Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Тайм-менеджмент: рятувальний круг у насичені дні


Опубликованно 16.08.2018 02:00

Тайм-менеджмент: рятувальний круг у насичені дні

У кожної людини досить часто бувають дуже насичені дні, в які він буквально хапається за все і разом з тим не встигає нічого робити. Щоб не виснажити себе і правильно розпланувати час, рекомендується звернутися до основних принципів тайм-менеджменту. Завдяки виконанню простих правил вдасться не тільки встигнути все заплановане, але і відпочити.

Що таке тайм-менеджмент

Тайм-менеджмент - доволі нова, модна технологія організації, суть якої, як можна зрозуміти з назви, полягає в правильному плануванні часу. Тайм-менеджмент особливо поширений серед людей з великою зайнятістю - приватних підприємців, маркетологів, організаторів заходів та інших. Він дозволяє їм правильно розставляти пріоритети на протязі дня, щоб встигати виконувати всі важливі завдання, вирішувати питання, що виникли в процесі виконання, а також мати час на відпочинок.

Кожна сучасна людина знає, що таке тайм-менеджмент, адже без нього вести справи досить важко, особливо насичені дні. Однак якщо вірно слідувати всім принципам цього "вчення", вдасться не тільки домогтися успіху у своїй ніші, але і значно спростити собі життя. Основні принципи тайм-менеджменту

На наступні поради варто звертати увагу як у повсякденному житті, так і в дуже насичені дні, коли здається, що без допомоги сторонніх просто не впоратися. Виглядають основні принципи тайм-менеджменту наступним чином: попереднє планування; вірне формулювання цілей і завдань; розбір плану дій; правильна розстановка пріоритетів; аналіз виконаної роботи; відпочинок.

Багато новачків допускають велику помилку, коли працюють на знос, позбавляючи себе вільного часу, а іноді навіть сну. Насправді відпочинок дуже важливий. Гуру тайм-менеджменту пояснюють це тим, що завдяки відпочинку у людини підвищується продуктивність, і в результаті його робота стає ще краще. Крім того, відсутність нормального режиму негативно позначається на здоров'ї.

Як почати планувати

В дуже насичений день особливо важливо дотримуватися всіх принципів планування, адже це значно спростить весь процес і допоможе не збитися з наміченого шляху. Щоб почати планувати свій день, потрібно виконати наступне: Письмово зафіксувати всі цілі, великі завдання розбити на дрібні, покрокові. Визначити, яка мета переслідується. Важливо пам'ятати, що вона повинна бути конкретною, вимірної, досяжною, актуальною і обмеженою за часом. Фіксувати кожен крок до досягнення мети, правильно розставляючи пріоритети. Сфокусуватися на головному, не відволікатися на дрібні справи.

При цьому дуже важливо не нехтувати відпочинком! У тижневику окремою графою повинні бути зазначені дні, за яким потрібно давати собі розслабитися. Автор: Сергій Північний 13 Серпня, 2018


banner14

Категория: Развлечения

Тайм-менеджмент: рятувальний круг у насичені дні


Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.