Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Павло Зыгмантович: психолог з самої "категоричній" репутацією


Опубликованно 21.11.2018 00:46

Павло Зыгмантович: психолог з самої

Павло Зыгмантович – один з успішних психологів сучасності. Позиціонує себе як «самого категоричного психолога у світі». Це визначення він дав собі спочатку для залучення уваги, а пізніше так стали називати повсюдно. Міра категоріями для психолога неможлива. Згодом Павло неодноразово використовував це абсурдне поєднання при спілкуванні в соціальних мережах з хейтерами. Визначення стало особистим підписом або своєрідною торговою маркою» психолога.

Дитинство

Психологією Павло активно займається з 2001 року. Родом він з Білорусі, з простої сім'ї. Батьки, коли він був ще маленьким, розлучилися. Тоді Павло зрозумів, як це боляче для дітей, і вирішив, що в його власній родині такого ніколи не трапиться. У дитинстві Павло мріяв стати військовим, зачитувався книжками про командирів. У підлітковому віці стало ясно, що з військовою кар'єрою не складеться – вирішено було опанувати більш прибутковою професією. Зыгмантович закінчив Білоруський державний педагогічний університет у 2003 році. Про роботу

З 1998 року змінив багато професій - від нічного сторожа до організатора заходів. Часта зміна роботи розширила кругозір, дала досвід. Павло багато років займався музикою в білоруській реп-групи IQ48. За його словами, особливим музичним талантом наділений не був, тому з часом він завершив музичну кар'єру.

Початок тренерської діяльності припало на перший курс університету. Перший тренінг провів на третьому курсі для студентів. З 2006 року починає роботу бізнес-тренером в компанії «Синтон». Другу освіту здобув у московському НДІ соціальної психології. Працював тренером по сімейним відносинам.

Зараз психолог Зыгмантович веде тренінги, дає особисті консультації, виступає на телебаченні, публікує книги, активно просуває блог і сторінки в соціальних мережах. Про сім'ю

Павло щасливо одружений втретє. У шлюбі народилися син і дочка. Цікаво, що перші два рази психолог Зыгмантович був одружений на тій же самій дівчині Ользі, яка на сьогоднішній день є його дружиною. Цей факт робить психолога по сімейним відносинам ближче до проблем його клієнтів. Він не з чуток знає, чого може зруйнуватися сім'я і як її зберегти. На власному прикладі показує практику здорових стосунків в сім'ї.

Про бадьорою психології

Павло Зыгмантович розробив методику, де розвиток отримують сильні сторони людини. Весь курс побудований на логічних висновках. Психолог виступає проти новомодної тенденції езотериків звинувачувати у всіх особистісних проблемах батьків або зовнішню соціальну середу. Він відштовхується тільки від особистих якостей людини. Розвивати потрібно позитивні сторони характеру всередині себе, більшість проблем вирішуються набагато простіше, ніж здається. Психолог публікує конкретні правила поведінки та рекомендації до впровадження здорових звичок у життя. Книги з розвитку власних сильних сторін і сили волі Зыгмантовича можна скачати безкоштовно з його особистого сайту. Про кохання

Одна з центральних тем блогу психолога Павла Зыгмантовича – любов. Як у шлюбі, так і поза його. Автор категорично налаштований проти коханців і коханок. Аж до того, що не проводить з ними консультації. Вважає, що сім'я – найцінніше, що є у людини.

В любові, на думку психолога Зыгмантовича, немає місця недомовленості. На початку відносин краще з'ясувати елементарні потреби партнера. Дізнатися, як він бачить відносини, що для нього неприйнятно. Підлаштовуватися не варто, якщо є переконання, з якими ви не зможете змиритися з часом – не треба намагатися переробляти другу половину. У книзі «Таємниці взаємовідносин, або Як любити довго і щасливо» Зыгмантович простим і зрозумілим мовою пояснює, на чому будуються принципи взаємної любові. Деякі знаходять мову автора занадто прагматичним для такої чуттєвої сфери відносин, але на те він і самий категоричний психолог. Любов, за словами Павла, - не єдине, на чому будуються відносини в родині.

Про жінок

Павло наполягає, що при будь-якому, навіть самому невдалому розкладі в сімейному житті можна прийти до компромісу. Його не заслуговують тільки відносини з епізодами фізичного насильства. В кожній статті про відносини психолог Зыгмантович закликає жінок до розсудливості, відмови від шаблонних ідей і стереотипів мислення. Закликає закинути «пошуки призначення» і почати жити сьогоднішнім днем. Виділити те, що в житті виходить добре, і розвивати це в собі. Відносини в парі повинні бути взаємними, тож жінці не варто тягнути ковдру на себе і надмірно клопотати навколо чоловіка. При сварці вибачатися потрібно обом партнерам.

Завдання гармонійних відносин – навчитися взаємної допомоги. Якщо жінка працює, то вона не зобов'язана тягнути на себе домашні клопоти. Чоловік повинен допомагати їй у домашніх справах, так як вона на рівних з ним працює і бере участь у поповненні сімейного бюджету. При сварці корисно більше мовчати, щоб не шкодувати про сказане згодом. В блозі психолога Павла Зыгмантовича кожен знайде для себе цікаву інформацію. Автор пише про те, як правильно реагувати на увагу чоловіків, як будувати стосунки з чоловіком, про важливість зовнішньої оболонки і інших жіночих темах. Є інформація і про робочих питаннях, і про грошових. Психолог дає рекомендації по поліпшенню якості життя, наводить приклади конкретних дій, які потрібно робити для цього. Тому просто слухати його лекції - недостатньо, потрібно працювати над собою і дотримуватися правил поведінки. Тільки так результат від роботи з матеріалами Зыгмантовича стане відчутний і принесе плоди.

Про чоловіків

Популярна тенденція психологічного аналізу особистості торкнулася майже всіх, хто досяг тридцятирічного кордону. Більшість з тих, хто цікавиться цією темою складають жінки, так як їм властива тяга до емоційну сторону життя і сім'ї. Для зацікавлених чоловіків у Зыгмантовича знайдеться достатньо корисної інформації. Книга-тренінг «Убий в собі инфантила» навіть чоловікам зрілою і відповідальною дає нову інформацію і ступені для особистісного зростання. У чоловікові автор намагається відродити силу волі. Зыгмантович розглядає у своїх статтях новини з світу психології. Часто оскаржує дослідження, його висновки не позбавлені логіки.

У книзі «Від хлопчика до мудреця» Зыгмантович звертає увагу читачів на типологію чоловічих особистостей, які перспективи відкриваються з віком для чоловіків з характерними рисами поведінки. Зыгмантович пояснює поведінку чоловіків, чому не виходить одночасно бути і добрим батьком, і хорошим чоловіком, а також добувачем, хорошим сином і так далі. Автор дає рекомендації жінці, як вести себе з чоловіком в момент рольового конфлікту. Жінки, ознайомившись з дослідженнями Зыгмантовича, можуть позбутися деяких претензій до партнерів і по-новому поглянути на сімейні негаразди.

Автор навчає жінок розуміти чоловіків, шукати до них підхід. Основний посил – це не загострювати увагу на власних проблемах, а розпізнати в чоловікові позитивні якості і хвалити його за їх прояви. Якщо партнер буде знати, що для його дівчини важливо те, що він робить, він буде прагнути стати ще краще.

Відгуки

Читачі знаходять, що психолог дійсно твердий у своїх переконаннях і розбирається в темах, які піднімає. Погляд на життя Павло демонструє чоловічий, від цього часто жінкам при ознайомленні з його статтями стає некомфортно. Логічні висновки автора не завжди поєднуються з жіночої емоційної позицією щодо почуттів. Читачі знаходять, що книги Зыгмантовича простим і доступним язиком доносять концепцію автора, деяким вони допомогли знайти вирішення життєвих труднощів. Психолог надає впевненість, ділиться рецептом побудови сприятливих стосунків у парі. У Росії, де не прийнято ходити до психологів, книги Зыгмантовича здатні обґрунтувати типологію поведінки особистості. При цьому автор не наполягає на категоричності своїх суджень, а просто доносить їх до читача. Мова, якою написані статті і публікації, короткий і ємний. Павло по-чоловічому коротко висловлює думки. Його висновки змушують замислитися про власну поведінку і почати змінюватися на краще. Часто ми не помічаємо тих дрібниць, з яких складається ставлення оточуючих. Зыгмантович відкриває очі на поведінкові нюанси і дає стимул для особистісного зростання.

Висновок

Судження Павла Зыгмантовича можуть подобатися, а можуть і навпаки, викликати негативні емоції. Але ознайомившись з його публікаціями, стає зрозуміло, що автор виразно знає, про що пише. У березні 2017 року був проведений онлайн-тренінг Павла Зыгмантовича «Сам собі психолог», трекер якого ще можна знайти в мережі. Автор піднімає в ньому кілька тем, як людині розібратися з власними проблемами. Павло дає робочі психологічні інструменти, які здатні позбавити від руйнівних звичок, впоратися з негативними емоціями. Психолог дає інструкцію: як підняти самооцінку і боротися за своє. Зыгмантович як телеведучий є співавтором програми «Психологія навиліт». Авторський блог налічує більше сорока п'яти тисяч відвідувачів щомісяця. Книги Павла можна завантажити безкоштовно в форматі аудіо, на його авторському сайті.

У публікаціях Зыгмантовича читачеві важливо не просто виявити сенс, а почати передувати в життя рекомендації психолога. Систематичне виконання інструкцій Зыгмантовича, за відгуками користувачів, приносить очевидне поліпшення як в особистому житті, так і в цілому. Реалізація рекомендацій психолога потребує моральної стійкості і націленості на результат. Автор: Анна Смірнова 19 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Павло Зыгмантович: психолог з самої "категоричній" репутацією


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.