. Чим швидше ви впораєтеся з завалом, тим простіше буде жити далі. Як тільки ви закінчите останній незавершений проект, відчуйте свободу. Після цього можна буде нарешті розслабитися і повернутися додому, не думаючи про те, що завтра знову доведеться чути догану начальника і стежити за осудливим поглядом колег. На вашу посадову інструкцію не входять деякі обов'язки, але начальство вимогливо наполягає виконувати роботу інших співробітників? Сміливо звертайтеся до юриста, тому що порушують ваші права. Попросіть колег або друзів допомогти

Якщо ви не в змозі впоратися самотужки, то зверніться за допомогою. Звичайно, такий метод працює, якщо колектив дружний і готовий виручити когось.

Ще один хороший спосіб впоратися з завалом - попросити друзів контролювати всі ваші дії, не даючи розслабитися певний період. Нехай вони дзвонять кілька разів в день і цікавляться ходом роботи, перевіряють в призначену годину, чи справді ви виконали ту чи іншу задачу. Не піддавайтеся спокусам

Коли багато роботи, завжди хочеться перекусити, випити кави, заглянути в соціальну мережу або подивитися на фотографію улюбленого кота. Але кожне таке заняття забирає у вас в загальній складності 5-10 хвилин. Чим частіше ви відволікаєтеся на непотрібні речі, тим більше стаєте. Після таких перерв набагато складніше зосередитися і зібратися.

Страх перед складною роботою не повинен викликати у вас апатію і зневіру. Ви повинні сміливо дивитися самим каверзним завдань в обличчя, не боячись їх вирішувати. Як тільки ви впораєтеся з цими справами, то зможете підкорювати нові вершини і сміливо йти вгору по кар'єрних сходах. Автор: Аліса Краснова 17 Жовтня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Завал на роботі: дієві способи, які допоможуть вирішити всі справи


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.