- snp.crimea.ua - http://snp.crimea.ua/ -

Гідний чоловік: який він і як його знайти

Опубликованно 13 Сентября 2018, в 02:56 в разделе Развлечения | Нет комментариев.

stemcell

Кожна жінка хоче, щоб в її житті з'явився гідний чоловік. Але ось хто це такий і, взагалі, чи є в природі? Чи є такий кодекс або звід правил, за якими можна зрозуміти, що один чоловік - "що треба", а ось цей - ні? Поради психолога про те, як знайти гідного чоловіка, далі.

Полюбіть себе

Перше і найголовніше правило, щоб вас зміг знайти гідний чоловік, - любіть себе. Як ви ставитеся до себе, так і інші будуть відноситься до вас. Це закон відображення. Закохаєтесь в себе: великі очі, пухкі губи, веснянки на носі і кирпатий ніс. Приймайте своє тіло зі всіма недоліками. Любите мінливий характер, захоплюйтеся тим, як відмінно справляєтеся з готуванням, діловою хваткою. Наряджайте себе, балуйте, купіть щось гарне в будинок, що буде вас надихати. Не кидайтеся на будь-якого чоловіка за принципом "я його перевиховаю", отримуйте позитивні емоції і радість від спілкування з собою. Ви - найближча людина для себе. Гідний чоловік прийде, як тільки ви будете наповнені радістю і щастям. Змініть установки

Навряд чи ви зможете зустріти гідного чоловіка, якщо вважаєте себе поганулею, не гідною його уваги, або думаєте, що всі чоловіки - изменщики, зрадники і так далі. Простежте свої внутрішні установки щодо чоловіків і змініть їх. Складіть список якостей, які вам подобаються найбільше і шукайте їх в чоловіках, які вас оточують. Вибачте тих, хто заподіяв вам біль

Чоловік, гідний любові, не зможе прийти у ваше життя, якщо ви будете все ще знаходитися в минулому і переживати з приводу того, що був кілька років тому змінив вам з найкращою подругою. Щиро перепрошую тих, хто вас образив. Вважайте це платою за майбутнє щастя. Вони не були поганими, просто вам вони не підходили і пішли для того, щоб звільнити дорогу самому кращому чоловікові на світі.

Вибачте свого батька, тому що багато з проблем дорослого життя беруть свій початок у дитинстві. Може бути, ваш тато колись нагрубив або не казав, що ви найкрасивіша? За статистикою, "татусеві дочки рідко бувають нещасні в любові, тому що отримувати увагу чоловіка і бути для нього головною цінністю для них нормально з ранніх років. Дозвольте собі не тільки любити, але і бути коханою, прийміть факт, що ви заслуговуєте любові. Це допоможе залучити гідного чоловіка як можна швидше.

Визначтеся, що вам потрібно

Хто такий гідний чоловік особисто для вас? Є цікава притча про магазині чоловіків. У цьому магазині було 6 поверхів і на кожному з них кількість позитивних якостей обранця зростала. Але повернутися на поверх нижче за умовами було не можна. На одному з них були працьовиті чоловіки, на іншому -красиві, на третьому - люблячі дітей, до того ж на поверсі вище до цього списку додавалася ще й забезпеченість. А на передостанньому поверсі - любов до домашнього господарства. Але більшості жінок хотілося піднятися на останній поверх. Шостий поверх був придуманий для того, щоб пояснити жінкам, що потік їх вимог - нескінченний і вони зобов'язані покинути магазин без чоловіка.

Який чоловік гідний? Може бути, він працьовитий і надійний або легкий романтик. Він обожнює екстрим чи любить проводити час удвох? Подумайте над цим і прийміть відповідальність за свій вибір. А відповідальність в тому, що не можна отримати все і відразу. Якщо ви хочете працьовитого чоловіка, будьте готові до того, що у вас не залишиться часу для того, щоб бути разом, адже йому потрібно забезпечувати сім'ю.

Чоловік-романтик з м'яким характером, як правило, не вміє заробляти багато грошей, але зате вміє дивувати. Створіть в голові чіткий образ вашого ідеального чоловіка, уявляйте спільне життя у фарбах - це дуже допомагає досягти мети. Правила гідного чоловіка (що він повинен бути і романтиком і годувальником, що повинен і порошинки здувати, і бути суворим) найчастіше написані жінками, задумайтеся над цим.

Рухайтеся

Ідеальний партнер не прийде до вас у квартиру на вашу вимогу. Виходите з дому. Хочете спортивного чоловіка - вам в спортзал. Сходіть на концерт або в театр, зареєструйтесь на сайті знайомств, шукайте багато варіантів для зустрічі, проявіть фантазію. Може бути, ви зустрінете його, коли підете в хлібний магазин? І такі випадки, повірте, бували. Головне - не сприймайте кожен свій вихід з будинку як знак долі. Дозвольте Всесвіту зробити роботу за вас. Вам просто потрібно вірити, що ваш супутник життя обов'язково скоро з'явиться.

Кожна жінка гідна любові. Любите, тому що любов - це не людина. Любов - це стан душі, і тоді гідний чоловік прийде у ваше життя. Автор: Elza Sc 12 Вересня, 2018

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://snp.crimea.ua/

URL новости: http://snp.crimea.ua/news/10433/

Copyright © 2024 snp.crimea.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.