Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Психологи СПб: відгуки пацієнтів, рейтинг. Психологічна допомога в Санкт-Петербурзі


Опубликованно 29.11.2018 00:12

Психологи СПб: відгуки пацієнтів, рейтинг. Психологічна допомога в Санкт-Петербурзі

Останнім часом стало модним вирішувати свої психологічні проблеми з участю кваліфікованих фахівців. На сьогоднішній день майже в кожному місті Росії існує маса професіоналів у даній справі, які готові надати свою моральну допомогу людям. Розглянемо далі рейтинг кращих психологів Санкт-Петербурга, до яких можна звернутися у разі необхідності вирішення якої-небудь проблеми, із зазначенням відгуків про них. Рейтинг психологів

Слід зазначити, що в даний час існує перелік найбільш професійних психологів розглянутого міста, складений на основі відгуків пацієнтів. При бажанні записатися на консультацію до психолога в СПб, більшість представників населення культурою столиці Росії звертаються саме до даного переліку, вибираючи фахівця, що є найкращим у вирішенні певної проблеми. Розглянемо найбільш успішних психологів (за версією порталу Prodoctorov). Середні оцінки поставлені пацієнтами за 10-бальною шкалою: Галіцина Олена Юріївна - 7,56; Дишлюк Оксана Андріївна - 8,43; Масаева Неллі Євгенівна - 7,83; Данілова Анастасія Павлівна - 8,96; Скобля Наталія Владиславівна - 9,22; Батиновский Тарас Євгенович - 7,56; Чубан Ольга Іванівна - 8,13; Веракса Анастасія Євгенівна - 8,33; Нікітіна Олена Іванівна - 8,0; Бочаров Олексій Вікторович - 8,3; Знаменська Світлана Іванівна - 7,67; Докучаєва Олена Миколаївна - 8,31. Олена Галіцина

Олена Юріївна Галіцина - це висококваліфікований фахівець в області дитячої психології, який має стаж роботи майже 20 років. На постійній основі працює даний фахівець в центі "Делікатна терапія душі", який розташовується в крокової доступності від станцій метро "Площа Повстання" і "Маяковська".

Олена Галіцина - це, за словами пацієнтів, кращий дитячий психолог в СПб. Вже протягом першого сеансу вона вміє правильно зрозуміти ситуацію, детально розклавши все по поличках, а також поставити діагноз з призначенням подальшого курсу лікування.

Вартість послуг цього фахівця, на думку клієнтів, є цілком відповідною ту допомогу, яку вона надає, - близько 3 000 рублів на годину. Причому, дитячий і дорослий прийом ведеться за одним тарифом.

Що стосується дорослої психології, то О. Ю. Галіцина на ній також спеціалізується. Основним напрямком її діяльності є надання допомоги у екстремальних та кризових ситуаціях, а також депресія, розлад інтелекту, адаптації та поведінки.

Як уже було вказано, даний фахівець працює в центрі "Делікатна терапія душі", розташованому в Центральному районі міста за адресою: вулиця Жуковського, 63.

Оксана Дишлюк

У відгуках про психолога в СПб Дишлюк Оксані Андріївні говориться багато позитивного. Зокрема, в коментарях пацієнтів, які побували на прийомі у даного фахівця, відзначається те, що з нею виходить дуже комфортна бесіда, в ході якої легко розкриваються всі складності ситуації. Оксану Андріївну характеризують як співчутлива і чуйну людину, який дуже швидко розташовує до себе, проникає в тонкощі ситуації і вміє швидко давати такі консультації, які згодом надають користь пацієнту.

Оксана Андріївна - це психолог вищої категорії, має спеціалізовану освіту і стаж роботи понад 10 років. Вона вирішує проблеми неврастенії, депресивних розладів, складнощів, пов'язаних з потягом, фобіями, а також з настанням панічних атак. В деяких відгуках пацієнтів, які виникають у цього фахівця, йдеться про те, що вона є непоганим знавцем психіатрії, що особливо добре допомагає боротися зі складними внутрішніми розладами.

На постійній основі вона працює в центрі "Делікатна терапія душі", розташованому за адресою: СПб, вулиця Жуковського, 63. Вартість години прийому у цього фахівця починається від 2 500 рублів.

Неллі Масаева

У відгуках про психологах СПб досить часто згадується гідний фахівець в області внутрішніх проблем - Масаева Неллі Євгенівна. У коментарях, залишених пацієнтами цього психолога, дуже часто відзначається те, що Неллі Євгенівна надає надзвичайну допомогу у досягненні взаєморозуміння між партнерами в побутових відносинах, а також в сексі. Також даний фахівець використовує методи психологічної допомоги в усуненні кошмарів, емоційних і тривожних розладів, а також у боротьбі з ліквідації посттравматичних стресових проявів.

Масаева Неллі Євгенівна має вищу освіту за фахом та стаж роботи 12 років. В даний час даний фахівець паралельно веде викладацьку діяльність і постійно розвивається у своєму напрямку.

За відгуками про Н. Е. Масаевой можна також сказати і те, що вона є чудовим дитячим психологом в СПб, який допомагає вирішувати проблеми, пов'язані з розвитком дитини та її вихованням.

Час прийому у Неллі Євгенівни коштує приблизно 2 500 рублів. Свої консультації даний фахівець надає в центрі "Делікатна терапія душі" ("Династія" на Жуковського, 63).

Анастасія Данилова

Данілова Анастасія Павлівна - це кращий перинатальний психолог, який на постійній основі здійснює свою професійну діяльність в Санкт-Петербурзі. В рамках цього профільного напрямку Анастасія Павлівна сприяє у підготовці пар до вагітності, лікування безпліддя, а також у встановленні істинних причин цієї проблеми. Більш того, у фахівця Данилової на психологічному обліку складаються ті жінки, які перебувають у стані вагітності і відчувають передпологові хвилювання.

Даний фахівці має великий досвід роботи - понад 18 років, що позитивно позначається на отриманих результатах. Вартість прийому даного фахівця досить прийнятна - від 2 000 рублів.

У відгуках про Данилове А. П. йдеться, вже на першій консультації психолог з СПб має можливість встановити причини утворилася проблеми і передбачати певні шляхи її вирішення. Сама ж Анастасія Павлівна запевняє своїх пацієнтів у тому, що найчастіше справжня причина безпліддя криється в психології жінок і чоловіків - боротьби саме з цим явищем і належить до ряду тих питань, які вона професійно вирішує.

Психолог Данилова веде свою консультаційну діяльність в Центрі репродукції та планування сім'ї "Медика", розташованому в Виборзькому районі міста за адресою: проспект Тореза, 72. Наталія Скобля

Масу позитивних відгуків про роботу отримує на свою адресу Скобля Наталія - професійний психолог, спеціаліст вищої категорії, має високе наукове звання - кандидат наук. Наталія Владиславівна є фахівцем широкого профілю, що спеціалізується на боротьбі з дитячими і дорослими проблемами. Всі методики лікування, що застосовуються нею, мають психотерапевтичний ухил і за відгуками пацієнтів досить ефективні.

Наталія Владиславівна веде свою діяльність досить активно, працюючи одразу в трьох центрах "Династія" у Санкт-Петербурзі (на Леніна, на Репищева, на Жуковського).

Основними напрямками діяльності розглянутого спеціаліста є лікування неврозів, заїкання, енурезу, депресії, а також безсоння.

В коментарях про цього фахівця постійно йдеться про те, що вона є справжнім професіоналом у своїй справі, а також чуйним і спокійною людиною. Багато людей зізнаються в тому, що після першого прийому у Наталії Владиславівни вони відчули значне моральне полегшення, а також повна відсутність відчуття скутості в процесі розмови.

Вартість прийому у Наталії стартує від 3 000 рублів.

Тарас Батиновский

Психіатр, психотерапевт і психолог широкого профілю - все це Батиновский Тарас Євгенович, який входить в рейтинг кращих майстрів цієї справи у всьому СПб. У відгуках про психолога, залишених його пацієнтами, дуже часто пишуть про те, що саме цей чоловік здатний надавати ефективну допомогу в лікуванні різного роду психологічних розладів (маніакальні нахили, фобії, соматоформні порушення, тривожні, сну і пам'яті).

Даний фахівець в області психіатрії має особливий підхід до вирішення різних проблемних ситуацій, а також до пацієнтів. Багато клієнтів доктора Батиновского відзначають те, що цей фахівець вміє розташувати до себе і вислухати. Швидко розібравшись у проблемі, він може підказати кілька можливих шляхів її вирішення, які гарантовано приведуть до позитивного результату.

Вартість одного прийому у Тараса Євгеновича починається від 3 500 рублів, і ця сума вважається повністю відповідної того результату, який був отриманий.

Ольга Чубан

Чубан Ольга Іванівна - прекрасний фахівець в області психіатрії і психології, яка зарекомендувала себе ще і як нарколога. Знайти цього фахівця можна в Клініці наркології і психіатрії "Доктор САН" на Марата, 78.

За словами пацієнтів, саме Ольга Іванівна здатна провести прийом у формі бесіди, в результаті якого з'ясувати саму проблему, а також встановити її джерело. Як показує практика, вже на першому прийомі даний фахівець готовий надати план лікування захворювання і навіть виписати перший рецепт, якщо для усунення наявної проблеми необхідний курс прийому препаратів.

Ольга Чубан - дуже хороший психолог в СПб, приголомшливий фахівець у лікуванні неврозів, фобій, панічних атак і навіть шизофренії. Більш того, за словами клієнтів, вона майстерно вміє боротися з депресіями, назавжди усуваючи їх основне джерело, а також з причинами виникнення булімію та анорексію. В спеціалізацію Ольги Іванівни також входить лікування безсоння і різноманітних харчових розладів.

Ольга Іванівна Чубан - це лікар вищої категорії, яка має десятирічний стаж роботи за своєю спеціальністю. Вартість її прийому становить близько 2 500 рублів, що жителі Санкт-Петербурга вважають цілком прийнятною платою за надання висококваліфікованої та ефективної допомоги внутрішньому свідомості. Анастасія Веракса

Веракса Анастасія Євгенівна - відмінний психіатр, веде приватну практику в медичному центрі "Династія" на Репищева.

Цей фахівець має високі рейтингові оцінки, залишені її пацієнтами, що пов'язано з великим професіоналізмом, а також з умінням знайти підхід до людини, визначити його проблему, а також знайти, як мінімум, один шлях її вирішення. У відгуках про Вераксі А. Е. дуже часто відзначається те, що даний лікар працює виключно з перевіреними методиками, розробленими в процесі ведення досить довгої трудової діяльності за фахом, період якої на даний момент складає більше 10 років.

Анастасія Євгенівна є висококласним фахівцем, тонко розбирається в проблемах неврозів, депресії, булімії, а також проявах панічних атак. Більш того, за словами пацієнтів даного лікаря, вона має здібності надання допомоги в лікуванні анорексії.

Крім усього перерахованого вище, Анастасія Євгенівна - відмінний сімейний психолог в СПб. За словами клієнтів, вона має талант проводити терапію проблем, що виникають у відносинах між людьми, що, як правило, здійснюється шляхом проведення парної психотерапії.

Вартість прийому у розглянутого спеціаліста становить від 3 000 рублів.

Олена Нікітіна

У різних відгуках про психологів в СПб нерідко можна зустріти масу позитивних коментарів, залишених на адресу професійних даних Олени Іванівни Нікітіної - спеціаліста в області дитячої психології.

Багато пацієнтів даного доктора відзначають у своїх коментарях те, що їх, насамперед, залучає дуже великий стаж роботи Олени Іванівни, тривалість якого становить майже 40 років. Саме завдяки настільки великою практиці даний фахівець вміє вирішувати будь-які психологічні проблеми, що виникають як у дитини, так і у дорослого. Доктор має вищу категорію, а свою роботу оцінює сумою трохи більше 2 000 рублів.

Починаючи з 1980 року, Олена Іванівна продовжує своє навчання, регулярно відвідуючи курси перепідготовки фахівців, а також підвищення кваліфікації.

Прийом Олена Іванівна проводить у трьох престижних клініках Санкт-Петербурга: "Першої сімейної клініці" на Каменноостровском і на Коломяжском, а також в "СМ-Клініці" на проспекті Ударників. Олексій Бочаров

Одним з провідних фахівців в області психології у всьому Санкт-Петербурзі є Олексій Вікторович Бочаров. У загальному переліку відгуків про психологах СПб чимала кількість позитивних коментарів присвячено роботі саме цього лікаря. У них йдеться про те, що він є відмінним фахівцем своєї справи, а також дуже хорошим сексологом. Чимала кількість пар відзначили, що саме консультації Олексія Вікторовича допомогли їм зберегти свої відносини і, більш того, перевести їх на інший рівень.

Олексій Вікторович є не тільки сексологом - він також веде прийом дітей, алко - і наркозалежних людей, а також тих, хто має деякі проблеми в сфері психіатрії. Працює цей фахівець в престижній клініці "Доктор САН" на Марата, 78.

Психіатричні, психологічні і сексуальні проблеми своїх пацієнтів розглянутий фахівець вирішує вже більше 35 років - таким є стаж його роботи. Олексій Вікторович має вищу освіту за своїм фахом, а також вчений ступінь кандидата наук.

Вартість одного прийому у даного спеціаліста становить близько 5 000 рублів незалежно від тієї проблеми, з якою звернувся пацієнт. Світлана Знаменська

На думку більшості жителів Санкт-Петербурга, психолог Знаменська Світлана Іванівна - висококласний фахівець, який талановито і швидко вирішує внутрішні проблеми дітей, що перебувають у різному віці. За відгуками батьків маленьких пацієнтів Світлана Іванівна має талант швидко знаходити підхід до будь-якій дитині, розташовуючи його до себе, а також зацікавити малюка в спільному вирішенні наявної проблеми. Крім цього, багато клієнтів даного фахівця запевняють в тому, що всі методики лікування, які використовує в своїй практиці Світлана Іванівна, є не тільки ефективними, але ще й сучасними.

Основними напрямками діяльності Знам'янської є вирішення проблем, пов'язаними з порушеннями психічної діяльності у дитини, боротьба з депресивними розладами, а також зі складнощами адаптації. Більш того, даний фахівець уміє усувати дитячі неврози, причому, без використання допоміжних медикаментозних засобів.

Світлана Іванівна - це ще і сімейний психолог в СПб. Вона висококваліфікований спеціаліст, який допомагає вирішувати проблеми, пов'язані з плануванням сім'ї, а також передпологовій і післяпологовий депресією.

Світлана Знаменська - це клінічний психолог в СПб, яка на постійній основі веде свою роботу в "Лахта Клініці" - медичному закладі, розташованому в Приморському районі міста за адресою: вулиця Савушкіна, 73/50.

Олена Докучаєва

У потоці відгуків про розглянутій групі фахівців, що працюють в культурній столиці Росії, можна зустріти масу позитивних коментарів щодо діяльності Докучаєва Олени Миколаївни. У Санкт-Петербурзі даний фахівець широко популярний серед тих, хто бажає поліпшити якість свого сексуального життя, а також розпрощатися з певними блоками і психологічними проблемами, що виникають в інтимній сфері і при побудові сім'ї. Паралельно з вирішенням зазначених питань даний фахівець допомагає своїм пацієнтами позбутися від неврозів і розладів, потягів, фобій, а також від панічних атак. Надання допомоги психолога в СПб Олени Миколаївни Докучаєва також виявляється гостро необхідним для тих, хто бажає усунути проблеми, пов'язані з розладами особистості.

Вартість разового прийому в Олени Докучаєвої становить трохи більше 3 000 рублів за сеанс. Знаходиться кабінет психолога в СПб, в Центральному районі міста, за адресою: вулиця Марата, 78 (будівля "Доктор САН"). Як зазначається в коментарях багатьох пацієнтів, дістатися сюди можна досить легко на громадському транспорті. Безкоштовна допомога

Працюють в СПб психологи безкоштовно? Так, на території цього великого міста на постійній основі функціонують кілька кабінетів фахівців, які готові надавати свою професійну допомогу абсолютно безкоштовно. У числі таких є навіть кілька спеціалістів, які ведуть платні прийоми, але мають в своєму робочому графіку кілька місць на певні дати, які можуть заповнити люди, які не мають матеріальної можливості оплатити прийом, але страждають від гострих проблем.

Де ще можна відвідати психолога безкоштовно в СПб? До числа таких організацій відносяться ті, які працюють на державних засадах: Психотерапевтичний центр Санкт-Петербурга, Клініка неврозів (при лікарні №7 ім. Академіка Павлова), психоневрологічний диспансер № 1 Vasileostrovskogo району, міський дитячий центр "Ювента", а також всі державні поліклініки. При кожній з них є кабінет професійного психолога. Автор: Наталія Бардо 26 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Психологи СПб: відгуки пацієнтів, рейтинг. Психологічна допомога в Санкт-Петербурзі


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.