Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Михайло Лабковский: відгуки пацієнтів, думки психологів, особливості терапії, статті і книги


Опубликованно 05.11.2018 11:20

Михайло Лабковский: відгуки пацієнтів, думки психологів, особливості терапії, статті і книги

Напевно люди, які хоч трохи захоплюються сучасною психологією і значущими фігурами в цій області, знають про Михайла Лабковском. Це особистість не просто помітний, він один з найбільш затребуваних експертів в Росії нашого часу. Лобковский має величезний досвід і працював не один рік за кордоном. У нього безліч книг, аудіозаписів і публікацій на різні теми, що стосуються благополуччя особистості. Закінчив він факультет загальної сімейної та вікової психології МГУ ім. Ломоносова М..

Чим прославився Михайло Лабковский? Відгуки про його діяльність позитивні або категорично негативні? Що це за особистість? І який його професійний шлях? Про все це по порядку розповімо у статті. Психолог і шоумен Михайло Лабковский

Відразу скажемо, що Михайло - дуже прагматична особистість, з жорсткими усталеними поглядами. Він не схильний довго філософствувати або виражатися складними фразами. Говорить чітко і тільки правду.

Майбутній відомий російсько-ізраїльський психолог народився 17 червня 1961 року. Його батько брав участь у військових походах, а потім змушений був працювати вантажником, так як євреїв в той час не брали на висококваліфіковану роботу.

Почав Михайло працювати за професією в 22 року, будучи ще студентом. Але першу роботу він отримав 14 років, коли влаштувався в зоопарк. Вчився він в університеті до 28 років. Потім переїхав до Ізраїлю і отримав докторський ступінь по психології. В Ізраїлі Михайло Лабковский працював певний час у психолого-юридичному центрі, де допомагав парам розділити між собою майно і правильно оформити права на дітей того з батьків, хто пішов з сім'ї. Також трохи працював з проблемними підлітками в колонії для неповнолітніх.

Потім він повернувся в Росію і, продовжуючи практику особистого консультування, почав писати книги і виступати на радіо. Зараз йому за 50. Психолог задоволений собою і своїм життям. У нього є доросла донька від першого і єдиного шлюбу. Сімейний статус - розлучений. Лекції

Після багатьох років практики Михайло став замислюватися про нові звершення і планах. Вже в 50 психолог почав їздити по містах і проводити лекції. Зараз квитки на ці заходи розкуповуються в лічені дні. Замовляти місце потрібно заздалегідь.

Цікаві лекції Михайла Лабковского? Відгуки про них в основному позитивні. Михайло - цікавий оповідач і завжди говорить по справі. Велику частину часу, відведеного для лекції, він відповідає на питання слухачів. Суть цих зустрічей полягає в обговоренні реальних проблем, з якими стикається кожен комплекси, страхи, проблеми у взаєминах і при вихованні дітей.

Всі ці сторони життя Михайло висвітлює дуже докладно. Також психолог завжди звертає увагу на психосоматику і те, як важливо вчасно помічати сигнали тіла.

Людям приносить користь обговорення конкретних проблем на прикладах з життя. Кожен може винести необхідні йому знання з цих зустрічей.

Дізнатися розклад лекцій і вчасно замовити квиток можна на особистому сайті психолога або на його публічній сторінці у "Фейсбуці". Особливості терапії

Як запевняє слухачів лекцій Лабковский, свої внутрішні проблеми він вже вирішив, і тепер може об'єктивно та професійно заглянути в душу пацієнта і реально допомогти йому. Особливість особистого підходу психолога у тому, що він завжди конкретно і однозначно виражається. Його метод найбільш близький до класичного бихевиоризму. Що таке біхевіоризм? Чисто поведінкова психологія, без хворобливого "копання" в душі пацієнта. Адже саме із-за цих мук багато бояться психологів.

Його особлива поведінкова психотерапія будується на 6 основних правилах. Він упевнений, що людина, яка дотримується ці 6 установок, буде незмінно щасливий і задоволений своїм життям.

Його девіз - менше розмов і більше дій. Він закликає не гвалтувати свою психіку, працювати тільки там, де знаходиш внутрішнє задоволення від зусиль. І відносини будувати тільки з тим, хто дійсно цікавий.

У процесі терапії Лабковский не схильний турбувати дитячі спогади. Він пропонує жити щасливо вже тут і зараз, незалежно від того, що було раніше.

У чому сильна сторона його підходу? Як працює з клієнтами Михайло Лабковский? Відгуки клієнтів приватних консультацій ми обговоримо далі. Чому М. Лабковский так популярний? Витоки харизми

Психолог Лабковский на сьогоднішній день найбільш високооплачуваний в Москві і популярний. За 30 років практики він вивчив багато людські проблеми у відносинах і саморозвитку. Психолог працював і в школі, і на радіо. Отримав захоплюючий досвід практики за кордоном.

Зараз він має власний сайт і досить широку популярність в Інтернеті та на радіо. Незабаром планує вести особисту програму на телебаченні. Чим ще знаменитий Михайло Лабковский? Відгуки читачів і слухачів радіостанцій бувають не тільки позитивними.

Багато обурено ставляться до порад цієї людини і пишуть в Мережі негативну характеристику на психолога. Але ці обурення лише підкреслюють, що Михайло дійсно сильна і харизматична особистість.

Люди не можуть не помічати його особливої привабливості. Як шоумен і лектор, Лабковский не міг би відбутися, якби не мало він уміння розташовувати до себе людей. Одного навику дохідливо пояснювати матеріал недостатньо, щоб люди хотіли потрапити на лекцію. Треба бути незвичайною і цікавою особистістю.

Михайло Лабковский вирізняється особливим стилем серед інших лекторів. Ця людина завжди природний, веде лекції у форматі живого спілкування. Він емоційний і чуйний. Його поради лаконічні і прості, але дуже дієві. Одним людям імпонує стиль його мови і підхід до явищ життя. Іншим же його впевнені пасажі явно не подобаються і викликають роздратування. Михайло Лабковский, "Хочу і буду". Відгуки

Остання на даний момент, випущена в 2018 році книга викликала в Інтернеті хвилю дебатів. Кожен популярний блогер вважав своїм обов'язком випустити відеоролик з чітким поясненням своєї позиції щодо цієї роботи.

Як і більша частина книг відомого психолога, робота "Хочу і буду" робить акцент на тому, що психічно повноцінна людина приймає себе таким, як є, і не прагне будь-що сподобатися оточуючим.

Про що книга Михайла Лабковского "Хочу і буду"? Відгуки на неї вельми суперечливі. Багатьом читачам книга за смаком, так як викладено в ній все гранично ясно і конкретно. Представлені приклади з реального життя і загальні рекомендації.

Іншим же відверто огидні кілька авторитарний тон автора, "звучить" на сторінках. У книзі немає положень про те, що треба добре зважити рішення або подумати про наслідки. У кожній главі автор категорично наполягає: "Роби, що бажаєш - не думай". Робота на радіо

Після повернення в Росію з Ізраїлю Лабковский був приватним психологом, але крім консультацій працював на радіо. Раз на тиждень протягом певного часу він давав людям безкоштовні консультації в прямому ефірі. Довгий час (більше 20 років) психолог працював над проектом "Дорослим про дорослих" на радіо "Ехо Москви". А потім та ж програма виходила на радіо "Срібний дощ".

Майже у кожному ефірі М. Лабковский повторює свої 6 правил органічною і радісного життя. Свій метод він виробив завдяки 35 років роботи з людьми. Він зізнається, що й сама використовує ці установки.

Робота в прямому ефірі зробила психолога популярним. Багато слухачі радіо зізнаються, що чекають з нетерпінням, коли М. Лабковский приїде в їх місто з лекціями. Інші книги психолога

Назвемо кілька відомих робіт психолога, випущених у Росії. Зупинимося на найбільш значущих публікаціях: "Про любов до себе"; "Про почуття провини і сорому"; "Про заміж"; "Страх - це гальмо для розвитку"; "Про дітей"; "Хочу і буду. Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливим"; "Між треба і хочу: знайди свій шлях і слідуй йому"; "Про роботу і гроші".

Кожна книга має своєю метою один терапевтичний ефект - виявити енергію і дати собі право бути собою. Автор незмінно повторює в кожній книзі, і в радіоефірі про те, що жити в гармонії з собою і світом можливо. Потрібно тільки правильно обрати життєвий шлях. А почати цей шлях необхідно з любові до себе. Михайло Лабковский. Психолог. Відгуки клієнтів

Всі слухачі, які спілкувалися з М. Лабковским на лекціях, визнаються, коли дають зворотний зв'язок у відгуках на сайті, що загальна терапія допомогла поглянути по-новому на життя. Але щоб докорінно змінити її, потрібна рішучість і колосальна праця. Не багато хто сміє так круто змінитися.

Отримати особисту консультацію не так просто. Зараз нових пацієнтів Лабковский не набирає. Він не раз говорив про це в ефірах, і при реальній зустрічі з журналістами. Він зайнята людина, і на весь час не вистачає. Крім того, багато часу йде на нескінченні переїзди з одного міста в інше.

Дійсно особиста консультація може змінити життя? Чи насправді настільки всемогутній психолог Лабковский Михайло? Відгуки негативні так само часто зустрічаються, як і позитивні. Адже люди по-різному ставляться до одних і тих самих речей і подій. І це нормально.

Але всі сходяться в тому, що ця людина може уважно вислухати. Чи буде пацієнт активно застосовувати отримані знання і змінювати себе зсередини - це залежить від волі і бажання самої людини. Фахівець може лише направити і трохи підняти мотивацію. Негативні моменти в авторському стилі терапії

З одного боку, публіці подобається, що автор наполягає на тому, що кожен має право жити як хоче. Багатьом людям, які дійсно в дитинстві стали жертвами емоційного терору батьків, ці поради допомагають почати будувати життя по-новому.

З іншого боку, кожна зріла людина розуміє, що просто прийняти себе як є недостатньо. Роботу над власними недоліками необхідно виконувати кожному, якщо він хоче чогось домогтися. Загалом, думки про терапії Лабковского розділилися. Але це не означає, що теорія погана. Просто у кожної теорії, як у будь-якої людини, є негативні та позитивні сторони.

Щоб вирішити, чи варто читати книги цього психолога або йти до нього на лекцію, можна прослухати кілька аудіозаписів ефірів радіостанцій, де він виступає, та сформувати особисту думку про цю людину як про експерта. Думки експертів

Отже, ми бачимо, наскільки популярний в масах психолог Михайло Лабковский. Відгуки експертів, однак, не завжди збігаються з думкою постійних читачів його книг і пацієнтів. Звичайно, кожен психолог мислить в рамках свого особистого підходу і вважає кращим застосовувати той метод корекції поведінки, який сам обрав.

Але щодо терапевтичного методу Лабковского деякі психологи бачать особливий ваду. Противники його теорії стверджують, що приписувати неврологічні риси всім тим, хто іноді в собі сумнівається, не варто.

Є ще одна теза, з якими категорично не згодні інші психологи. Ідея М. Лабковского про те, що не можна йти на компроміс, здається безглуздою. Готовність домовлятися - це скоріше позитивна якість. Адже з таких поетапних поступок будуються тривалі відносини. У цьому впевнена більшість жінок-психологів, які працюють з проблемними відносинами.

В наш час, вважають вони, справжня, піднесена любов дуже рідко зустрічається. І якщо чекати ідеального партнера, який би взяв іншого без сумнівів, то залишишся в результаті один.

Так чи варто вірити в те, що говорить Лабковский Михайло? Відгуки пацієнтів про нього - правда чи вигадка? Чи Правда, що жити щасливо - це наш вибір? Все-таки, напевно, варто прочитати одну його роботу і сформувати про цю особистості власну думку. Цитати з книг М. Лабковского

Щоб оцінити по достоїнству і перестати вимагати від себе неможливого, щоб догодити чоловікові, дружині, мамі, необхідно просто взяти свою зовнішність і свій характер. Так стверджує Михайло Лабковский.

Багато основні думки, закладені в короткі цитати. Познайомитися з підходом Михайла Лабковского, відгуки про книги якого наповнюють інтернет-простір, можна просто почитавши відомі цитати.

Любов до себе не вимагає жертв. Вам навіть худнути не треба.

Або такий вираз, що виражає його ставлення до основної мети життя.

Сенс життя – в самому житті. Мета життя в тому, щоб отримувати від неї задоволення. Життєвий орієнтир – самореалізація.

А ось ще одна важлива цитата на тему збереження відносин.

Робота над любов'ю - це відповідальність обох.

Але цитати не відображають всієї книги. Щоб зрозуміти і прийняти думку, потрібно все ж таки прочитати всю роботу. Книги психолога Михайла Лабковского продаються не тільки в паперовому вигляді, але і у вигляді аудіокниг, і в електронних форматах PDF, txt, fb2. Висновок

Популярний нині психолог теж мав в молодості емоційні проблеми, але навчився з ними справлятися, і тепер має повне право навчати цього інших. У чому головна ідея всіх послань Михайла Лабковского? Відгуки про книгу "Хочу і буду" пояснюють, що головний посил психолога - знайти свою місію в цьому житті і ні під кого не підлаштовуватися, так як це нікого не робить краще або щасливішими.

Чи стане відкриттям для читача остання книга Михайла Лабковского? Відгуки інших - це думка інших. Якщо раніше з підходом цієї людини ви не були знайомі, то варто прочитати книгу хоча б заради інтересу. Автор: Світлана Семак 4 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Михайло Лабковский: відгуки пацієнтів, думки психологів, особливості терапії, статті і книги


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.