Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Хто такий Марк Сандомирський і як він допомагає людям?


Опубликованно 02.11.2018 07:38

Хто такий Марк Сандомирський і як він допомагає людям?

Марк Євгенович Сандомирський має всьому пояснення. Він охоче й активно ділиться своїми знаннями з охочими, говорячи з ними зрозумілою мовою. Вчитися чи ні - особиста справа кожного.

Більш ніж тридцятирічна практика сприяння людям у пізнанні власної душі і тіла, лікування, дозволяє це здійснювати освіта Марка Сандомирського, а також відгуки, численні і позитивні, викликають інтерес в країні і близькому зарубіжжі як до методик, так і до самої особистості їх автора.

Знайомтеся - Марк Сандомирський Євгенович

Народився в місті Уфі у другий день 1963 року. Тут він пройшов повний курс загальноосвітнього і професійного навчання, закінчивши в 1986 році лікувальний факультет Державного медичного університету. Практикував в якості лікаря-невропатолога, потім - психотерапевта державних і приватних медичних установ, викладав у вузі і трудився в міжгалузевому відділі Міністерства охорони здоров'я Башкортостану.

Зараз Марк Євгенович Сандомирський живе і працює в Москві, хоча не обділяє увагою регіони, здійснюючи навчання на їх території. Численні публікації в Інтернеті дозволяють мати вільний доступ до книг Марка Сандомирського, його статтями, відеоматеріалів і навіть психосоматичної онлайн-діагностики проведеної автором методики в напівавтоматичному режимі особисто.

Марк Євгенович є практикуючим психотерапевтом. Навчає за розробленим особисто систем професіоналів і любителів. Викладає психологію в вузі. Він бере участь у науковій діяльності Міжнародної академії психологічних наук в якості члена-кореспондента і консультує в різних сферах (бізнес-тренінги, м'язові затиски, зняття фобій, виконання і досягнення бажаного успіху, робота з підсвідомістю та багато іншого).

Марк Сандомирський має ступінь доктора психологічних та кандидата медичних наук. Веде блог, численні сторінки, що друкується в інтернет-виданнях, виступає на радіо і телевізійних каналах. Відповідно, і відгуки Марк Сандомирський позитивні отримує регулярно.

Психосоматика для професіоналів і любителів

Психосоматикой називають комплексне напрям двох наук - медицини та психології. Предметом вивчення є вплив психологічних факторів на прояв різноманітних фізіологічних (соматичних - тобто тілесних) захворювань.

Найвідоміше і, ймовірно, має найбільшу кількість студентів напрям навчання здійснюється за власними методиками Марка Сандомирського. В рамках курсів, присвячених саме психосоматики. Відбувається воно на різних рівнях.

Для широкої аудиторії пропонується покрокове навчання поліпшення функціонування всіх систем організму через тілесні практики - заняття йогою, танцями, цигун, масаж. У програму курсу включена медитація, позбавлення від фізичних і психічних напружених станів.

Одна з найбільш відомих і затребуваних науково-популярних книг Марка Сандомирського - "Психосоматика і тілесна психотерапія" - є практичним керівництвом. Вона доступна для вільного скачування, як і не менш відома "Захист від стресу".

У рамках програми для професіоналів проходять семінари, на яких слухачі отримують теоретичні знання, так і навички практичної психотерапевтичної роботи. В тому числі над самим собою.

Креативне управління персоналом

За підтримки Клубу HR-менеджерів у рамках проекту "Практична школа Марка Сандомирського з креативного управління персоналом" здійснюється ознайомлення зацікавлених осіб з новітніми досягненнями у сфері керівництва людьми і бізнесом.

Навчання проходить в формі серії семінарів. Основною аудиторією в цьому випадку є власники організацій, керівники і кадровики всіх рівнів.

Основним завданням для організаторів бізнес-просторів ставиться створення найбільш відповідного середовища для розвитку і розкриття природних ресурсів співробітників. Її успішне рішення забезпечує так званий "Еволюційний коучинг". В систему знань володіють методикою входить психофізіологія, галузі нейронаук, менеджмент.

Творчий майстер-клас

Ця програма націлена на вивільнення творчого потенціалу людини.

Досягається це після попередньої нейромедитации (прославленого фізіологічного стану трансу) і здійснюється з допомогою професійного арт-терапевта. Результатом стає не тільки відкриття доступу до особистих природних ресурсів, але й власноруч намальована картина.

Регіональні проекти

У багатьох регіонах країни - на Уралі, в Красноярську, Краснодарському краї і Центральної Росії, а також ближнього зарубіжжя (наприклад, при Міжнародному молдавському університеті в Казахстані) проводяться різні курси і тренінги за авторськими методиками Марка Сандомирського.

Їх проводять московські і регіональні тренери. А також, звичайно, сам маестро. Автор: Наталія Милованова 1 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Хто такий Марк Сандомирський і як він допомагає людям?


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.