Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Питання: як стати нормальною?


Опубликованно 12.08.2018 11:05

Питання: як стати нормальною?

Сучасні дівчата в навязываемом розумінні суспільства чомусь вважаються надміру розв'язаними і вульгарними. Ми часто чуємо фрази типу: "Раніше дівчата були скромніші!", "Ось раніше всі були нормальними", "Веди себе нормально!" Ті, хто прислухається до цих слів з дитинства, починають вести себе надмірно сором'язливо, відчувати себе невпевнено і відчувають дефіцит спілкування. Таким кажуть: "Чого ти морозишься?", "Сидіти стільки будинку - це ненормально!", "Так чи вже як всі, поговори хоч з ким-то". І як же стати нормальною?

Що таке "нормальний"?

Чесно кажучи, самі по собі слова "нормальний" і "норма" дуже суб'єктивні. Що таке норма? Це звичайний стан для чого-небудь, яке перевірено часом і досить тривало. Якщо слідувати такій логіці, то, наприклад, для дівчинки, яка виросла в родині алкоголіків, нормально - це жити у злиднях, засинати під крики, спілкуватися з сумнівними компаніями і не отримувати ніякої виховання. Чому ж ніхто не вважає це нормальним? Тому що це приватний випадок, так буває не у всіх, а слово "нормальний" для суспільства означає "такий же як і всі". Ось ми і підібралися до суті питання. Як стати нормальною? Робити так само, як всі інші, і слідувати прийнятим всіма нормальними людьми правилами життя.

Однак очевидно, що не можна захоплюватися тим, щоб дотримуватися всіх правил і норм суспільства. Адже випадок з дівчинкою з сім'ї алкоголіків має і зворотний бік: наприклад, в якомусь суспільстві ненормальним вважається те, що дівчина хоче зберігати свою невинність виключно для свого коханого. Товариства бувають різні, слухатися слід не всіх, обов'язковими і загальноприйнятими можуть вважатися різні речі. Спробуємо тоді з'ясувати, як стати нормальною і влаштовувати всіх. Основні правила

Навряд чи можна вивести чіткий список правил, які дадуть відповідь на питання "як стати нормальною людиною". Адже це предмет для міркувань чисто філософського характеру. Однак кілька слів з приводу того, як стати нормальною дівчиною, сказати все-таки можна.

По-перше, слід стежити за собою в усьому, особливо за зовнішністю. Не дарма ж кажуть: "Зустрічають по одягу, проводжають по розуму". Якою б цікавою і вихованою дамою ви не були, спочатку завжди дивляться на те, як ви виглядаєте. Порад з приводу того, як за собою доглядати, можна знайти достатньо, тому дерзайте.

По-друге, як відомо всім, нормальні люди розмовляють, тому з вами має бути цікаво поговорити. Для цього треба бути або освіченою і начитаною (якщо вас, звичайно ж, цікавить читання), для того щоб мати свою думку з приводу самих різних речей, вміти її висловлювати, а також обговорювати що-небудь з співрозмовником. Або просто бути хорошим, зацікавленим слухачем, який з радістю підтримає точку зору співрозмовника, розвеселить його при потрібному випадку і не обділить увагою.

По-третє, не треба забувати і про свою поведінку. Вся ця тема з тим, що дівчина повинна бути тихою, смирною та культурної, можливо, і здається застарілою, проте вона дієва і донині. Спілкуючись в компанії, ви повинні постаратися максимально проявити свої манери. Це не означає, що потрібно з усіма церемонитися і бути ханжею, веселощі та жарти ніхто не відміняв, але потрібно завжди стежити за своєю мовою, не вести себе зухвало і не брехати. Стосунки з близькими

Кажучи про суспільство та свій статус в ньому, не варто забувати також і про близьких людей, яких теж можна вважати невеликим товариством. Дівчата повинні завжди думати про те, як стати нормальним другом, хорошою дочкою чи онукою. Сім'я і друзі - це люди, які виховують у вас багато якості, тому і до них потрібно ставитися правильно піклуватися про їх почуття, підтримувати, допомагати, поважати і розділяти їх біди і радості. Адже все починається з родини.

Як змусити людей себе цінувати?

Головна проблема запиту "як стати нормальною", швидше за все, в тому, що вам здається, що люди вас не цінують, не помічають і не поважають. Цінують адже в основному тільки нормальних дівчат! А у вас чомусь занижена самооцінка. Тому, якщо ви задали це питання з метою стати більш шанованою, то вам слід дотримуватися всі перераховані вище правила, не забуваючи ще про одне, найголовніше: щоб люди вас цінували, вам потрібно в першу чергу цінувати саму себе і бути впевненою в усьому, що ви робите. Автор: Марина Butteнко 7 Серпня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Питання: як стати нормальною?


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.