- snp.crimea.ua - http://snp.crimea.ua/ -

Щасливі відносини: опис, секрет побудови, ефективні методи

Опубликованно 5 Декабря 2018, в 00:30 в разделе Развлечения | Нет комментариев.

stemcell

Сім'я - це тиха гавань. Тут не повинні бушувати шторми, сварки, інтриги. Кожен хоче, щоб у його вітальні світило сонце, пахло булочками і ще чимось незбагненно домашнім. В такий будинок дуже приємно повертатися. Але звичайно, не стіни будують відносини. Навпаки, це ми з вами створюємо ту саму «погоду в домі». І тільки ми є відповідальними за неї. Сьогодні поговоримо про те, що таке щасливі відносини і як зробити свої такими.

Що потрібно знати в самому початку

Якщо ви лише недавно стали зустрічатися або тільки одружилися, ваш шлях рука об руку тільки починається. За статистикою, сьогодні розлучається більше половини всіх пар. Чому це відбувається? Більшість стверджує, що вони не зійшлися характерами. Але щось підштовхнуло їх до того, щоб бути разом? Швидше за все, вони вирішили, що щасливі стосунки у них вже склалися. Але незабаром почали помічати, що партнер не викликає такого захоплення, що він не позбавлений недоліків, та й взагалі, цілком можливо, що вони поспішили з вибором. Але давайте про все по порядку. Фундамент щасливих відносин

Правил не так вже й багато: Не варто квапити події. Нехай все йде своєю чергою. Намагатися змінити фіранки в квартирі чоловіка після другого побачення - це явно перебір. Пускати відносини на самоплив теж не рекомендується. Зараз благодатний період для романтики та польоту фантазії. Критичні зауваження. Ніколи, і особливо на людях, не жартують над своїм партнером. Постарайтеся не говорити занадто багато про вашому спільному майбутньому. Щасливі стосунки вибудовуються день за днем. а дзвін обручок може налякати непідготовленого партнера. Не варто розчинятися в ньому (ній) повністю. Коли ви зустрілися, кожен жив своїм життям, мав свої захоплення, інтереси. Саме таким він і привернув увагу, значить, потрібно продовжувати в тому ж дусі. А якщо ваші захоплення перетнуться - буде ще краще. Не можна не поважати особистий простір. Це правило на все життя, якщо ви хочете побудувати щасливі відносини. Телефон, соціальні мережі, блокноти, особиста сумка - все це повинно залишатися таємницею за сімома печатками. Раз і назавжди вирішите, що довіряєте своєму партнеру.

Що ще можна додати

Зародження нової пари - це чудова подія. Але поки ще багато будується на першій захопленості, на ілюзіях. Їм лише потрібно зрозуміти, що кожен є насправді, а також пережити чимало труднощів. Так, щасливі відносини в сім'ї - це не ідеальна картинка з екрану кінематографа. Це життя, де є місце втоми, хвороб, невдач, образам. Це природне явище. І відносини розвиваються нерівномірно. Часом йде спад, накопичується негатив, потім відбувається «вибух», і якщо він дозволений правильно, починається новий етап розвитку. Тут можна дати ще декілька порад: Вибирайте партнера, який схожий на вас. Якщо він дотримується інших поглядів, традицій, цінностей, то конфлікти будуть більш серйозними. Один буде постійно поступатися, або відносини припиняться. Чим більше виявиться збігів в характері, побутові звички, захоплення, тим більше шансів побудувати довгострокові відносини. Ставте інтереси пари вище власних. Тут дуже тонка грань, яку кожен проводить для себе сам. У кожного повинна залишитися частинка особистого простору, а також заробітку, який він може витрачати на свій розсуд. Але є також загальні цілі, заплановані покупки, які стоять на першому місці. Працюйте над собою. Без конфліктів не обійтися, але кожен з них дає вам шанс переглянути свої погляди і звички. А якщо стосунки розпалися, не поспішайте вступати в нові. Проаналізуйте, що відбувалося, чому вони склалися саме так.

Звичайно, не може бути однозначних рецептів щасливих відносин. Для цього потрібно написати цілу книгу, та й то неможливо буде врахувати все. Наше завдання сьогодні - розглянути лише основні моменти або труднощі, з якими стикається кожна пара.

Визначаємо цілі

Отже, минув певний час вашої першої зустрічі, і обидва готові до того, щоб відправитися в довгу подорож під назвою сім'я. Настає пора серйозно поговорити про цілях. Тепер доведеться йти разом, однією дорогою. І ви повинні бути впевнені, що партнер не запланував раптовий поворот. Це вже посил до серйозної розмови. Кожен повинен знати, чого партнер чекає від життя і від коханого (коханої) зокрема. Це дійсно допоможе.

Уявіть, що один планує через кілька років переїзд у велике місто. А його половинка мріє жити поруч зі старіючими батьками. Зіткнуться з проблемами? Неминуче, якщо заздалегідь не прийти до єдиного рішення або до альтернативного, яке влаштує обох. Ви - команда

Якщо доводилося проходити тренінги командоутворення, то ви знаєте, що процес передбачає постійну роботу і віддачу кожного учасника. Це сприймається нормально, адже відносини в колективі не шикуються самі по собі. Але прямо протилежного багато хто чомусь чекають від власної сім'ї.

Щасливі сімейні стосунки можливі лише в тому випадку, якщо обидва докладають до цього зусиль. Будьте кращими друзями, обговорюйте все на світі, діліться проблемами і сумнівами. У вас обох насичене особисте життя, от і діліться її подробицями. Дізнавайтеся один одного до нескінченності.

Чесність

Щасливими стають у відносинах ті, хто довіряє один одному. Уявіть своє життя, якщо вам доводиться контролювати кожен крок своєї половинки. Яке? Це можна порівняти з роботою керівника компанії, на чолі підрозділу якою стоять некомпетентні начальники. Замість того, щоб роздати розпорядження і займатися своїми справами, йому доведеться постійно бути в курсі всього, що відбувається на всіх фронтах, контролювати кожне прийняте рішення.

Вам всього двоє, і весь спектр завдань потрібно ділити навпіл. Тому довіряйте і будьте чесні самі. Так набагато затишніше і спокійніше. Якщо виникають конфлікти - їх потрібно вирішувати одразу. Так ви максимально скоротіть час, поки кожен ображений на іншого. Чим швидше ви позбудетеся від негативу, тим менше накрутіть себе. Визнавайте свої помилки

Ми дуже любимо самостверджуватися за рахунок інших. Нерідко це переноситься і на самих близьких. А кому сподобається, якщо його тикають носом, немов хлопчиська кошеня? Хочете вказати на промахи - робіть це делікатно й обережно. Іноді і зовсім краще тактовно промовчати. Розумна людина і сам зрозуміє, як наступного разу краще не вступати.

Якщо ви вже вирішили проблему, не варто заново її обговорювати. Такі слова будуть неприємні і залишать важкий осад. Краще подумайте, для чого вам це потрібно. Щоб самоствердитися перед партнером? Але адже він і так вас любить і поважає.

Змиріться з вадами

Якщо ви не можете приймати партнера таким, який він є, то краще всього відмовитися від ідеї побудови сім'ї. В іншому кожна людина має свої особливості, унікальні погляди на природу того, що відбувається. Пам'ятайте рекомендацію шукати партнера, який схожий на вас? Саме так ви зможете уникнути великих розчарувань. Не завжди цей процес є безболісним. Але згадайте, що і ви далеко не ангел. При цьому партнер якось з цим уживається. Просто відповідайте йому тим же. Ми отримуємо тільки те, що віддаємо

Можна сказати, що посієш, те й пожнеш. Якщо ви задумалися, як зробити відносини щасливими, то почніть з себе. Тобто не просіть, а моделюйте поведінку. Хочете, щоб вам приділяли увагу - почніть кожен день будити партнера з посмішкою. Щиро радійте, зустрічаючись ввечері, пропонуйте плани на вечір. Щоб партнер відчув себе щасливим, зазвичай достатньо зробити йому масаж, принести гарячий чай, знайти цікавий фільм. Погодьтеся, це не так багато.

Більш того, приймаючи такі знаки уваги, партнер і сам захоче порадувати вас у відповідь. Тобто ви і самі виграєте від таких нововведень. Бажаєте, щоб він (вона) виглядав краще, ніж зараз? Купіть абонемент у спортивний зал для себе. Потім, за компанію, запросіть і свою половинку. Діагностичні моменти

Щасливі довгі відносини - це реальність. Але для цього потрібно бажання і старання обох. Як перевірити, чи в правильному напрямку ви йдете? Насправді це не так складно, але найбільш показовим є якість сексу. Якщо через 10 років у вас у спальні, як і раніше повна гармонія, якщо збереглося потяг - це чудово. Хороший секс говорить про те, що ви як і раніше хочете один одного і вірні одне одному.

Якщо сексу немає, - це погано, але коли він поганої якості - ще гірше. Тому реально оцініть інтимні стосунки і чесно дайте відповідь, чи так все добре, як вам здається. Адже це спосіб спілкування, який важливий для будь-якої пари. Розмови і погладжування після сексу сильно відрізняються від спілкування в інший час. Це момент близькості, коли ви можете довірити один одному набагато більше.

Після балу...

Іноді врятувати стосунки неможливо. Нічого особливо страшного в цьому немає, особливо якщо ви обидва розумієте неминучість фіналу. Чи варто триматися за те, що вже отгорело? Ні, краще дати можливість кожному знайти своє щастя. Щасливі стосунки з колишніми - це результат правильного розставання. Прийміть рішення партнера про розставання, він вже не буде вашим. Це не трагедія, а шанс змінити своє життя на краще. Дайте один одному час заспокоїтися після розмови про розлуку і вирішіть всі питання про розподіл майна. Постарайтеся бути чесними у матеріальних питаннях. Тоді і через кілька років можна буде вітати один одного зі святами і навіть ходити в гості.

Готовий рецепт

Отже, за основу візьміть почуття. Наприклад, любов. Деякі замінюють прихильністю, повагою. Додайте щіпку інтересу до себе і до партнера, до мрій і до життя. Додайте пару ложок свободи, але не переборщіть. Тепер ще склянку компромісу, гнучкості, терпимості і прийняття. Це чарівні інгредієнти, без яких нічого не вийде.

Посипте це умінням питати, обговорювати і говорити. Не здумайте замінити це додумыванием за іншого. Додаємо турботу про себе і про партнера. Вона може бути різна: про здоров'я, про харчування, про безпеку. Візьміть всього по жмені. Стежте за балансом: треба брати і давати. Додайте за смаком загальні і особисті бажання, цілі і мрії. Приправте все це бажанням бути разом і підігрійте фліртом. Це правила щасливих стосунків, які будуть вірні для кожної пари.

Якщо виникли проблеми, а вони неминучі, це не означає, що скінчилася любов. Більше того, те, що ви відчували на зорі відносин, ще не було такої. Любов народжується у відносинах, це щось більш глибоке, ніж пристрасть і потяг, але не виключає таких. Автор: Легіна Марина 2 Грудня, 2018

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://snp.crimea.ua/

URL новости: http://snp.crimea.ua/news/11287/

Copyright © 2024 snp.crimea.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.