Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Ковпак Дмитро Вікторович: біографія, бібліографія, відгуки пацієнтів


Опубликованно 27.11.2018 00:28

Ковпак Дмитро Вікторович: біографія, бібліографія, відгуки пацієнтів

Ковпак Дмитро Вікторович – психотерапевт, психолог, кандидат медичних наук, автор багатьох книг з психотерапії та вдосконалення особистості.

Дмитро Ковпак – перший, хто став практикувати і розвивати методику когнітивно-поведінкової психотерапії в Росії. В даний час він єдиний фахівець, який пройшов сертифікацію у відомих світових центрах за цим профілем.

Про лікаря

У Дмитра Вікторовича Ковпака 22-річний стаж роботи в галузі психотерапії. Сьогодні він приймає пацієнтів у кількох медичних центрах Санкт-Петербурга, в яких займає посаду головного лікаря: центр корекції емоційної: вул. Фурштатская, 24; центр когнітивного коучингу і психотерапії: Щербаков пер., д. 3; клініка лікування депресій і фобій: пр. Металістів, 116.

Він викладає в медичному університеті ім. І. в. Мечникова, є доцентом кафедри психології та педагогіки. Освіта

З 1990 по 1999 р. Дмитро Викторовия Ковпак отримував вищу освіту за спеціальністю «Психіатрія». У 1996 році закінчив лечфак, в 1997 – інтернатуру, 1999 – ординатуру. Після закінчення ординатури Ковпак подав документи на навчання в аспірантуру. Дмитро вирішив навчатися на заочній формі навчання, щоб була можливість поєднувати навчання з роботою викладачем і коучем з когнітивно-поведінкової терапії. У квітні 2005 р. захистив докторську дисертацію, після чого заснував Асоціацію когнітивно-поведінкової психотерапії.

Але він вирішив не зупинятися на цьому і отримати додаткову освіту. У ці ж роки, паралельно з отриманням державного утворення, Дмитро Ковпак навчався позитивної психотерапії у провідних фахівців, які заснували цю методику лікування. Після закінчення додаткового освіти він отримав диплом позитивної психотерапії німецької асоціації за спеціальністю «Клінічна психологія».

У 1997 р. Дмитро Вікторович Ковпак вперше взяв участь у Всесвітній конференції позитивної психотерапії. В цей же час навчався нейролінгвістичної психотерапії у знаменитого Джона гріндер а – засновника цієї унікальної методики. Потім, в 1998 році, отримав додаткову освіту, пройшовши курси когнітивно-поведінкової терапії. П'ять кращих книг

Дмитро Вікторович Ковпак написав безліч книг, які допомагають людям зрозуміти себе і розібратися з найважливішими проблемами, які переслідують їх більшу частину життя. Рейтинг складено за спаданням. На перших позиціях більш затребувані читачем видання: "Олімпійський спокій. Як його досягти?" "Панічний розлад в практиці терапевта". "Стрес-менеджмент". "Сто одинадцять байок для психотерапевтів". "Антистрес-тренінг".

Це далеко не весь список літературних робіт автора. Ми відібрали тільки ті, що популярні у читачів. Ці книги одержали найбільшу кількість захоплених відгуків. Крім того, Дмитро Ковпак є автором і співавтором понад 80 статей. Відгуки

Дмитро Вікторович Ковпак – психотерапевт з великим багажем знань і стажем роботи. Багато клієнти кажуть, що він - єдиний лікар, який допоміг подолати депресії, панічні атаки, фобії. Однією з переваг, яку відзначають клієнти, є те, що цей фахівець може проводити заняття по "Скайпу", якщо у пацієнта немає можливості особисто приїхати на терапію. Пацієнти задоволені тим, що Ковпак відповідає на всі їх питання з приводу лікування і шансів на одужання.

Не всі відгуки про Дмитра Вікторовича Ковпака позитивні. Хоча поганих серед них не так багато, але все ж деякі пишуть, що навіть через кілька років терапії результат нульовий або незначний. Клієнти незадоволені величезними цінами і тим, що психотерапевт активно рекламує свої книги і вселяє хворим необхідність їх покупки, тягне час на прийомі, щоб люди до нього ходили на протязі довгих місяців. Проте книги автора мають величезний успіх і викликають інтерес у читачів після прочитання хоча б однієї публікації. Деякі видання, як кажуть пацієнти або просто ті, хто читав, дійсно допомагають у розв'язанні проблеми.

В особливих випадках психотерапевт прописує медикаментозне лікування для зміцнення ефекту терапії. Але багато клієнтів стверджують, що не вживають лікарські препарати, так як Дмитро Вікторович і без їх допомоги відмінно допомагає впоратися з проблемою. Автор: Оксана Игишева 26 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Ковпак Дмитро Вікторович: біографія, бібліографія, відгуки пацієнтів


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.