- snp.crimea.ua - http://snp.crimea.ua/ -

Як зрозуміти хлопців: психологія хлопців, особливості чоловічого мислення і поведінки

Опубликованно 2 Октября 2018, в 23:18 в разделе Развлечения | Нет комментариев.

stemcell

"Не зрозумію хлопця", - напевно, кожна дівчина думала щось таке про свого обранця. Іноді відносини складаються непередбачено: вчора все було добре, а сьогодні він веде себе дивно, зривається, кричить. Закрадаються думки про власну вину за це. Багато дівчат шукають причини виключно у собі і навіть знаходять їх, старанно працюють над відносинами, але все залишається на тому ж місці. Як зрозуміти хлопців з точки зору психології, розглянемо далі.

Різні моделі поведінки

Причина того, чому дівчата не розуміють хлопців, криється в різних моделях поведінки. Згадайте дитячі ігри, наприклад, в сім'ю. Коли грають дівчатка, вони багато уваги приділяють внутрішньому порядку: хто буде мамою, хто донькою, що будуть робити інші учасники гри, як організовуються взаємини з кожним з персонажів. Їм не важливо, як говорити, з якою інтонацією, для них головне - конкретний результат дії.

Ще одна відповідь на питання про те, як зрозуміти хлопців, криється в розумінні того, що чоловік не любить довго розмовляти про проблеми та розглядати її з усіх боків. Йому простіше подзвонити, написати. Дівчата часто ображаються з приводу постійної завантаженості свого коханого. Вчора він говорив, що любить, а сьогодні у нього немає часу на розмову. Дівчата відразу починають копатися в собі і шукати відповідь на питання про те, як зрозуміти хлопців, у психологів, ворожок, подруг. Він вас вже завоював, тепер настав час завойовувати світ і прагнути далі до матеріального благополуччя. Для дівчат успішність полягає в міцних взаємовідносинах.

Особливості психології чоловіків

Дівчата шукають відповідь на питання, як зрозуміти хлопців, тому що багатьом нав'язаний стереотип про те, що чоловіків взагалі нічого не може цікавити, крім спорту, пива і сексу. А якщо хлопець ще і красивий, то він обов'язково невірний. Насправді це не так. Розглянемо деякі особливості чоловічої психології: Усім відомо, що чоловіки люблять очима. Хочете підкорити його - викладайте свої достоїнства, не акцентуючи увагу на недоліках, і партнер не буде їх помічати. Залишайтеся загадкою для чоловіка, не відкривайтеся в перший же вечір і не поспішайте розвивати відносини стрімко. Дізнайтеся, як хлопець проводить дозвілля, чи зможете ви з цим змиритися. Може бути, він любить пиво або карти. Подумайте, наскільки цей пункт для вас важливий. Чоловік не говорить про свої почуття, він говорить справами і конкретними діями. Чоловік не може робити відразу кілька справ. Якщо у нього багато роботи, важливі справи, дочекайтеся, поки він з усім розбереться і прийде сам, не закидаючи його десятками повідомлень. Якщо ви шукаєте спосіб, як зрозуміти хлопців, забудьте фразу "Нам треба поговорити". Чоловіча психологія дуже сильно боїться цього висловлювання. Чоловікам не потрібна підготовка, якщо щось хочете сказати - кажіть одразу. Не ведіть його на шопінг. Краще проведіть час в магазині з подругою, а улюблений нехай проведе час так, як хоче. Чоловіки важко переживають періоди невдач, не критикуйте його і не пиляйте. Якщо у нього неприємності на роботі, не розпитуйте, просто мовчки залиште цю тему, коли він захоче - розповість, що сталося. Не приймайте перепади настрою на свій рахунок, не копайтеся в собі і не поспішайте робити якісь висновки. Зачекайте, поки його трохи відпустить, і все обов'язково налагодиться.

Знак зодіаку

Відповідь на питання, як зрозуміти хлопців, криється в знаку зодіаку. Коротка характеристика кожного знака: Знак Опис характеру Овен Цей хлопець - лідер. Він завжди діє і говорить відкрито, цього ж чекає натомість. Телець Тільця відрізняє працелюбний характер, і весь свій час він віддає роботі. У відносинах цінує стабільність і спокій. Близнюки Близнюки - мінливий знак, і дівчатам треба прийняти це як даність. У жінок він оцінить гостроту розуму. Рак Дуже вразливий і ранимий знак. Потребує сім'ї та постійної підтримки. Лев Кілька самозакоханий хлопець, обожнює увагу, але його потрібно постійно хвалити, натомість він буде оберігати свою кохану від всіх проблем. Діва Діва - земний знак, і дуже практичний. Квітів від нього чекати не варто, але зате він завжди подбає, щоб у коханої була їжа та теплий одяг. Не переносить грубості і хамства. Ваги Чоловік Терези по натурі однолюб, і у відносинах для нього головне - спокій і відчуття гармонії зі своєю другою половинкою. Скорпіон Хлопець Скорпіон суперечливий. Він може розлютитися без причин, а потім також швидко може охолонути. Ревнивий і власник. Стрілець Стрілець - це лідер-екстраверт. З ним легко знайти спільну мову, досить підтримувати його інтереси. Козеріг

Як зрозуміти почуття хлопця Козерога? Непросто, адже він потайливий. Дайте йому час і постарайтеся дати зрозуміти, що заслуговуєте його довіру. Водолій Якщо контроль - ваше друге ім'я, то відпустіть цю шкідливу звичку з Водолієм. Йому дуже потрібна свобода, але натомість він буде вірний. Риби Як зрозуміти хлопців Риб? Не вірити занадто сильно в їх ілюзорний світ, а дивитися на конкретні вчинки. Коли він говорить, то щиро вірить всьому сказаному, але на ділі часто безпорадне. Що чоловік хоче відносинах

Як зрозуміти почуття хлопця? Дуже просто: він теж людина і насправді його бажання не надто відрізняються від жіночих. Відчуття підтримки. Будь-який чоловік не встоїть перед дівчиною, яка його підтримує, зауважує його успіхи, і завжди поруч, коли це потрібно. Турбота. Ви ж хочете, щоб хлопець дбав про вас? Тоді проявіть її натомість. Приготуйте сніданок вранці або поцілуйте його в щічку перед роботою, нагадайте йому, що він найкращий, і не порівнюйте ні з ким із своїх знайомих, а тим більше - колишніх. Не будьте нав'язливою, нехай у нього буде свобода дій. Право бути чоловіком - не займайте його місця, не прагнете до того, щоб бути головним у парі, інакше він піде. Абсолютна чесність - перестаньте хитрувати навіть у дрібницях, маніпулювати, грати на його почуттях і обманювати. Кожен з чоловіків боїться виявитися вірним. Спокій - у чоловіків і так достатньо приводів понервувати, не акцентуйте увагу на тому, чого він не робить, або робить не так.

Розмови і поведінка

Є кілька достовірних ознак, як зрозуміти, чи подобаєшся ти хлопцю: Він розповідає про те, як пройшло його дитинство, про першої закоханості та захоплення. Зазвичай такі таємниці зберігаються за сімома печатками, і їх знають тільки найближчі друзі та члени родини. Він вибирає провести час з вами, замість того щоб піти в бар з друзями або на футбол. Це говорить про його бажання постійно бути поруч. А ось якщо хлопець забороняє вам говорити з ким-то і кудись ходити, це говорить про ревнощі. Далеко не завжди це почуття викликано любов'ю до вас часто це ознака невпевненості в собі, і з часом ситуація тільки погіршується, навіть якщо ви формально не даєте ніяких приводів сумніватися в собі. Якщо хлопець запитує, як справи, і щиро цікавиться тим, що ви робите, - це вірний знак симпатії. Він завжди цінує зачіску, плаття або макіяж. Йому подобається, як ви готуєте. Він представив вас друзям, а вже якщо справа дійшла до знайомства з мамою - його почуття глибокі і щирі. Він обговорює плани на вечір або на вихідні, планує, чим ви будете займатися. Він поруч, коли потрібна допомога.

Особистий простір

Є простий, але дієвий спосіб, який допоможе зрозуміти почуття хлопця. Уявіть, що він не ваш молодий чоловік, а брат. Вам би сподобалося, якби у старшого брата була така дівчина, як ви? Ви б стали контролювати листування брата, його телефон, з ким він говорить і що робить, коли вас немає? Абсурдно, правда? Так чому б у відносинах не дотримуватися аналогічного принципу? Як зрозуміти хлопців? Просто приберіть для себе його статус "вашого" молодого людини і ставитеся до нього, як до члена сім'ї. Якщо ви нервуєте і мучитеся, значить в глибині душі ви не довіряєте своєму чоловікові. Розслабтеся, дозвольте йому бути собою, адже єдине, чого хоче кожна людина, нехай і поряд з іншими, бути з кимось і водночас мати свободу. Дозвольте йому бути чоловіком, а не сином, якого ви прагнете опікати, не сумочкою або кофтиною, якою ви володієте.

Мовчання

Ви деякий час тому сходили на побачення, але він не квапиться або мовчить, хоча під час зустрічі все пройшло добре? Як зрозуміти, що хлопець приховує свої почуття, і взагалі, чи є вони? Довге мовчання - не завжди ознака незацікавленості. Може бути, він просто не наважується сказати, що закоханий. Ви і ваші з ним стосунки не можуть замінити собою весь світ при всьому бажанні. Не наполягайте, дозвольте йому помовчати, побути в своєму світі якийсь час. Не вимагайте від нього уваги кожен день. Чим більше буде свободи, тим легше все буде просуватися. Йому потрібен час, щоб взяти на себе відповідальність за ваші з ним стосунки. Контроль

Якщо ви шукаєте відповідь на питання про те, як зрозуміти хлопців, швидше за все, у вас дуже міцно сидить бажання контролювати весь процес відносин. Може бути, ви довгий час були одні і тепер просто боїтеся втратити довгоочікувані відносини. Ваш чоловік може вести себе незрозуміло, але у нього на це є право. Подумайте, чи завжди ви ведете себе розумно і зрозуміло для нього? Відпустіть бажання все контролювати і просто дозвольте коханому жити так, як він хоче. Якщо він вважатиме за потрібне, сам пояснить причини своєї поведінки, але пізніше.

Минуле

Так буває, що відносини закінчуються, тому що одна людина просто не підходить іншому. Але деякі дівчата все ж надовго залишаються в минулому і мучаться роздумами на кшталт: "Хочу зрозуміти колишнього хлопця, чому ми розлучилися? Може бути, щось можна було виправити?"

Прийміть як даність: він пішов, тому що ви різні. Якщо б що-то можна і потрібно було виправляти, повірте, він би це зробив. Не витрачайте час на роздуми про те, як зрозуміти колишнього хлопця. Якщо чоловік пішов один раз назовсім, швидше за все, він піде знову.

Як зрозуміти хлопців на сто відсотків, точно не скаже жоден психолог. Всі люди різні. Один чоловік може відкрито сказати, що його турбує, інший буде ховати емоції всередині себе. Саме головне у стосунках - це довіра, любов і повага до іншої людини. Автор: Elza Sc 2 Жовтня, 2018

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://snp.crimea.ua/

URL новости: http://snp.crimea.ua/news/10675/

Copyright © 2024 snp.crimea.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.