Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Неперевершений - це людина "сама досконалість"


Опубликованно 18.12.2018 00:06

Неперевершений - це людина

Бувають люди хороші, добрі, талановиті і неповторні. Є злі, похмурі особистості, жорстокі і зарозумілі. Одні виділяються своїм милосердям, інші завзятістю і талантом, які намагаються досягти особистої досконалості. А є людина неперевершений, досконалий у своїй справі, думках, вчинках. Не такий, як інші, не схожий ні на кого. Ви - сама досконалість!

Неперевершений людина - це особливий об'єкт. Він володіє відмінним майстерністю, дарма, хваткою. Нікому неможливо досягти його рівня і зрівнятися з ним. Досяг найвищої точки своєї діяльності, він несе право називатися неперевершеним. Володіє витримкою і завзятістю, кожна людина здатна досягти своєї досконалості. Найчастіше так називають: спортсменів - чемпіонів, які вражають своєю спритністю і прагненням до перемоги; співака, чарівний голос якого викликає захоплення і трепет в душі слухачів; музиканта-віртуоза, викликає масу оплесків і визнання народної любові; майстра-ювеліра, здатного створити дивовижні статуї і неповторні шедеври.

Кожен талановитий чоловік, спрямований до досягнення успіху і найвищого результату, рано чи пізно удостоюється звання "неперевершений".

Самий-самий

Неперевершений - це слово позначає найвищу межу не тільки по відношенню до обдарованого людини, але і до іншим іменником, виділяючи їх гостроту і спрямованість.

Припустимо: Неперевершена жорстокість. Найвища ступінь жорстокості. Неперевершений автор. Чудовий, неповторний творець листи. Неперевершена дурість. Як говориться, "дурнішим не придумаєш", сама недолуга ступінь дурниці.

Неперевершений - це людина, здатна досягти найвищої точки свого прояву, бути винятковим, особливим у сфері своєї діяльності.

Світ ідеальних людей

Було б чудово, якби нас оточували тільки неперевершені особистості: найкращі доктора; вчинені вчителя; ідеальні керівники.

Навіть двірники, найкращі у своїй майстерності, гідні глибокої похвали і захоплення. Уявити тільки: місто блищить, будівельні будівлі позбавлені найменшого дефекту, сантехніка працює виключно, педагоги випускають нових фахівців, а малюки поспішають в дитячий сад, де їх чекають особливі вчителя.

Кожен з людей повинен прагнути удосконалювати свої достоїнства і таланти, навіть якщо жінка проста домогосподарка або мама в декреті, а тато - звичайний слюсар. Завжди є шанс стати ще краще. Автор: Oksana Panteleeva 11 Грудня, 2018 0 коментарів Показувати: Нові Нові Популярні Обговорювані

Вийти

:) ;) :( :p :] :o :D :-/ :-$ <3 ? Увійти через соцмережі:

Анонімно ? Ви дійсно хочете видалити цей коментар? Видалити ? Причина скарги Небажана реклама або спам Матеріали сексуального чи порнографічного характеру Дискримінаційні вислови або натуралістичний контент Образи або погрози Повідомити Повідомити Коментувати


banner14

Категория: Развлечения

Неперевершений - це людина "сама досконалість"


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.