Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Дитячий психолог в Ростові-на-Дону. Психологічні центри Ростова-на-Дону


Опубликованно 16.11.2018 07:26

Дитячий психолог в Ростові-на-Дону. Психологічні центри Ростова-на-Дону

До числа загальних причин пошуку в Ростові-на-Дону дитячого психолога відносяться: гнів, спалахи агресії, депресія, плач, занепокоєння, самоповреждение, низька самооцінка, травма або горе, проблеми спілкування, соціальне відторгнення, розлади сім'ї, труднощі сну, проблеми з апетитом. Все це дуже серйозні проблеми. В цьому плані вам допоможе Центр психології та розвитку "Соняшник" або будь-яке інше спеціальне установа, згадане в статті.

Кращі центри

У Ростові-на-Дону багато закладів, в яких можна отримати кваліфіковану допомогу. Кожна дитина унікальна, і у кожного свої причини, що провокують проблеми з емоціями і поведінкою. Ось чому професійні психологи ставляться до кожної дитини, що відчуває емоційні труднощі, як індивідуума, і адаптують свою лікування до його конкретним потребам. Дитячим психотерапевтів слід працювати спільно з членами сім'ї дитини. Медичний центр "Гіппократ. 21 століття" відомий саме таким системним підходом.

Терапевти цього центру будуть працювати з вами і вашою дитиною (в будь-якому віці), щоб визначити причину виниклої проблеми, і створять безпечний простір для вашого малюка, яке буде прийняте ним. У такому разі його проблеми будуть виправлені за допомогою когнітивної поведінкової, ігрової або сімейної терапії і/або керівництва по вихованню дітей. Сеанси терапії проводяться щотижня в один і той же час, щоб допомогти вашій дитині отримати максимальну користь.

Через процес терапії ваша дитина буде розвивати свої навички спілкування та рівні впевненості, а також навчитися справлятися з важкими почуттями. Завдяки цьому покращаться відносини вашої дитини з сім'єю і друзями, що дозволить йому зосередитися на навчанні та жити щасливим життям. До аналогічних видів терапії вдається і психологічний центр "Рівновага". Інші центри

Крім перерахованих вище установ, вашої уваги також заслуговують: Психологічний центр "Мій малюк". Адреса: вул. Портова, будинок 322а. Пропонує допомогу фахівців з досвідом роботи більше десяти років. В установі бере педіатр-невролог, педіатр, оториноларинголог, імунолог-алерголог, кардіолог, хірург-ортопед, гастроентеролог, ендокринолог, офтальмолог, логопед. Центр психології і розвитку "Соняшник". Сімейне консультування, психологічна служба, логопеди. Адреса: Ворошиловський проспект, 54/112, 3 поверх. "Світло Маяка" - психологічний центр, де працює сімейний психолог, дитячий психолог, психологічні тренінги. Адреса: Кіровський пр., 51, Ростов-на-Дону, Ростовська обл., Росія, 344022. Цей центр радує своїх відвідувачів приємною і добродушною атмосферою, сучасним оформленням і вмілими фахівцями. Це дуже великий плюс для подібного закладу. Судячи з відгуків, "Світло Маяка" залишає гарне враження у більшості людей, які звернулися туди. Якщо вам потрібна психологічна допомога у роботі з дитиною або ж допомога потрібна дитині - сміливо звертайтеся туди. Психологічний центр діагностики та консультування. Адреса: вул. 339-ї Стрілецької Дивізії, 17/3, Ростов-на-Дону, Ростовська обл., Росія, 344015. На відміну від попереднього центру, цей може похвалитися куди більш дешевими послугами, а тому підходить практично для всіх. Це дуже хороший вибір, якщо вам потрібна психологічна допомога. Також цей центр відомий своїми чудовими дитячими психологами - ввічливими, інтелектуальними, які вміють працювати з людьми. Обласний центр психолого-педагогічної реабілітації та корекції. Адреса: вулиця Малюгиной, 214, Ростов-на-Дону, Ростовська обл., Росія, 344000. Цей центр менш популярний, ніж попередні, але відгуки про нього хороші, а значить туди спокійно можна звертатися.

Кращі фахівці

Психолог Наталія Старостіна є зареєстрованим дитячим психотерапевтом і фахівцем вищої категорії. Має ступінь магістра в галузі комплексної дитячої психотерапії, консультування і психотерапії.

Більше 12 років вона практикувала консультування і психотерапію. Фахівець працює з дітьми та молодими людьми, і вона забезпечує терапію в конфіденційною і безпечній обстановці. Інтегративний підхід Наталії Старостиной поєднує в собі різні підходи такі, як психодинамічний, екзистенціальний, терапія на основі прихильності і гуманістичні моделі. Методи, які вона використовує, варіюються в залежності від індивідуального стану пацієнта. В її терапевтичному арсеналі є творчі засоби, такі як мистецтво, ігри і пісочна терапія, щоб полегшити дослідження і вираження почуттів і думок.

Інший хороший дитячий психолог Ростова-на-Дону - Коленова Анастасія Сергіївна. При роботі з дітьми і молоддю вона залучає батьків допомогою регулярних зустрічей. Це дає батькам можливість обговорити подальші проблеми і проаналізувати прогрес. Крім приватної практики Анастасія Сергіївна працювала терапевтом у різних суспільствах, дитячих будинках, школах та організаціях, що підтримують бездомних молодих людей.

Також заслуговує уваги дитячий психолог Ростова-на-Дону Омельченка Олександра Анатоліївна. У неї є досвід роботи з клієнтами з таких проблем, що впливає на їх добробут, як травми, зловживання, депресія, занепокоєння, фобії, панічні атаки, проблеми гніву, обсесивно-компульсивний поведінка, самоприниження, втрата або втрата чого-небудь, самоповреждение, проблеми в інтимній сфері, аутизм, синдром Аспергера, СДУГ і антисоціальна поведінка.

З подібними проблемами працює також психологічний центр "Мій малюк". Інші фахівці

Ігор Хмарук - спеціалізований психоаналітик-психотерапевт, який працює протягом 31 року в різних установах з батьками та дітьми, маленькими дітьми, підлітками і цілими сім'ями.

Євген Євсюков працює психоаналітично з дітьми і молодими людьми, яких діагностована депресія, які відчувають занепокоєння за розставання, загальне занепокоєння, агресію або інший поведінковий розлад, труднощі з навчанням, проблеми з харчуванням. Також фахівець допомагає тим, у кого самоповреждающее поведінка, з'являються суїцидальні думки, розлади розвитку (аутизм, синдром Аспергера, СДУГ), ранній досвід зловживання. Центр психолого-педагогічної, медичної та соціальної допомоги

Дитячий психолог фокусується на розумінні, запобіганні та лікуванні емоційних проблем, з якими стикаються діти. Ці фахівці працюють спільно з дитиною і батьками при плануванні процесу терапії.

Дитячі психологи можуть дослідити, що ваша дитина може відчувати, або ж намагатися спілкуватися за допомогою оцінки, обговорення, спостереження за поведінкою та ігри. Вони навчені діяти, виходячи з теорії розвитку дітей та прихильності, щоб зрозуміти молодих людей та їх проблеми. Одне з найпопулярніших місць роботи дитячих психологів Ростова-на-Дону - 13 лінія. На цій вулиці знаходиться Центр психолого-педагогічної, медичної та соціальної допомоги. Він обладнаний за вищої світової категорії, і в ньому працюють прекрасні фахівці. У цьому центрі ви зможете отримати, принаймні, необхідні консультації психолога для дітей.

Фахівці центру оцінюють і лікують дітей і підлітків. Вони допомагають дітям впоратися зі стресами, такими як розлучення батьків, смерть близьких, сімейні та шкільні проблеми. Їх клієнтура може включати дітей з різними вадами розвитку від труднощів навчання до важких психічних захворювань. Частковий список розглянутих проблем включає в себе розлад дефіциту уваги, аутизм, обсесивно-компульсивний розлад, фобії і розлад адаптації. Набагато простіше діагностувати недугу, коли представлений комплексний набір симптомів. Більш того, дитячі психологи з Центру є експертами у проведенні психологічних тестів. Педіатрія

Педіатричні психологи працюють в медичних установах. Дитячі психологи можуть працювати в амбулаторних центрах, державних установах, лікарнях, приватних компаніях або НДІ, таких як Центр розвитку мозку. Деякі з них займаються приватною практикою.

Дитяча психологія - це спеціальність клінічної психології. Фахівці в цій області, як правило, захищають кандидатську дисертацію з клінічної психології. Вони проходять стажування не один рік, перш ніж отримати вчений ступінь. Після закінчення школи вони практикують додатковий рік під наглядом, перш ніж отримати повну ліцензію.

Серед ростовських фахівців в цій області примітна Тумасова Марина Хугасовна - неонатолог і педіатр, що займається приватною практикою. Вона може надати вам послуги і як неонатолог, і як лікар, і як класичний психолог-консультант. Якщо судити з відгуків, діти від неї без розуму.

Також за послугами психолога-педіатра ви можете звернутися в Центр розвитку мозку. Заклад знаходиться за адресою: вул. Міста Волосся, будинок 6, офіс 201. це найбільша в Росії мережа нейротренинговых центрів, що працюють з бездротовим обладнанням новітнього покоління і надають допомогу дітям з порушеннями уваги, проблемами посидючості і так далі.

Хто може працювати в цій галузі?

Навіть кращі психологи Ростова-на-Дону, перераховані вище, коли були простими школярами і студентами. Як же вони вибрали цю цікаву і своєрідну професію? Якщо ви любите працювати з дітьми, то, можливо, ви також вважаєте цю спеціальність дуже перспективною і цікавою. Ці фахівці особливо цікавляться психологічними проблемами дітей, що робить цю професію захоплюючим вибором для багатьох студентів, зацікавлених в розвитку людей і емоційному здоров'я.

Дитячий психолог - це фахівець, який вивчає психічний, соціальний і емоційний розвиток дітей. Як правило, він вивчає розвиток того чи іншого клієнта від пренатального періоду до підліткового віку. Деякі з основних тем, які представляють інтерес в цій області психології, включають генетику, розвиток мови, особистість, гендерні ролі, когнітивний розвиток, сексуальний розвиток і соціальне зростання. Клієнтура

Дитячі психологи можуть працювати з цілою низкою клієнтів, включаючи немовлят, дітей дошкільного віку і підлітків. Також вони можуть спеціалізуватися на роботі з певною віковою групою. Незалежно від того, яку вікову категорію вибирає дитячий психолог, його або її увага буде зосереджена на тому, щоб зрозуміти, запобігти, діагностувати і лікувати розвиваючі, когнітивні, соціальні та емоційні проблеми. Специфіка спрямованості

Так, що ж робить середньостатистичний дитячий психолог протягом типового дня, в тому числі, і в Ростові-на-Дону? Відповідь на це питання може змінюватись в залежності від того, де працює спеціаліст. Деякі професіонали консультують молодих клієнтів в терапевтичному контексті, а інші працюють в дослідженнях для вивчення різних аспектів дитячої психології, включаючи обдарованість і порушення розвитку.

Майбутнім психологам

Після здобуття наукового ступеня дитячі психологи Ростова-на-Дону (і будь-якого іншого міста) повинні пройти контрольовану інтернатуру, яка звичайно триває два роки, а потім проходить державні та регіональні тести, щоб отримати ліцензію або сертифікат в тій області, в якій вони хочуть працювати. Сертифікати, до речі, також видає центр "Мій малюк". З цієї причини вам потрібно задуматися над тим, чи дійсно вам цікава професія дитячого психолога і який саме розділ вас інтригує найбільше. Де вони працюють?

Дитячі психологи, як вже було показано на прикладі психологічних центрів Ростова-на-Дону і окремих фахівців, які можуть працювати в самих різних умовах, включаючи школи, суди, лікарні і психіатричні клініки. Ті фахівці, які працюють в шкільних умовах, часто діагностують розлади навчання, консультують студентів, проводять різні оцінки та тести, які працюють з сім'ями, щоб допомогти учням справитися з академічними труднощами, соціальними проблемами або інвалідністю. Деякі фахівці можуть працювати в суді, щоб допомогти молодим клієнтам, які вступили в контакт з системою кримінального правосуддя, або ж підготувати дітей до дачі свідчень в суді.

Дитячі психологи, які працюють в лікарнях або в приватних психіатричних установах, часто працюють безпосередньо з клієнтами і сім'ями, щоб допомогти долати або справлятися з психологічними захворюваннями. Ці фахівці оцінюють клієнтів, діагностують психічні розлади, проводять психологічні тести та сеанси терапії. Тим не менш, безкоштовно дитячий психолог в Ростові-на-Дону, як і в будь-якому місті світу, працювати не буде, і чим краща кваліфікація спеціаліста, тим більшу плату він вимагає за свої послуги. Автор: Ольгерд Семенов 15 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Дитячий психолог в Ростові-на-Дону. Психологічні центри Ростова-на-Дону


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.