Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Психологи Астани. Психологічні центри Астани


Опубликованно 20.11.2018 00:38

Психологи Астани. Психологічні центри Астани

Чому людей цікавлять послуги психолога в Астані? Насамперед тому, що ті дають надію, демонструють щирість, викликають довіру і створюють безпечне середовище для роботи, аналізу та зменшення симптомів. Психологи Астани, як правило, спеціалізуються на індивідуальних клієнтів, подружніх парах та сімейної психотерапії.

Анвар Абзуллин

Цей фахівець лікує депресію, неспокій, наслідки фізичного та емоційного насильства, низьку самооцінку, розлади особистості, пропонує шлюбну і сімейну терапію, пошук їх істинного «я». Фокус: теорія об'єктних відносин і психоанлитическая техніка і модальності. Ключові фактори лікування: терапевтичний альянс, надія і безпека; робота над проблемами; внутрішнє зміна ядра; аналіз і вирішення внутрішніх конфліктів.

Його підхід до лікування робить акцент на відносинах між розумом і тілом, і він є експериментальним і прагматичним. Психолог Анвар Абзуллин (Астана) спеціалізується на лікуванні конфліктів, пов'язаних з культурою, що дуже актуально для Казахстану. Він працює з дітьми, підлітками, окремими людьми і парами, щоб допомогти їм розвинути більш глибокі зв'язки з самими собою, а також вибудувати гармонійні стосунки з іншими людьми, в результаті чого вони стануть більш щасливими.

Для нього велика честь співпрацювати з вами на шляху до відновлення і зростання. Люди працюють, люблять, харчуються, розвиваються і живуть значно краще, коли у них є деяке уявлення про те, ким вони є і в чому полягає сенс їх життя. З-за цього вони схильні шукати можливості, які допомагають покращувати їх життя на краще. Незалежно від того, чи шукаєте ви інструменти, які дозволять вам зрозуміти ваше майбутнє, або просто хочете звільнити хватку, яку має ваше минуле, мета психолога полягає в тому, щоб бути частиною цього досвіду і допомогти вам у вашому подорожі. Вас чекає більш повноцінне життя після відвідин кабінету психолога Астани.

Ірина Волкова

Ви відчуваєте застрявання в стосунках, роботі або сімейні проблеми? Чи прагнете ви усунути перешкоди у своєму житті? Чи відчуваєте ви складні життєві переходи? Будучи сімейним психологом в Астані більше 15 років, Ірина спеціалізується на роботі з людьми, парами і сім'ями. Вона пропонує процес доступу до глибокого емоційного зв'язку і змін, які змушують вас застрягати.

Вона бачила, як стрес поширюється на пари і сім'ї. Вона має намір запевнити, що всередині у вас є відповіді, і це процес роботи зсередини. Її мета - допомогти знайти баланс і рухатися вперед в потрібному напрямку. Вона пропонує процес, який забезпечує розуміння, щоб ви могли знайти свій шлях. Їй дуже подобається проявляти співчуття і доброту, працюючи з клієнтами. Вона ніколи не вимагає від клієнтів розповідати те, чого вони самі не ходять говорити. Ірина намагається знайти нові способи, щоб допомогти людям, парам і сім'ям зрозуміти їх внутрішнє «я» і трансформувати їх життя.

Євген Аршинов

Кабінет психолога Євгена Аршинова - даний простір Істини. В результаті його особистих і професійних досліджень за останні 40 років він найбільш ефективно працює з людьми, яким не вдалося встановити і підтримувати поживні, задовольняють, близькі, вчинені відносини у своєму житті. На поточному етапі своєї кар'єри Євген зацікавлений у роботі з людьми або парами, які хочуть підвищити свою здатність до змістовним, інтимних стосунків. Історія травми, у тому числі відсутність задоволення емоційних потреб, - це те, що заважає нашій здатності до успішних, близьким відносинам. Коли є травма, ми повинні приступити до ліквідації її ефектів та наслідків.

Наталія Свинтицкая

Як людина, яка прожила з симптомами тривоги і депресії протягом багатьох років, цей психолог Астани знає, наскільки важким може бути життя, коли ці речі вас мучать. Однак цього не повинно бути. Вона має досвід застосування терапевтичних навичок, які, як вона знає, ефективні для полегшення страждань і поліпшення життя. Хоча її терапевтичний досвід більше пов'язаний з когнітивно-поведінкової терапії (КПТ), вона також має досвід роботи в еклектичною терапевтичної моделі і при необхідності вдається до різних методів. Їй подобається працювати з підлітками і дорослими, а також з клієнтами LGBTQ +. Її перша мета психотерапії - зрозуміти свого клієнта. Хоча це тільки перший крок, неможливо зростати без цього підстави.

Айгуль Садикова

Айгуль - ліцензований психолог, що базується в місті Астані, психологів в якому досить багато. Вона займається підвищенням кваліфікації за оцінкою здібностей навчання, оцінки вживання психоактивних речовин, оцінці гіперактивності, дефіциту уваги і оцінки психіатричної діагностики. Айгуль пропонує своїм клієнтам теплу, комфортну обстановку, щоб обговорити ваші проблеми і прояснити ваші цілі. У неї є досвід у таких типах оцінок: непрацездатність і обдарованість, СДУГ, діагностичні оцінки, зайнятість, придатність до роботи, усиновлення, доопераційний період, характеристики, необхідні для лікування на дому і характеристики, отримані судом. Крім того, у неї також є досвід та інтерес до консультування з питань кар'єри та коучингу для підлітків і дорослих.

Наталія Обердерфер

Терапія забезпечує рідкісну обстановку в часто стресовому світі. Це процес, в якому ви можете з комфортом ділитися своїми інтимними думками, не побоюючись судження. Терапія може допомогти вам досягти самоприйняття, що поліпшить ваше почуття благополуччя і ваші зусилля, щоб жити хорошим життям. Протягом більше 20 років Наталя допомагає клієнтам справлятися і долати найрізноманітніші проблеми для повноцінного життя. Вона допомагає клієнтам розробляти більш ефективні способи мислення і поведінки, які б не були їхні нинішні обставини. Вона підходить до депресії, тривоги, реляційних проблем і так далі з допомогою сучасних методів лікування. Вона також може допомогти вам в роботі з допомогою різних теорій, вправ і практик. Наталія сертифікована Академією когнітивної терапії. Пізнати себе

Наталія Обердерфер тренується в психотерапії об'єктних відносин і використовує методи, які покращують саморозуміння і допомагають людям, що страждають від самовідданих проблем, які обмежують відносини, роботу і життя. Вона більше не звертає уваги на симптоми, щоб зрозуміти всіх людей. Справжнє терапевтична зміна - складний процес. Наталія прагне забезпечити безпечне середовище для людей, які хочуть навчитися розуміння себе і своїх взаємодій зі світом, і це дуже корисна справа. Адже, погодьтеся, хороша консультація психолога в Астані - не таке вже часте явище. Психологічні центри міста

Отже, перерахуємо кращі психологічні центру: "Моє відродження", р. Астана, вул. Кенесары 15, оф. № 10. Центр доктора Гаврилова, центр зниження ваги. Астана, вулиця Бараева, 10/1. "Касиет", Астана, вул. Отырар 15, оф. № 206, (БЦ "Ке?дала"). "Келешек", Астана, вул. Сейфуллина 26/1, оф. № 43; Openmind, психологічний центр, Астана, проспект Тауелсиздик 1, (ТРЦ "Ажар"). Автор: Ольгерд Семенов 19 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Психологи Астани. Психологічні центри Астани


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.