Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Правило 3 побачень для чоловіків і дівчат. Куди зводити дівчину на першому побаченні


Опубликованно 26.12.2018 00:32

Правило 3 побачень для чоловіків і дівчат. Куди зводити дівчину на першому побаченні

Правила 3 побачень (або метод обміну взаємністю) допомагають вибудувати відносини і закласти фундамент для спільного життя. А іноді стають могильною плитою для народилася закоханості. Проблема стоїть гостро навіть в нинішньому поколінні. Сучасний століття, швидкі почуття, різка взаємність і гори помилки - основні вороги молоді. Що робити на першому побаченні, як не втратити привабливість в очах чоловіка, і що треба дарувати дівчатам - дізнаємося далі. Трохи статистики для привабливості свідомості

Любов і відносини - те, з чим стикається дитина в школі чи садку, коли подобається дівчинка, і з чим мають складності дорослі, коли хочуть зміцнити пару, відтворити почуття. Над цим потрібно працювати двом, бо пара - відповідальність обох. Статистика в цій сфері проводиться різними американськими і російськими коледжами та університетами. Так, студенти з Росії вирішили провести соціальне опитування, який оголив справжню проблему всіх пар: Жінки завжди думають, що вони красивіше і привабливіше чоловіків. З-за цього 12 % людей розчаровані першою зустріччю. При цьому 28 % від загального числа продовжують дізнаватися один одного ближче, але незабаром зовсім розривають всілякі зв'язку, спалюють мости, видаляють номери телефонів. Запах з рота - основна проблема на другому побаченні. Якщо в порожнині рота є зогнилі зуби, подбайте про те, щоб ці 64 % населення країни не були пригнічені неприємним ароматом. Вилікуйте зуби, почистіть, з'їжте м'яту. Не їжте цибулю, ви не в Австрії. Проблема інтернет-знайомств - у 57% випадків партнери незадоволені зовнішністю іншого. Невиправдані очікування, реальність, не порівнянна з тим, що бачили на фото на сторінці предмета зітхання.

В іншому все непогано, але є деякі зауваження від людей, які зізналися у "грішки". Вони припускають, що є розумніші і остроумней своїх партнерів. Це стосується і чоловіків, і жінок. Перша зустріч завжди болюча, тому іноді переоцінюють свої можливості. Чоловіки і жінки взяли участь в опитуванні - потрібно поставити собі оцінку за десятибальною шкалою. Кожен "полюбив" себе на 7-8 балів, в той час як партнери поставили на бал нижче оцінку супутнику.

Звідси і виникають питання, хвилювання, справедливі міркування: в чому сенс теорії, як вона працює? Зупинимося на цьому детальніше, детально розглянемо всі "за" і "проти" практики згідно теорії. Адже це питання хвилює не тільки прекрасну половину людства, але і сильну. Що означає правило трьох побачень: перспективи, тактика і метод зваблювання

Сама модель складається з трьох послідовних кроків, які з кожним разом збільшують силу тяжіння партнерів, народжують хвилювання і розставляють всі точки над "i": Перше побачення означає знайомство. Це час для побудови розмовної практики, яка допомагає зрозуміти, який людина слухає, а хто любить поговорити. Процес може зайняти тривалий час і розтягнутися на кілька побачень. Перше або друге побачення з дівчиною не означають, що вам відведено 2-3 години часу, за який ви повинні сподобатися. Вчені довели, що кохання з першого погляду існує, і щоб закохатися в партнера, достатньо 3-7 секунд. При цьому людина відчуває развеянную недовірливість, відкривається з іншого боку, стає як би вразливим в особі партнера. Перше побачення пройшло успішно, і на другому починається знайомство з особистістю - ви дізнаєтеся хобі, інтереси один одного, приблизно зіставляєте свої звички і принципи, матеріальні і духовні цінності. Якщо на другому побаченні домогтися розташування не вдалося, не буде і третього. На останній зустрічі, згідно теорії, кожен партнер вже знає, триватимуть відносини чи ні.

Перша зустріч і друга позаду, залишається третя. На ній чоловіки, як правило, "дотискують" дівчину, щоб та втратила пильність. Це не стратегія, а комплекс нутра сильної половини населення, що живе у свідомості і підсвідомості людини. Починається все зі "стандартного набору" залицянь: Вручають квіти. На додаток - її улюблені цукерки. Ведмедик або плюшева іграшка - милий спосіб нагадати про себе, коли поруч немає чоловіка. Кафе, ресторани, походи в театр - спільне проведення часу як імітація сімейного вихідного.

Зазвичай хлопці розраховують на продовження, а дівчата вважають, що це кінець можливостей. Пора оцінити всі вкладення і старання. І часто після цього настає пауза, коли ніхто не дзвонить. Хлопці думають, що недостатньо проявили турботи. Дівчата чекають чогось більш цікавого, як кажуть, підняття "планки" на наступний рівень. Психологи кажуть, що сенс теорії трьох побачень в тому, щоб оцінити, перевірити один одного, а після вирішити, потрібно чи продовження. Як зрозуміти, що він - той самий?

Щоб не втрачати голову від ілюзій, дівчатам достатньо поставити одне-єдине питання, до того як придумати імена спільним дітям і вибрати картинку сукні з весільного каталогу: "А чи повинна жінка працювати?" Далі має бути зрозуміло, чим дихає і живе людина, яким він буде сім'янином і чоловіком.

Деякі фрази вбивають чоловіча свідомість і розуміння. І, щоб ненароком не втратити свою доленосну зустріч, чоловіка, сім'ю в майбутньому, задайте все, що вас гризе на останньому побаченні. Це дозволить розставити пріоритети, зрозуміти, як мислить чоловік, чого хоче. Якщо він дійсно думає, що жінка створена для роботи, він не бачить в вас мати, а лише предмет для заробляння. Це слабка сторона - бачити в жінці чоловічий стрижень і намагатися виправити недолік свого нутра у фінансовому плані і можливостях.

Якщо чоловік виріс у заможній родині, він знає ціну словам і вчинкам, речей, він не стане говорити про борги жінки перед ним або родиною. Дійсно, ніхто нічого не має, є лише взаємоповага. Якщо чоловік - годувальник, жінка - берегиня вогнища, то і робота їй повинна приносити задоволення, а працювати вона зможе на кухні, в дитячому саду перед ранком, на зборах у школах і напередодні Загсу, проливаючи сльози. Як вивідати ту саму, на якій варто одружуватися?

Якщо ви вважаєте, що до 30 років чекати доленосну зустріч і вступати в законні відносини не модно, чоловікам краще не читати статтю далі. Зараз йде мова про третьому побаченні, коли дівчина "ще пристойна", але вже готова до чогось більшого. Не плутайте це з інтимним зв'язком і рішучістю на "все і відразу". Дівчата мають свої уявлення про межі дозволеного і заходи пристойності. Якщо відступати від принципів і науки з теоріями, то на практиці кожен сам вирішує, коли почати сексуальні стосунки, а коли продовжити духовне знайомство.

У наш час, на жаль, деякі молоді люди не вважають необачні вчинки дурістю або здоровим рішенням. Для кого-то зустріч, подарована долею, настає відразу, комусь і року мало, щоб розібратися в почуттях і амбіції.

Правило 3 побачень лише наказує манери поведінки, але не обмежує пару в бажаннях і діях. Для вирішення спірних ситуацій варто керуватися розмовами - слухайте один одного і приймайте рішення разом, навіть якщо вам здається, що давно знайомі, знаєте про людину все. Свої "скелети в шафі ще недоступні, тому не варто квапити діставати з шафи і встановлювати, як пам'ятник над ліжком. Не лізьте в душу - ви не можете знати через що чоловік пройшов, до того як з вами зустрівся. Не варто нагадувати про взаємній повазі, де кожна сторона, чоловіча і жіноча, має право на слово. І не важливо, яке воно, образливе або суб'єктивне. Теорія побачень очима ловеласа: як не потрапити під гніт пристрастей?

Тактика працює практично так само, як у випадку зі стандартною схемою зваблювання. Чоловік-ловелас може познайомитися в будь-якому місці - клуб, зупинка, транспорт, вуз і не тільки. Головне його завдання - омана і враження, щоб дівчина захотіла прийти на побачення. Як правило, знайомство починається і закінчується протягом півгодини. Другий етап - таїнство зустрічі, на якій він не розповість про себе, адже попереду ще третє побачення. Навіщо розкривати всі карти? Як тільки він досягне розташування, спробує піти.

Для нього правил 3 побачень не існує, точніше вони є, але приймаються ним в іншій інтерпретації. За цей час він показує себе з кращого боку для отримання результату. Спосіб підходить тим чоловікам, які були обділені жіночою увагою з дитинства. Їм необхідно відчути себе потрібними, лідерами, завойовниками. Психологи стверджують, що цьому передує низька самооцінка людини, якого кидали, принижували і недолюблювали в попередніх відносинах.

Дівчатам слід обережно сприймати натяки, таємний посил на щось більше, так як чоловік, зачарований собою, не може правильно вловити відчуття дівчини як співрозмовника. До речі, говорити про себе хлопець не буде ні на першому, ні на другому побаченні. Наскільки ефективна теорія?

Вважається, що після останньої зустрічі молоді мають мінімум 3 дні не бачитися, щоб зрозуміти, спалахнули почуття чи ні. Для продовження відносин обирається правильний темп і такт. Сумую пара буде приречена на побудову стосунків, звичайно, якщо за горизонтом чоловік не знайде іншу "жертву" зваблювання для самоствердження.

Також правило 3 побачень свідчить, що це прерогатива чоловіків, ніж прекрасної половини людства. Саме вони створені для пошуку коштів зловити здобич. Суть розуміння чоловіком стратегії зваблювання зводиться до отримання схвалення, згоди на подальші побачення і всього, що передбачає позитивну відповідь. Якщо дівчина запросила на побачення, чоловіка це може налякати. Скоріше, така ситуація буде природною для тих пар, де жінка, як "мужик у спідниці", а хлопець - пацифіст, якому хочеться дивитися на світ крізь рожеві окуляри. Ефективність теорії і практики буде досягнута по максимуму, якщо обидві сторони будуть враховувати побажання один одного. Здавалося б, повага і вміння прислухатися приходять з часом, можливо, на 20-му році шлюбу. Проте психологи стверджують, що перші побачення завжди настільки хвилюючі, що штовхають людину на необдумані вчинки. А це завжди розкриває потенціали і відкриває очі на "вискочку", і самозакоханого егоїста "мачо".

У наш час стрімкої боротьби за життя, яка витікає з-під ніг, вважається нормальним, якщо дівчина запросила на побачення. Немає часу чекати похвали, коли він подзвонить чи напише. Саме із-за цієї нерішучості багато дівчат переступають (ой, який жах) риску бабусь, сподіваючись прискорити процес знайомства. Нерідко можна побачити жінку з букетом квітів, призначених для партнера. У такому випадку чоловікові зовсім не потрібно лякатися "суперника", а подружитися. Напевно, в глибині душі пані відкриється ніжним романтиком або постане союзником по грі World of Tanks. Якщо вона чоловік, або Як поставити себе перед дівчиною з амбіціями і чоловічим стрижнем?

Є милі з вигляду дами, які віддають перевагу все брати в свої руки. Отакі "шиї і голови", які подумають за сильну стать, приймуть рішення і виконають його, дотримавши слова. Чоловікам потрібно розуміти, що перед ними постав "ідеал", якого не соромно зводити на футбол, запропонувати гру в шахи. Однак теорію про правила 3 побачень у дівчат ніхто не скасовує: Вони будуть чекати від кавалера перших кроків, але їх відсутність не стане подивом. Такі панянки завжди знають, чого хочуть. Якщо ви не пропонуєте їм чогось, вони зроблять це за вас. Це лякає, але чоловік - істота досить "сміливе", якому доведеться надолужувати згаяний час і виправдовувати очікування супутниці.

Поряд з такими дівчатами не потрібно думати, що робити на першому побаченні. Програма проведення вечора вже складена, а ви потрібні для масовки, як би грубо це не звучало. Той випадок, коли двоє змінюються місцями у фізіологічному сенсі. А чому б і ні? Теж непоганий досвід, досить цікавий для обох. Небезпечно зв'язуватися з простушками", які насправді "істерички"?

Мова йде про ту половині прекрасної статі, яка чекає на побаченні перших кроків, мовчить при знайомстві і посміхається, дивлячись в глибину душі крізь очі. І начебто, нічого настораживающего, але погляд і таємничість, немов чорт в болоті. Таким дівчатам обов'язково потрібні букети квітів - гра за правилами, але нічого зайвого. Нешкідливі роздуми рано чи пізно приведуть дівчину до питання: "А чому він не кличе заміж?"

Це може статися на третьому або десятому побаченні, не важливо, але продумати домисли в пошуках відповіді все ж стане. Чоловікам не потрібно лякатися такої поведінки, бо як дівчиною рухає самосвідомість. Психологи пояснюють це психологічною травмою, яка йде корінням в рід. Невдалий шлюб бабусі, мами чи, навпаки, батька, діда. А ось священики дивляться на це абсолютно з іншого боку: Жінка по натурі народжена для шлюбу - створення сім'ї, наявність та опіка сімейних цінностей, народження і виховання дітей. При цьому вона не проти працювати, готувати, поважати чоловіка, потурати йому. Такі дівчата на підсвідомості не люблять невизначеність. Якщо хлопець не говорить, коли призначена дата весілля, жінка починає губитися - час йде, вона старіє. Біологічний годинник - основна проблема таких красунь. Чоловік, як відомо, первістка може зачати і в 35, і в 40 років. Дівчині бажано народжувати до 30 років першу дитину, бо "чим далі в ліс, тим більше ускладнень".

Звідси виникають забобони, поспіх, усвідомлення пройденої повз життя. Жінка починає тиснути чоловіка з першого дня питаннями типу: "Скільки дітей ти хочеш? Які імена дітям виберемо? А уяви, онуки приходять, а у нас - кіт оселився..." Такі розмови не просто лякають, вони відштовхують чоловіка. Він, як людина розумна, вважає, що дівчина готова на все заради своїх цілей, не звертаючи уваги на суть посилу своїх думок. У таких парах правила етикету на побаченні практично не діють, вони ні до місця там.

Замість горезвісного кафе чоловік повинен подбати про прийнятному місці для ведення таких розмов на другому побаченні. Там же пара буде ближче пізнавати особливості світогляду один одного. Загалом правила поведінки на побаченнях умовні, вони не встановлені кимось, не передбачені законом або церквою. Кожен сам шукає "точку опори" для налагодження і продовження відносин. Як вибудувати діалог, якщо не знаєш психологічний тип співрозмовника?

Якщо вирішено, куди запросити дівчину на 1 побаченні, слідом з'являється інша дилема: про що поговорити або як продовжити час перебування разом. Завдання не з легких, але вирішується, як рівняння з алгебри. Спочатку дізнайтеся, як людина дивиться на речі, важливі для нього. Потім ставте питання про свої цінності. Не обов'язково партнер повинен розділяти ваші погляди. Чоловікам рекомендується запитувати, а не говорити про себе. Хто веде розмову, той отримує більше фактів. Саме тут хлопець може з'ясувати типаж жінки, а вона показати себе у всій красі не тільки зовні. Самозакоханий співрозмовник завжди буде вимагати відданості. Не важливо, даєте ви її чи ні, він буде просити, нагадувати. Чоловіки, які не можуть не дивитися в дзеркало, будуть шукати шляхи отримання поваги до своєї персони. При цьому на 3-4-му побаченні він захоче повної покори від вас, як від власності. Ревнивці і власники не упустять шанс заволодіти вами. Ментальним чином, без інтиму. Як тільки ви розкриєтеся йому, чекайте прохання надати телефон на перевірку. Невпевнені чоловіки не проти зберігати нейтралітет або навіть підписати пакт про ненапад на їх територію до 8-10-го побачення. Час тягнеться повільно. До закінчення першого року знайомства (по-іншому і не скажеш) хлопець захоче перейти до більш серйозних кроків. Ось тільки до цього моменту в парі вашої збережуться вільні стосунки. Деякі чоловіки беруть за аксіому теорію про трьох побаченнях, плануючи отримати на останньому той заповітний заборонений плід. При цьому ніяких зусиль не додається, старань у звабу немає.

Останній тип чоловіків не шукає варіантів, куди можна зводити дівчину на першому побаченні, як запросити на друге, третє... Це можна порівняти з очікуванням заробітної плати, коли залишається три дні до кінця місяця. Працездатність не збільшується, план продажів - теж, але слушний час до кінця радує, немов ось-ось трапиться диво. Чому правила не працюють?

Все ще існує той тип жінок, який не розглядає ні теорії, ні практику, як засіб для подальшого руху вперед у плані знайомств і зав'язування відносин або корисних зв'язків. Вони не звикли відчувати на собі. Правила 3 побачень для чоловіків можуть не зіграти в їх користь, оскільки для жінки це запобіжник від несподіванки і спонтанності.

Сабріна Алексіс у своїй книзі he's Not That Complicated говорить про здатність зрозуміти, чого хоче чоловік від вас: легких зустрічей і відносин, спокуси і пристрасті або сексу без зобов'язань. Існує вислів невідомого автора:

Ситуація знаходиться в руках жінки до сексу. Як тільки вона ляже в ліжко до чоловіка, втратить контроль і владу над ним.

З цим можна погоджуватися або не погоджуватися, але секс дійсно впливає на відносини людей. Вони стануть міцнішими або зовсім перетворяться в банальні спонтанні зустрічі заради "спортивного інтересу". Можна нескінченну кількість разів звинувачувати сильна стать в культурних забобонах, поганому вихованні або природних схильностях, але факт залишається фактом: жінка вирішує давати чи не давати чоловікові владу після ліжку; чоловік вирішує, чи давати жінці зобов'язання у своєму виконанні.

Існують чоловіки, як Аль Пачіно, готові одружитися з першого погляду. Це лякає, але не відштовхує дівчат, здатних піти на авантюру. До того ж є вигода - відсутність побачень, витрати часу і сил. Якщо правила не працюють длямужчин, то дівчатам досить прикро доводиться дивитися правді в очі: Вона буде наполягати на продовження зустрічей. Вона закричить мовчки: "Я ж тільки на 3-му побаченні усамітнилася з чоловіком своєї мрії!" Він буде вважати, що одного разу достатньо, пора рухатися далі.

Дійсно, ці правила висмоктані з пальця - деякі не працюють. Хоча деякі повністю їх пильнують і дотримуються, як трапезу. Не важливо, скільки часу ви провели разом, головне - як, де, що сталося між вами. Мізерно малий відсоток людей погоджується продовжити відносини після раннього сексу. Тим не менш він є, незважаючи на те, що жінки практично не втрачають інтересу до чоловіка після спільної зустрічі світанку. Автор: Elena Spi 7 Грудня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Правило 3 побачень для чоловіків і дівчат. Куди зводити дівчину на першому побаченні


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.