Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Який у тебе патронус: тест для шанувальників Всесвіту Гаррі Поттера


Опубликованно 25.12.2018 00:02

Який у тебе патронус: тест для шанувальників Всесвіту Гаррі Поттера

Напевно, кожен шанувальник саги про юного чарівника Гаррі Поттера хоча б раз намагався визначити свій патронус. Перед виходом восьмий, заключній частині саги на сайті pottermore з'явився офіційний тест на визначення патронуса. Тепер кожен бажаючий може його пройти і дізнатися, хто ж буде захищати його від дементоров. Але справжнє визначення патронуса пам'ятають не всі. Так що ж це? Поняття патронуса

Отже, це чарівна сутність, служить для захисту від таких темних істот, як дементори і смеркуты. Викликається заклинанням "экспекто патронум", під час виголошення якого потрібно воскресити в пам'яті свої найщасливіші спогади. Наприклад, Гаррі згадував своїх батьків, але не був впевнений в достовірності цих спогадів.

Всупереч розхожій думці, патронус не завжди перетворюється на тварину — це може бути і просто сріблясте хмара, не має чіткої форми. Заклинання досить складне, тому викликати патронус здатний тільки по-справжньому сильний і могутній чарівник.

Іноді патронус міг змінюватися, наприклад, внаслідок тяжкої втрати, закоханості, перенесених важких випробувань. Найбільш відомі сутності в світі Гаррі Поттера це: олень (сам Гаррі і його батько Джеймс), лань (Лілія Поттер і Северус Снейп).

Темні чарівники не здатні використовувати це заклинання. Наприклад, серед смертежерів, патронус міг викликати тільки Северус Снейп. Тест "Який у тебе патронус?"

Згідно поттеріані, патронус являє собою те, що є невід'ємною частиною особистості, якесь секретне "я", яке пробуджується у хвилину небезпеки. Творці тіста, мабуть, врахували це: одним з головних умов є швидкий відповідь на питання, часу обдумати відповідь майже немає.

Отже, щоб дізнатися, який у вас патронус, в першу чергу, необхідно зареєструватися на сайті pottermore. Після цього, у меню сайту виберіть розділ "Дізнатися свій патронус". На час тесту вам буде показано анімація забороненого лісу. Вам запропонують згадати найщасливіші моменти вашого життя і по ходу подорожі по лісі пропонуватимуть вибрати з декількох слів найбільш переважний ("солодке/солоне", "над/під/навколо", "свобода, безпека" і так далі). Відповідати потрібно швидко, не замислюючись. Коли ви відповісте на всі питання, ви побачите анімаційний варіант вашого патронуса.

Це може бути абсолютно будь-яка істота: у списку чарівних істот є сови, гиппогрифы, дельфіни і багато інших.

Реєструйся та дізнавайся, який у тебе патронус. Автор: Оля Осмоловська 10 Грудня, 2018 0 коментарів Показувати: Нові Нові Популярні Обговорювані

Вийти

:) ;) :( :p :] :o :D :-/ :-$ <3 ? Увійти через соцмережі:

Анонімно ? Ви дійсно хочете видалити цей коментар? Видалити ? Причина скарги Небажана реклама або спам Матеріали сексуального чи порнографічного характеру Дискримінаційні вислови або натуралістичний контент Образи або погрози Повідомити Повідомити Коментувати


banner14

Категория: Развлечения

Який у тебе патронус: тест для шанувальників Всесвіту Гаррі Поттера


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.