Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Манірність – це що таке? Давайте розбиратися


Опубликованно 14.12.2018 00:12

Манірність – це що таке? Давайте розбиратися

Часом можна почути відгук про людину по типу "який він манірний". І сказано це в зневажливому тоні.

Чому не люблять надміру манірних людей? Манірність – це добре чи погано? Та чи буває вона справжньою? Визначення

Манірність – це певна поведінка, що характеризується підкресленням жестів, міміки, рухів. Основний недолік такої риси – відсутність простоти і природності в них. У зв'язку з цим рухи і жести здаються дурними і безглуздими.

Що таке манера?

Манірність і манера – різні речі. Під останнім розуміється здатність людини щось робити способом, властивим тільки йому. Також це може бути особливість поведінки. Бути манірним – це погано?

Складно дати однозначну відповідь на це питання. Манірність – це дуже цікаве якість. Воно може виділяти людину з натовпу в хорошому сенсі цього слова. А може, навпаки, зіграти погану роль і виставити надто манірного індивіда на посміховисько.

Погодьтеся, коли людина вміє себе тримати, при цьому не граючи на публіку – це великий дар. Коли ж індивід веде себе зухвало, підкреслює свою манірність або таким чином суперечить будь-яких дій, це викликає роздратування як мінімум. Як максимум – осуд.

Сама по собі манірність не погана, якщо вона помірна. Якщо ж основною метою є "випинання" себе, підкреслення своїх достоїнств на тлі інших, то це недобре.

Поведінка

Манірність у поведінці – це вироблені звички. Іншими словами, реакції людини на той чи інший подразник ззовні.

Така людина – це ходяче посібник з вивчення химерності. Як би не захищали манірність, вона позбавлена всякого сенсу. Найчастіше прояв манірності – це наслідування батькам і своєму колі спілкування.

Під цим терміном ховається недолік у вихованні. Укупі з істеричним характером дана властивість приймає розмір стихійного лиха. Наприклад, дивлячись на зовсім юну манерную особина хочеться посміхнутися. Але з часом її химерна форма поведінки починає дратувати.

Найчастіше манірність виглядає неприродною. Всі ці "кривляння" і "стрибки" можуть вивести з себе самого терплячого людини. Що ховає за собою таке якість?

Манірність – це не лише брак виховання. Не виключено, що під її проявом ховається невпевненість у собі. Людина із заниженою самооцінкою і відсутністю уваги до своєї персони жадає роздобути його. А як привернути увагу оточуючих, якщо ти особливо не цікавий? Індивід робить ставку на незвичайну поведінку.

Манірність – це спроба привернути увагу. Вона спотворена, бо людина в основному отримує глузування та осуд своєї поведінки. Але це в його розумінні краще, ніж бути сірою мишею.

З манірним людиною дуже важко перебувати поруч і спілкуватися. Його неприродні жести і пози, манера мови і химерні заяви викликають подив. Це в найкращому випадку. А іноді просто хочеться гарненько струснути таку особину, щоб збити пиху.

Можливо донести до манірної особини, що вона виглядає смішно? Практично немає. Такі люди, як нарциси, зайняті самозамилуванням. У своєму дивовижному поведінці вони бачать тільки прекрасне. І всі, хто його засуджує, просто заздрять настільки чудовому красеню.

Якщо на вашому шляху зустрівся манірний людина, не намагайтеся відкрити йому очі на дурну поведінку. Він образиться і почне ворогувати з вами. Краще відійдіть в сторону, не заважаючи йому впиватися самим собою.

Висновок

Ми поговорили про манірності. Це смішне і протиприродне поведінка, яке виглядає вкрай безглуздо.

На жаль, манірні люди стали зустрічатися все частіше. Їм властива природність і простота. Якщо є можливість, намагайтеся уникати особин з даною моделлю поведінки. Автор: Катерина Гордєєва 30 Листопада, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Манірність – це що таке? Давайте розбиратися


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.